یکشنبه , ۴ آذر ۱۴۰۳
آخرین مقالات :
خانه » مراجع عظام تقلید، علما و خطبا:حادثه تلخ عاشورای ۸۸ را فراموش نمی‌کنیم

مراجع عظام تقلید، علما و خطبا:حادثه تلخ عاشورای ۸۸ را فراموش نمی‌کنیم

«غبار فتنه همه جا را فراگرفته بود و بسیاری از چشم‌ها جایی را نمی‌دیدند و متوجه نبودند که چه اتفاقی رخ داده، زمانی که فتنه‌گران با حسین (ع) درافتادند، وقتی با پرچم حسینی شروع به هتاکی کردند و به عزاداران حسینی رگبار سنگ بستند، وقتی که رسماً آمدند و به مظاهر دینی اهانت کردند، آن وقت بود که این غبار فرو نشست و بسیاری سخنانی که متوجه نمی‌شدند را متوجه شدند».

عاشورای حسینی سال ۸۸ از این جهت در تاریخ ایران اسلامی پررنگ‌تر نوشته شد که خاندان رسول الله(ص) باردیگر، پس از ۱۳۰۰ سال در دیاری که شهره به دوستداران اهل بیت(ع) هستند مورد هتک حرمت قرار گرفت. این اتفاق که پس از هتک حرمت‌های پی در پی مقدسات صورت گرفت پیام‌های زیادی را با خود به همراه داشت.

بازخوانی واکنش آیات عظام و بزرگان انقلاب اسلامی به این واقعه و عتاب‌های آنان به اصحاب فتنه در داخل که با رهبری غربیان، مجری بی حرمتی به اعتقادات و مقدسات یا به قول کارشناسان خارج نشین فتنه، فتح سنگر به سنگر بودند، می‌تواند در دشمن شناسی مؤثر واقع شود.

عاشورا همه چیز را مشخص کرد

آیت‌الله جنتی در اولین نماز جمعه پس از واقعه عاشورای ۸۸ پشت تریبون نماز جمعه تهران قرار گرفت و با اشاره به حوادث روز عاشورا گفت: عده‌ای باورشان شده بود که نظام ضعیف شده است و مردم طرفدار آن نیستند و آمادگی دارند که به برخورد فیزیکی بپردازند، از این رو عده‌ای را در خیابان‌ها جمع کردند و این وضع را به وجود آوردند که کسی باور نمی‌کرد. در روز عزا و ماتم به خیابان آمدند و با آن وضع دشمنی با امام حسین (ع) را نشان دادند بطوری که یکی از آنها گفته بود می‌خواهیم حسین شما را ریشه کن کنیم.

جنتی که در اتفاقات پس از انتخابات و فضای فتنه با مواضع صریح خود بارها از سوی تیم رسانه‌ای جریان برانداز مورد هجمه‌ و فحاشی قرار گرفت ضمن استناد به آیه‌ای از قرآن مجید که خداوند اسباب نابودی دشمنان اسلام را به دست خودشان فراهم می‌کند، ادامه داد: آنها در روز عاشورا به دست خودشان کار را تمام کردند، به جنگ اسلام، انقلاب و امام حسین(ع) آمدند و هویت و ماهیتشان روشن شد و دیگر برای کسی جای شکی باقی نماند. آبروی اینها رفته است و معلوم نیست چگونه رویشان می‌شود در چشم مردم نگاه کنند و چگونه می‌خواهند با این مردم زندگی کنند.

آیت‌الله احمد جنتی «هیهات منّا الذله» را یکی از بزرگ‌ترین پیام‌های واقعه عاشورا برای همه اعصار بیان کرد و گفت: هر آزادیخواه، ظلم ستیز و عدالت‌ خواهی باید تا قیامت از این پیام درس بگیرد، در تاریخ بالاترین دشمنی‌ها با علی(ع) و آل علی‌(ع) شد اما با توجه به همه اینها روز به روز خورشید علی و حسین (علیهما السلام) در تاریخ و جهان درخشان‌تر و روز به روز عزت آل محمد (ص) بیشتر شد.

ما حادثه تلخ عاشورای ۸۸ را نمی‌توانیم فراموش کنیم

آیت‌الله جنتی در خطبه‌های نماز جمعه بیست و یکم آذرماه سال جاری با یادآوری دوران فتنه به حوادث عاشورای سال گذشته اشاره کرد.

وی با عنوان این مطلب که حادثه تلخ عاشورای ۸۸ را نمی‌توانیم فراموش کنیم، گفت: عده‌ای که از نظام، اسلام، انقلاب، ولی‌فقیه، امام‌خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب عقده داشتند، این افراد زمانی که دیدند زمینه برای آنها فراهم شده، در اثر آن حرکت لعنتی که انجام دادند و اغتشاشی که به وجود آوردند، زمینه‌ها را برای این افراد فراهم کردند و آنها باورشان شد که نظام در سراشیبی سقوط قرار گرفته و این را باور کردند، در خارج و در داخل مسئله براندازی نظام مطرح شد، عده‌ای باور نمی‌کردند که مقام معظم رهبری می‌فرمودند مسئله «انتخابات» نیست، مسئله جزئی نیست و حتی مسئله «ولایت‌فقیه» هم نیست، بلکه مسئله «نظام» و «اسلام» است. آن مسئله‌ای که در آن هدف مشترک بهائیون و منافقین و احزاب منحرف گوناگون و هر ضد اسلام و ضد انقلابی در آن وجود دارد، مسئله براندازی نظام یعنی مخالفت با اسلام است اما خداوند آبروی آنها را به دست خودشان برد.

«غبار فتنه همه جا را فراگرفته بود و بسیاری از چشم‌ها جایی را نمی‌دیدند و متوجه نبودند که چه اتفاقی رخ داده، زمانی که فتنه‌گران با حسین (ع) درافتادند، وقتی با پرچم حسینی شروع به هتاکی کردند و به عزاداران حسینی رگبار سنگ بستند، وقتی که رسماً آمدند و به مظاهر دینی اهانت کردند، آن وقت بود که این غبار فرو نشست و بسیاری سخنانی که متوجه نمی‌شدند را متوجه شدند که مسئله خداوند و پیغمبر است و مسئله امام‌حسین(ع) است و ماورای موضوع «ولایت‌فقیه» است».

حرکت انجام شده در روز عاشورا دقیقاً محاربه بود

بعد از بی حرمتی به خاندان رسول الله(ص) در روز عاشورای حسینی، سراسر کشور علاوه بر شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش داغ این هتک را هم بردل خود حک کردند. مردم سراسر کشور با راهپیمایی‌های خودجوش که نهایت آن را در نهم دی‌ماه و در پایتخت شاهد بودیم نشان دادند کاسه صبرشان لبریز شده و دیگر اجازه حرکت‌های بعدی را به فتنه‌گران نمی‌دهند.

آیت‌الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد که خود را به تهران رسانده بود تا در جمع پایتخت نشینان حضور پیدا کند برای راهپیمایان سخنرانی کرد.

وی با «تجمع بزرگ عاشورائیان» خواندن حضور مردم داغدار تهران که از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی و خیابان‌های مواصلاتی تجمع کرده بودند، گفت:« ایثارگری‌ها و حمایت‌های قهرمانانه شما مردم دلاور، مهر ناامیدی و یأسی است که برای همیشه بر دل‌ها و مغزهای نابکاران ضد این نظام و انقلاب در سراسر کره زمین می‌زند.»

این عضو مجلس خبرگان رهبری در این اجتماع باشکوه اظهار داشت: شما در میدان انقلاب و خیابان‌های اطراف از شرق تا امتداد نزدیک به میدان امام حسین(ع) و از طرف غرب تا پس از چهارراه نواب، ثابت کننده بنیان مرسوس جریان حاکمیت ولایت و حاکمیت الله بر جامعه شماست. این اجتماع نوید این حقیقت را به دنیا اعلام می‌کند و این پایداری در خط حمایت از ولایت زمینه‌ جهانی را مهیا ساخته است تا صاحب اصلی پس پرده‌نشین ما ظاهر شود و این لبیک‌گویی‌ها، وسیله‌ فرج آن حضرت را دقیقاً آماده کند. امروز در برابر تمام کوشش‌ها و تلاش‌های شیطانی جریان‌های ناپاک در خارج و داخل کشور، آخرین سخن و کلام از منطق شما مردم دقیقاً باید اعلام شود.

علم‌الهدی ادامه داد: حرکت انجام شده در روز عاشورا دقیقاً محاربه بود، شاید شما بگویید شرط محاربه مسلح بودن است، توجه داشته باشید که فرمانده حرکت روز عاشورا منافقین بودند و آشوبگران عاشورا همان شعارهایی را سر می‌دادند که منافقین آنها را در روی سایت‌های خود منتشر کرده بودند. امام بزرگوار ما در جریان عملیات مرصاد فرمودند منافقین محاربند و هر کس در داخل کشور با محاربین اعلام همکاری و همراهی کند نیز محارب است. منافقین فرمانده عملیات روز عاشورا بودند، این‌ها هم نه تنها با منافقین همکاری کردند بلکه پیاده نظام و سرباز آنها شدند و به ملاک حکم امام کسانی که در روز عاشورا این غائله را برپا کردند محارب هستند.

وی افزود: «به این سران فتنه، این جمعیت میلیونی امت اعلام می‌کنم که چون رهبر معظم انقلاب راه توبه را برای شما باز گذاشته‌اند، در یک ضرب‌الاجلی که باید دستگاه قضایی کشور معین کند، شما باید توبه کنید و به دامان رهبر برگردید و اگر توبه نکردید شما محاربید و این مردم و این نظام با شما با عنوان محارب برخورد می‌کند.»

علم‌الهدی با اشاره به شعارهای تجمع‌کنندگان خطاب به آنها گفت: اگر شعارهای شما متوجه اشخاص بشود شخصیت شما و شخصیت شعارتان را پائین می‌آورد. اشخاص را رها کنید؛ چراکه جنگ ما در دنیا با ضد ولایت فقیه و با استکبار است پس ما نباید جبهه را فراموش کنیم.

وی همچنین به ذکر خاطره‌ای از امام خمینی(ره) پرداخت: روزی در محضر مقدس امام نشسته بودیم و ایشان با جمعی از علما مشغول صحبت بودند که یک عده از بسیجیان به حسینیه جماران آمده بودند و می‌خواستند امام را زیارت کنند و بعد به جبهه بروند. جلسه‌ ما طول کشید و اینها که در حسینیه جماران معطل شدند شروع کردند به شعار دادن که امام به حسینیه تشریف ببرند. صدای شعار اینها که بلند شد ما احساس کردیم امام منقلب شدند. امام به قدری قوی بودند که یا احساساتی نمی‌شدند یا وقتی احساساتی می‌شدند کسی نمی‌توانست ژست احساساتی امام را درک کند از بس که ایشان قوی بودند ولی آن موقع دیدیم رنگ صورت امام برافروخته شد، ساکت شدند، چیزی نگفتند و حالت انقلابی با صدای بسیجی‌ها به امام دست داد. پس از مدتی امام سر خود را بلند کردند و گفتند این صداها را می‌شنوید؟اگر ۱۰ تا از اینها خدمت امیرالمؤمنین بودند، حق علی را نمی‌گرفتند و اگر لحظه‌ای که شهدای کربلا به شهادت رسیدند و امام حسین(ع) فریاد می‌زد «هل من ناصر ینصرنی» صد تا از اینها بودند شاید حسین با آن وضعیت به شهادت نمی‌رسید.

مخالف ولی‌فقیه عاقبت به‌خیر نخواهد شد

حجت الاسلام و المسلمین عبدالله فاطمی نیا: بنده اگر چیزی را یقین نکنم نمی‌گویم. بدانید و آگاه باشید که هر کس کوچک‌ترین حرفی در تضعیف مقام معظم‌رهبری بزند، هرکس اندیشه‌ای داشته باشد که ضد مقام معظم‌رهبری باشد خدا او را نخواهد بخشید. این را یقین بدانید قدردان رهبر باشید؛ اگر افکار پاشیده‌ای، پوسیده‌ای به شما عرضه کردند قبول نکنید. این مرد بزرگ، عزت اسلام است و هرکس با این مرد بزرگ، با مقام معظم‌رهبری، مخالفت کند، خدا از او نمی‌گذرد.

این را از من بشنوید، اگر یقین نداشتم نمی‌گفتم. خدایا! تو شاهدی که چیزی می‌دانم و می‌گویم. هر‌کس که با مقام معظم رهبری، جوان باشد یا پیر، با یک مشت افکار پوسیده و پاشیده که از صاحبان فکرهای فاسده، گاهی عرضه می‌شود، درصدد برآید که مخالفت کند عاقبت به خیر نخواهد شد. امروز این مرد بزرگ، این فرزند حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) آبروی اسلام است؛ حواستان باشد، یک چیزی می‌دانم و می‌گویم. امروز از اوجب‌واجبات یکپارچگی و تأیید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (حفظه‌الله) است.

جوان‌های من! افکارتان را این طرف و آن طرف نبرید، فقط حواستان جمع باشد. گوشتان به رهبری باشد. فلان کس همچین گفت، فلان روزنامه همچین نوشت، گوش‌ندهید. شیاطین را دور و اطرافتان راه ندهید. خدایا به حق زهرای مرضیه (سلام‌الله‌علیها) این رهبر را حفظ کن! خدایا ما را قدردان او قرار بده!

سربسته گفتم که «العاقل یکفیه‌الاشاره» یک چیزی می‌دانم که این عرایض را خدمت شما عرض می‌کنم. من که مدعی علم‌غیب نیستم، هیچ چیزی نیستم، من یک کودک نادان هستم، ولی به فضل‌الله و کرمه، یک معیارهایی در دست دارم که اگر کسی مخالفت با این مرد کند و توبه هم نکند، خدا او را نمی‌بخشد مگر توبه کند. یک عده با امام راحل مخالفت کردند، امام را از دست دادند ولی هنوز هم دست‌بردار نیستند.

آیت‌الله العظمی اراکی‌«شیخ‌الفقها» وقتی خدمت مرحوم امام می‌رفتند، دم در ایستاده و می‌گفت: «السلام‌علیک یابن رسول‌الله، بابی انت وامی» آن وقت داخل می‌شدند. یک عده با این مرد مخالفت کردند، ایشان را از دست دادیم. بس نشد؟ رهبر معظم یادگار آن مرد بزرگ است. ما دیگر چی داریم؟ امروز ایران پرچمدار اسلام است. امروز ایران مشعلدار است. اگر کسی بخواهد با این مرد مخالفت کند با اسلام بازی کرده است و هر کس با کیان اسلام، با حیثیت مسلمین بازی کند خدا او را نمی‌بخشد. حواستان جمع باشد.

روز عاشورا خودکشی فتنه بود

حجت الاسلام والمسلمین روح الله حسینیان گفت: جریان فتنه جریان باطلی بود که مبنایش گفته‌هایی بود که صحت نداشت اما منافقین، جریان بیگانه و قدرت طلب دست به دست هم دادند تا ضربه‌ای را وارد کنند اما این ضربه نه تنها نفعی برای آنها نداشت، بلکه بالعکس به ضرر آنها تمام شد. در قرآن نظریه‌ای است که مجموعه آیات این را می‌گویند که منافقین یعنی کسانی که ایمان واقعی به اسلام نیاورده‌اند بلکه در اثر قدرت اسلام، تسلیم شده‌اند و تنها اظهار به اسلام می‌کنند، با دشمن خارجی یا دشمن ایدئولوژیک یعنی آنهایی که بیگانه هستند و رسماً علیه مکتب الهی موضع‌گیری می‌کنند و قدرت طلبان دنیاگرا دست به دست هم می‌دهند و با یک شعار ظاهر پسند اما باطل، فتنه‌ای را علیه انقلاب حق ایجاد می‌کنند.

ما ۳ فتنه مارقین، ناکثین و قاسطین را مورد بررسی قرار داده‌ایم، ما می‌بینیم در این سه فتنه منافقین،‌دنیاطلبان و عوامل خارجی با انتخاب یک شعار انحرافی وارد صحنه شدند. در فتنه ۸۸ هم درست ما همین عوامل چندگانه را می‌بینیم. یکی منافقین؛ یعنی کسانی که اعتقادی به اسلام ندارند که آنها از تیپ کیان هستند مثل سروش، کدیور، تاج‌زاده و حجاریان که بنیانگذاران کیان بوده‌اند و قرارشان این بود که از اسلام یک گرایش لیبرالیستی ارائه دهند یعنی اندیشه لیبرالیستی را بر اسلام تحمیل کنند. جالب است که منافقین هم که در مقابل حضرت علی (ع) موضع‌گیری می‌کنند و دست به فتنه می‌زنند با همین نام و خصوصیت ذکر شده‌اند. مکتب کیان حتی ریشه فتنه ۱۸ تیر ۱۳۷۸ هم بود، این منافقین به اضافه قدرت طلبانی که هوای حکومت در سر داشتند به قول قرآن از روی حسادت آمدند و با منافقین وحدت ایجاد کردند. دست به دست هم دادند و دشمن ایدئولوژیک یعنی خارجیان و بیگانگان هم با تمام توان مالی و رسانه‌ای با آنها همراه شدند.

من از وزارت اطلاعات لیستی تهیه کرده ام و ارائه می‌دهم که نشان می‌دهد فتنه از سال ۸۷ تا پایان ۸۸ طی دو سال مبالغ هنگفتی از بنیادهای وابسته به غرب مانند سورس پول گرفته‌اند و برای تلویزیون‌های فارسی زبان ضد انقلاب و عوامل فتنه خرج کرده‌اند. این سؤال که حالا بحث روی این است که چرا این فتنه با این عظمت با سرعت رو به افول نهاد داستانش هم به قول قرآن استدراج در افول کاملاً مشخص است. یعنی در روز قدس آمدند یک راهپیمایی کردند یک مقدار خودشان را نشان دادند شعار نه غزه نه لبنان این اولین تیشه‌ای بود که به ریشه خودشان زدند. در روز ۱۳ آبان باز با شعارهایی که انتخاب کردند و فتنه‌هایی که در اطراف تهران کردند خودشان را نشان دادند و در روز عاشورا دیگر مشکل آنها اساسی‌تر شد و با یک کار احمقانه مرگ خودشان را اعلام کردند. در روز نهم دی و بعد هم در تأیید نهم دی، در ۲۲ بهمن این فتنه افول کرد.

از نظر من این جریان فتنه اولاً یکی از الطاف جلیه الهی بود نه خفیه زیرا که آدم‌های کور هم این لطف را می‌توانند ببینند؛ در این جریان مردم قدرت خودشان را به رخ جهان کشیدند و مردمی که احساس بیگانگی با نظام می‌کردند و خیلی دغدغه و نگرانی نداشتند به صحنه آمدند و از انقلاب و رهبری حمایت کردند. وقتی در جریان دوم خرداد من داد و فریاد می‌کردم، می‌گفتم ما مشکل‌مان با آقای خاتمی مشکل فکری و مبنایی است اینها اعتقاد به اسلام ندارند اینها در مقابل لیبرالیسم شیفتگی دارند.

اینها سعی می‌کنند یک لباس لیبرالیستی تن اسلام بکنند یا رنگ اسلامی به لباس لیبرالیست‌ها بزنند، خیلی‌ از شخصیت‌های بزرگ و علما اعتراض می‌کردند که نه اینطور نیست و شما بدبین هستید، ولی در این جریان خیلی‌ها متوجه شدند، خیلی‌ها فهمیدند بحث اساسی ما دو تفکر و دو مبنای فکری است که با یکدیگر در نزاع و ستیز واقع شده‌اند. به نظر من واقعاً بعد از جریان فتنه یک انقلاب فرهنگی ایجاد شد. قبل از جریان فتنه شما اگر اینترنت را جست‌و‌جو می‌کردید درباره افرادی که مبنای انحرافات بودند می‌دیدید ۹۰ درصد مقالات به نفع آنها بود ولی حالا به ضرر آنها شده است.

گروه‌های مختلفی که همگی در بی دینی مشترک بودند پایکوبی کردند و سوت زدند

حجت الاسلام والمسلمین محمد کاظم صدیقی از دیگر علما و خطبای مشهوری است که به هتک حرمت روز عاشورا توسط دو تن از نامزدهای شکست خورده در انتخابات ریاست جمهوری دهم واکنش نشان داد. وی که یک سالی است به کسوت امامت موقت نمازجمعه تهران نیز درآمده در یکی از خطبه‌های نماز جمعه سال گذشته خود گفت: در روز عاشورا گروه‌های مختلفی که همگی در بی دینی مشترک بودند به اتکای فتنه گران به خیابان آمدند، پایکوبی کردند و سوت زدند.
وی گفت: به شهادت ناظران عینی، این عده با کوکتل مولوتف خودروها را آتش زدند و یک تبعه افغان در میان آنها بازداشت شد که به نفع یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری شعار می‌داد و اعتراف کرد که برای این کار دویست هزار تومان پول گرفته است یا در روز عاشورا فرد دیگری بازداشت شد که مست بود و شراب خورده بود. با این حال این حادثه نشان داد که قشون فتنه‌گران از نظر کمیت چند نفرند که به میدان می‌آیند و می‌خواهند با ملتی مصاف کنند و رو در رو شوند؛ این حادثه همچنین ماهیت آنها را آشکار کرد.

صدیقی افزود: اگر کسی وجدان، تشخص و ارزش اجتماعی برای خود قائل شود با خود فکر می‌کند که اینها چه کسانی هستند که در کنار او قرار گرفته‌اند و چطور می‌توانند با ملت ایران اسلامی مقابله کنند.

وی اضافه کرد: در این مدت شاهد عبور از قانون بودیم و افرادی که خودشان را فوق قانون می‌دانند و حاضر نیستند حرفشان با کلید قانون حل شود.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به شعارهایی که برخی‌ها در مناسبت‌های مختلف مبنی بر عبور از اسلامیت نظام، عبور از حاکمیت و همچنین اهانت به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و سردادن بر ضد اصل ولایت فقیه داده بودند،گفت: اینها عبور از قانون اساسی و حتی جمهوریت نظام را نشان دادند و از مردم هم عبور کردند و برای آنها نیز ارزشی قائل نشدند.

رفراندوم بزرگ ۲۲ خرداد بزرگترین «نه» تاریخی ملت ایران به غرب مداران دین‌ستیز و خودباخته

هیأت دولت نیز با انتشار بیانیه‌ای هتک حرمت به سردار دشت کربلا را محکوم کردند. در بخشی از این بیانیه آمده: ملت آگاه و فهیم ایران اسلامی که همواره وفاداری خود را به نظام اسلامی و اصل مترقی و رفیع ولایت فقیه و رهبری فرزانه اثبات کرده‌اند و در رفراندوم بزرگ ۲۲ خرداد ماه بزرگترین «نه» تاریخی را به غرب مداران دین‌ستیز و خودباخته نشان داده‌اند، بار دیگر ایادی خود فروخته و بازی‌خوردگان استکبار را سر جای خود می‌نشانند و اوراق زرین دیگری از افتخار ایران زمین را ورق خواهند زد و چشم فتنه را کور، خواب پریشان بداندیشان و نقشه‌های شوم آنان را نقش بر آب و دندان غیظ‌آلود دشمنان را در هم خواهند شکست. هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران با عرض تسلیت به محضر حضرت بقیه‌الله الاعظم ارواحنا لتراب مقدمه الفداء و نایب برحقش رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مدظله العالی، همراه با اقشار مختلف مردم انزجار خود از ساختارشکنان بی‌هویت که به ایمان و مقدسات مردم اهانت کرده‌اند را اعلام می‌دارد.

مراجعی که حرمت شکنی روز عاشورا را محکوم کردند

مراجع عظام تقلید همچون آیت‌الله نوری همدانی، آیت‌الله جوادی آملی، آیت‌الله مکارم شیرازی، آیت‌الله شبیری زنجانی، آیت‌الله سبحانی و همچنین آیت‌الله یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و ۲۲۲ تن از نمایندگان مجلس با صدور بیانیه‌ها و مصاحبه‌هایی از هتک حرمت صورت گرفته در روز عاشورا اعلام انزجار کردند.

در بیانیه‌ آیت‌الله‌العظمی‌ نوری‌همدانی آمده: در تهران نیز در روز عاشورای حسینی با حرمت شکنی بیشتر، اغتشاش و تخریب صورت گرفت که با محکوم کردن این تلاش‌های مذبوحانه به فریب خوردگان اعلام می‌کنیم که مردم انقلابی ایران که قرن‌هاست از مکتب عاشورا الهام می‌گیرند در برابر این اعمال ضد عاشورایی هرگز ساکت نمی‌ماند و با خشم توفنده همه آنها را محو و نابود خواهد کرد و چهره فتنه گران و فتنه سازان را نمایان‌تر خواهد ساخت و آنان را به جزای اعمال خود خواهد رسانید.

مداحانی که سیاست را جدا از دیانت نمی‌دانند

اولین مداحی که به هتک حرمت عاشورا واکنش نشان داد سعید حدادیان بود. حدادیان که مراسم ظهر عاشورای خود را در دانشگاه تهران برگزار کرد دقایقی بعد از حضور فتنه گران در انقلاب و خیابان آزادی از عزاداران و سینه زنان خود خواست ظهر عاشورای واقعی را با دفاع از انقلاب و ولایت در برابر شمرصفتان و یزیدی سیرتان که از خلوتی خیابان‌ها به واسطه حضور مردم در هیأت‌ها استفاده کردند، تجربه کنند که این کار باعث شد این غائله سریع جمع شود. حاج منصور ارضی که پدر معنوی مداحان معاصر محسوب می‌شود، محمد کریمی، مرتضی طاهری، حسین سازور و دیگر مداحان کشور در تمام مراسمات دهه دوم محرم خود بارها بی‌حرمتی به امام حسین(ع) و علمدار کربلا و یارانشان را مورد اشاره قرار دادند و در پایان روضه‌های خود برای ریشه‌کنی فتنه دست به دعا برداشتند.

خطابه خطبا در مورد عاشورای ۸۸

صدیقی، علم الهدی، احمد خاتمی، سعیدی، ادیب یزدی، راشد یزدی، فاطمی‌نیا، انصاریان، رفیعی، پناهیان و دیگر خطبای مشهور کشور نیز بخش اعظمی از منبر خود را به واکاوی این حادثه اختصاص دادند.شیخ حسین انصاریان در این خصوص می‌گوید: هتک حرمت عاشورا باعث نابودی خودشان شد و این نشان از بی‌دینی آنان دارد که اینگونه رفتارهای غیر انسانی را از خود نشان می‌دهند.

یک نظر

  1. خدا لعنت کند فتنه گران را حامیان آنها