به گزارش هم اندیشی ،حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، حوادث بعد از انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ در جمهوری اسلامی ایران را “یک حادثه قابل توجه و تأمل و نیازمند تحقیق و بحث همه اندیشمندان، نخبگان و سیاسیون” خواند و به تسنیم گفت: قطعاٌ اگر به این حوادث خوب پرداخته شود، میتوانیم آسیبشناسی دقیقی نسبت به مسائل مختلف کشور هم در حوزه مسائل مدنی، اجتماعی و هم در حوزه مسائل سیاسی و حکومتی به دست بیاوریم که طبعاً برای برنامهریزی آینده مفید خواهد بود.
وی با بیان اینکه “در حوادث پس از انتخابات یعنی وقتی که مردم حماسه بزرگ ۲۲ خرداد را آفریدند، چند اتفاق افتاد که قابل تأمل است”، افزود: یک اتفاق این بود که نظام سلطه جهانی از مدتها قبل یعنی به تعبیری از ابتدای انقلاب و به تعبیری پس از حادثه ۱۸ تیر ۷۸ سرمایهگذاری و جهتگیری اصلیاش را برای برخورد با جمهوری اسلامی در چارچوب جنگ نرم هدایت کرد، چراکه در عصر کنونی برخورد فیزیکی و لشکرکشی در تغییر نظامهایی که مقابل نظام سلطه ایستادهاند، دیگر توفیقی به دست نمیدهد.
*** “سرمایهگذاری عظیم نظام سلطه برای کودتای نرم در ایران”
دبیرکل جمعیت ایثارگران به “سرمایهگذاری عظیم ۱۰ ساله نظام سلطه” برای برخورد با جمهوری اسلامی با “الگوی کودتای نرم” اشاره کرد و ادامه داد: غیر از نظام سلطه، دشمنان داخلی نظام شامل گروههای متخاصم و معاند مثل منافقین، چریکهای فدایی خلق، حزب توده، جریان وهابیت، جریان سلطنتطلب، جریان بهائیت، گروههای شیطانپرست، فاسد و منحرف هم مجموعاً در صدد انتقام از جمهوری اسلامی بوده و هستند اما در کنار این دو جریان، جریان سومی هم وارد این عرصه شد که گروههای انحرافی و افراطیای که به نام دوم خرداد فعالیت میکردند، بود، البته هدف این گروهها مشابه هدف دشمنان داخلی و دشمنان خارجی نبود چراکه دشمنان خارجی و نظام سلطه هدفشان براندازی بود، درحالی که هدف گروههای افراطی و انحرافی جریان دوم خرداد ایجاد محدودیت برای ولایت فقیه بود.
“البته هدف همه اعضای این گروهها یکدست هم نیست چراکه در این گروه بعضیها به دنبال حذف ولایت فقیه، بعضیها به دنبال ایجاد محدودیت برای ولایت فقیه و بعضیها به دنبال سکولار شدن نظام هستند اما با اینکه اینها هدف واحدی نداشتند ولی در ماجرای انتخابات ۲۲ خرداد یک نقطه مشترک بین اینها و دشمنان داخلی و نظام سلطه ایجاد شد و آن عدم مشروعیت اصل انتخابات بود، یعنی نفی مشروعیت انتخابات ۲۲ خرداد را دنبال میکردند”.
*** “کارگردان” و “کارفرما” و “مدیر” حوادث سال ۸۸ که بود؟
فدایی با بیان اینکه “جریان فتنه با کارگردانی، کارفرمایی، مدیریت نظام سلطه و میدانداری ضدانقلاب و قدرتخواهی بعضی رقم خورد”، حوادث پس از انتخابات ۲۲ خرداد سال ۸۸ را “ثمره اندیشه لیبرالی عدهای و خودباختگی عدهای دیگر و قدرتطلبی برخی خواص” دانست و تصریح کرد: آنچه برای فتنهگران اهمیت داشت، کسب قدرت به هر قیمتی بود، حتی به قیمت اینکه هرج و مرج، ناامنی و تسلط بیگانگان بر کشور باشد، البته حافظه تاریخی ملت ایران ظلم بزرگ فتنهگران را فراموش نخواهد کرد؛ چراکه سران فتنه داخلی هیچ علامتی که حاکی از محکوم کردن فتنه و عذرخواهی از ملت باشد را از خود نشان ندادند؛ همچنین سران فتنه داخلی هیچ موضعی که منجر به یأس و ناامیدی نظام سلطه و ضد انقلاب از آنها شود ابراز نکردند.
وی خاطرنشان کرد: به جز سه گروهی که گفتم، با یک یا دو جریان دیگر هم مواجه هستیم که در لحظاتی خاص به مواضع مشترک با گروههای فوق رسیدند، یعنی زمانی که آقای موسوی تلاش کرد مشروعیت انتخابات را زیر سوال ببرد، افراد دیگری از عناصر موثر نظام هم با دنبال کردن خط سکوت و تردید با او هم جهت شدند، در واقع مشی همه این جریانها در یک نقطه هماهنگ شد و به طور نقطهای به اشتراک موضع رسیدند.
*** نفی مطلق احمدینژاد؛ نقطه اشتراک جریانهای دخیل در حوادث سال ۸۸
نماینده سابق تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: من نمیگویم دوستانی که خط تردید و سکوت را دنبال کردند و یا بعضی از نیروهای نظام که مشروعیت انتخابات را نفی کردند، عوامل نظام سلطه بودند و یا هماهنگ شده با نظام سلطه و دشمنان انقلاب اسلامی عمل کردند ولی میگویم رفتار این دوستان با نظام سلطه و دشمنان داخلی و گروههای انحرافی و افراطی در یک نقطه اشتراک پیدا کرد و آن نقطه نفی مطلق احمدینژاد و عدم پذیرش وی بود و اساساً اینکه این حادثه به عنوان فتنه شناخته شد، از همین جهت است.
“مجموعه فشارهای نظام سلطه، دشمنان داخلی، گروههای افراطی و انحرافی دوم خرداد با موضعگیری افرادی مثل آقای موسوی و سکوت و تردید عناصر موثر درون نظام در یک نقطه اشتراک پیدا کرد و مرزها به هم ریخته شد. وقتی مرزها به هم ریخته شد تشخیص حق و باطل دشوار خواهد شد. صحنه غبارآلود میشود و به همین جهت به آن فتنه گفته میشود. یعنی نظام سلطه و دشمنان داخلی دنبال مشی کودتای نرم بودند، بعضی از جریانات داخلی دنبال نفی مشروعیت انتخابات و بعضی از موجهین هم دنبال نفی احمدینژاد بودند. که فصل مشترک و قدر مطلق همه اینها نفی احمدینژاد است. در این شرایط اگر بصیرت نباشد نظام سلطه بیشترین بهره را خواهد برد. که متاسفانه در این انتخابات چنین شد”.
*** طراح اصلی فتنه ۸۸ نظام سلطه بود/ موسوی و کروبی خط لجاجت را دنبال کردند
فدایی در ادامه گفتوگوی تفصیلی خود با خبرگزاری تسنیم ، “نظام سلطه و استکبار جهانی” را “طراح و سر اصلی فتنه سال ۸۸” خواند و با بیان اینکه “بین بسترسازان فتنه و ظالمین ساختارشکن داخلی، مواضع مختلفی وجود دارد”، یادآور شد: یک طیف، بر لجاجت و عناد خود اصرار دارد که به نظر من آقای موسوی و آقای کروبی این خط را دنبال میکند، یک طیف دیگر نیز، تحلیلهای خود را بر خط بازسازی استوار ساخته و تلاش دارد به قدرت و حاکمیت بازگردد که بیشتر آقای خاتمی این خط را دنبال میکند و طیف دیگری از آنها نیز دنبال رادیکالترکردن صحنه است که سردمدار این طیف مجاهدین انقلاب هستند، البته فصل مشترک همه اینها، تلاش برای بازگشت به قدرت است لذا جلسات هماهنگی دارند و در واقع طیفبندیشان هم علاوه بر آنکه به آن باور دارند، یک جور تعریف نقش است.
وی گفت: همه طیفهایشان در تحلیل به این نقطه رسیدهاند که شکست خوردهاند ولی برای ماندنشان در حکومت باید راههای مختلفی را با تقسیم کار و نقش، دنبال کنند، لذا از هر فرصتی استفاده میکنند که به دولت ضربه بزنند و یا بین اصولگراها اختلاف ایجاد کنند، از هر فرصتی استفاده میکنند که گسست در حاکمیت به وجود بیاورند یعنی با عناصری که در سه قوه دارند، بین قوا اختلاف ایجاد کنند، از هر فرصتی استفاده میکنند تا نارضایتی مردم را کلید بزنند و دنبال این هستند که بتوانند در بین نخبگان، روحانیون و علما ایجاد اختلاف کنند و آنها را نسبت به حکومت و دولت بدبین کنند، دروغ پراکنی و خبرهای جعلی را هم در دستورکار دارند که این خط مشترک جریان فتنه است و آنها به تحلیلهایی هم رسیدهاند که “اگر ما فعالیتمان را شروع نکنیم، مرگ سیاسیمان قطعی است”.
*** نظام سلطه درصدد بازسازی فتنه ۸۸ است
این فعال سیاسی اصولگرا به تلاش نظام سلطه برای “بازسازی فتنه ۸۸” اشاره کرد و با بیان اینکه “برنامهها و اهداف دشمنان در فتنه ۸۸ محقق و اجرایی نشد”، از “برنامهریزی گسترده و تلاش نظام سلطه برای احیای ساختار، شبکه و افراد جریان فتنه” سخن گفت.
فدایی “جریان فتنه” و “جریان انحرافی” را دو جریان مطرح در عرصه سیاسی کشور دانست که “با گفتمان انقلاب اسلامی و اصولگرایی زاویه دارند”.
*** فتنه ۸۸ ریشهکن نشده است
وی این تقسیمبندی را “یک تعریف خاص” توصیف کرد و با تأکید بر لزوم تبیین این تعریف خاص، تصریح کرد: البته نسبت به فتنه و ابعادش تا اندازهای موضوع تبیین و باز شده است ولی باید گفت درست است که جریان فتنه شکست خورده اما ریشهکن نشده و عناصر فتنه لایههای مختلفی دارد که در رأس آن نظام سلطه است و در یک سطح ضدانقلاب و در داخل نیز عناصر داخلی حضور دارند که هنوز عناصر داخلی آن که در داخل نیز این عناصر سطح بندی دارند، اصل نظام اسلامی را قبول ندارند البته برخی از آنها میگویند قبول داریم اما یک اقداماتی انجام میدهند که آب به آسیاب دشمن میریزند و ما اکنون این بخش را مورد نظر قرار میدهیم چراکه اینها بیشتر ضربه میزدند و اگر این افراد نباشند، نظام سلطه کاری از پیش نمیبرد و این افراد بیشترین خدمت را به دشمن کرده و میکنند و به ملت خیانت کردند اما اینها به جای توبه، بازگشت، عذرخواهی و جبران مافات و به جای دست برداشتن از خباثتها و خیانتها به دنبال فرصت میگردند که دوباره کار خود را ادامه دهند.
*** افرادی که باید مجازات میشدند، الان مدعی شدهاند
“این افراد که باید محاکمه و مجازات میشدند، دارند مدعی میشوند. آن فردی که نامه نوشته و سپاه را زیرسؤال میبرد، باید محاکمه شود. مثل این است که دزدی به خانوادهای تجاوز کرده و به هر دلیل خانواده فعلاً چیزی نگفته است. حالا این دزد بیاید و مطالبه کند که این فرشی که در خانه آنهاست، مال اوست، یعنی این فردی که دزدی کرده و اموال آن خانواده را برده، اکنون مطالبه بقیه آن اموال را هم میکند، این افرادی که به ملت خیانت و ظلم کرده و دشمن را شاد و به او کمک کردند، آبروی نظام و این مردم را در تراز بین المللی دچار آسیب کردند به تعبیر حضرت اما حتی اگر زاهد زمان هم شوند، جایی در میان مردم نخواهند داشت که اکنون با جسارت، حالا میخواهند بیایند و مطالب جدیدی را مطالبه کنند.”
*** جریان فتنه از جریان انحراف برای توجیه بازگشت خود بهره میگیرد
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تأکید کرد: هم جامعه و هم دستاندرکاران باید مراقب باشند چراکه آن فتنه بر سر جای خود هست و تصمیم گرفته برای ورود مجدد خود، جریان انحرافات را پوششی برای توجیه بازگشت خود بگیرد و بعد هم بگوید که دیدید ما در ابتدا گفتیم و شما گوش ندادید، اما باید به آنها بگوییم که نه خیر؛ شما از اول حرف آمریکا و دشمنان را گفتید و از اول به دنبال قدرتطلبی خود بودید و به دنبال اصلاح و خیرخواهی مردم نبودید، چراکه اگر بودید، باید بیشتر از هر کسی قانون را رعایت میکردید و به آرای مردم احترام میگذاشتید و از ساختارشکنی جلوگیری میکردید اما شما خودتان ساختارشکنی کردید و مقابل جمهوریت و اسلامیت نظام و آرای مردم ایستادید و به دشمن کمک کردید لذا تکلیفتان روشن است؛ شما همانید که به دشمن خدمت و به ملت خیانت کردید.
فدایی با بیان اینکه “تمامی اینها دشمنان را به این تلقی رساند که بایستی آن جوهره اصلی که مانع تحقق اهداف شوم استکبار میشود را مورد هجمه قرار دهد که در لایهای فرهنگ ناب عاشورا و در لایهای ولایت فقیه را مورد هتاکی قرار دادند”، افزود: فتنهگران در ابتدا فکر میکردند با برنامهریزیهای گسترده میتوانند حداکثر ظرف یکی دو ماه نظام را به کوتاه آمدن از مواضع اصولی باز دارد و حداکثر ظرف یکی دو ماه این موضوع عملی خواهد شد لیکن بعد از شکستهای پی در پی، ریزش بدنه اجتماعی، عدم اقبال عمومی، عملاً جریان فتنه به یک عصبانیت پرخاشگرایانه دچار شد که در مواضع سران استکبار و بیانیه سران داخلی فتنه به روشنی این موضوع هویدا بود که در نهایت این عصبانیت و رگهای از گردن برآمده در روز عاشورا با اهانت به مقدسترین ارزشهای این ملت بروز کرد.
*** حوادث عاشورای ۸۸ از سوی آمریکا، انگلیس و اسرائیل هدایت شد
وی با اشاره به “بیحرمتی عدهای محارب به اصل دین و اسلامیت در روز عاشورای سال ۸۸”، این جریان را ”هدایت شده از سوی دشمنان انقلاب اسلامی، آمریکا، انگلیس و اسرائیل” دانست و گفت: حال اگر جریاناتی یا با نوع مواضع خود و با جلسات پیدا و پنهان خود با برخی عناصر مرتبط با سفارتخانههای خارجی و نظام سلطه بهگونهای عمل کردند که منجر به ظهور و بروز هتاکیهای این جریان محارب شده است، تبعاً در جریان مواضع محاربین شرکت داشته و شریک آنها هستند و معنا و مفهوم آن این است که در صف آنها قرار دارند و بایستی محاکمه شوند هرچند این افراد مردگان سیاسی بیش نیستند که اکنون حتی در نزد نظام استکبار و صهیونیسم جهانی مهرهای سوخته محسوب میشوند.
بخش دیگر گفتوگوی خبرگزاری تسنیم با حسین فدایی به بررسی حماسه نهم دیماه سال ۱۳۸۸ اختصاص داشت که فدایی در این زمینه یادآور شد: مردم در سراسر کشور در حماسه بزرگ نهم دی، زیباترین جلوههای “تولی ” به خط اباعبدا.. و ولایت و رهبری را ابراز داشتند و با شعارهای خود نشان دادند که آدرسهای دقیقی از یزید و یزیدیان و نظام استکبار و عاملان داخلی آن دارند، لذا خروش دین انقلابی و عاشورایی امت حزبا… این مهم را تذکر میدهد که دین، ولایت و امامت، بسیار عمیقتر و ریشهدارتر از آنی است که معدودی بخواهند در آن تردید و ابهام ایجاد کنند.
وی گفت: مردم هشدار دادند که فتنهگران و هتاکان، سرکوبکنندگان در این میان، سرنوشتی چون هدایتکنندگان، مقابلهکنندگان و سکوتکنندگان در واقعه عاشورا در انتظارشان خواهد بود که بایستی پیام حماسه تاریخی نهم دی ماه ۸۸ را درک کرده، توبه کنند و به آغوش ملت، رهبری و قانون برگردند، چراکه لجاجت و فتنهگری جز خسران دنیا و آخرت دستاوردی به همراه ندارد.
نماینده سابق تهران در مجلس با بیان اینکه “نهم دی ماه ۱۳۸۸ ملت بزرگ و عاشورایی ایران اسلامی حماسه پرشکوهی را رقم زدند که خواب را از چشم گستاخان فتنهگر گرفت و سد بزرگی در مقابل ادامه مسیر فتنهانگیزان و بحران آفرینان بود”، افزود: پس از حدود ۲۰۰ روز از قانونشکنی، فتنهانگیزی، آتشافروزی و هتکحرمت جماعتی بیهویت، اتمام حجت آخر را ملت رشید ایران کرد و مردم، شیطان بزرگ، صهیونیستها و دستگاههای اطلاعاتی آنان را با پاسخ غیرقابل انتظار مواجه ساخت، چراکه اهانت به ساحت سیدالشهداء(ع) و آلالله و پای نهادن بر شعار استقلال، آزادی جمهوری اسلامی گناهی نیست که به سادگی بتوان با طرح شعارهای انحرافی حفظ وحدت با ساختارشکنان، هتاکان و عناصر عنود و لجوج از کنار آن گذشت.
*** بیاعتبار شدن سران فتنه بزرگترین مجازات برای آنهاست
فدایی “بیاعتبار شدن سران فتنه” را “بزرگترین مجازات” برای آنها عنوان کرد و ادامه داد: مهمترین مسئله در جریان اخیر حفظ اقتدار، اتحاد و انسجام نظام بود و این با بیاعتبار شدن سران فتنه در مقابل مردم محقق شد.
*** جریان دوم خرداد و فتنه یکی است
وی با یکی دانستن “جریان دوم خرداد” و “جریان فتنه” افزود: این جریان با هدایت صهیونیسم و آمریکا با ایجاد فضای آشوب و التهابآفرینی سعی در ضربه زدن به اعتبار ۳۰ ساله نظام داشت که با بصیرت و آگاهی مقام معظم رهبری و تودههای میلیونی مردم و حماسههای نهم دی و ۲۲ بهمن ۸۸ جریان نفاق دچار شکست شد و در باتلاقی فرو رفته که پادگان اشرف منافقین نتیجه آن است و اکنون اینها به دست فراموشی سپرده شدهاند و در زندان بیاعتنایی مردم قرار دارند.
این فعال سیاسی اصولگرا، از “همسویی بعضی اصولگرایان با جریان فتنه” در انتخابات سال ۸۸ سخن به میان آورد و با بیان اینکه “بعضی از اصولگرایان سکوت اختیار و برخی دیگر نیز سوال و تردید ایجاد کردند”، تصریح کرد: ما غیر از این اتفاقات، اگر بخواهیم آرایشی را در جریان اصولگرایی ترسیم کنیم، باید ابتدا ببینیم پس از انتخابات اخیر چه اتفاقی افتاد، به اعتقاد من کسانی که همسو با جریان فتنه و ضدانقلاب موضعگیری کردند، دیگر صلاحیت به عهده گرفتن مسئولیت در جمهوری اسلامی را ندارند و طبعاً از دید ملت ایران منفور هستند، پس سخن ما الان این است که پس از انتخابات ۲۲ خرداد، هر جریانی که همراه و همسو با جریان فتنه و ضد انقلاب و نظام سلطه است، دیگر شایستگی واگذاری مسئولیت در جمهوری اسلامی را ندارد.
*** تحلیل فدایی از مدیریت رهبر انقلاب در سال ۸۸
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، فدایی همچنین درباره مدیریت رهبر معظم انقلاب در مقابل توطئههای دشمنان جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: در دوران زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی هرجا که توطئه دشمنان اوج گرفته و بسیاری از سیاسیون نمیتوانستند با آن برخورد منطقی داشته باشند، این رهبر معظم انقلاب بود که با سکانداری مناسب کشتیای که در طوفانهای عظیم گیر افتاده را با آرامش به ساحل رساندهاند و هر کجا که همه بزرگان و سیاسیون درباره اقدامی مستأصل میشدند، رهبری با حضور خود در صحنه بهگونهای عمل میکرد که آرامشی برای ملت و امت به وجود بیاید.
وی به تلاش برخی افراد برای “منحرف کردن مسیر انقلاب با تمسک به تحلیلهای تحریف شده از خط امام” اشاره کرد و گفت: اما رهبری انقلاب مانند سکانداری حکیم این صحنه را مدیریت کرده و اجازه ندادند مسیر انقلاب دچار انحراف شده و خط انقلاب از خط امام فاصله بگیرد.
“در ابتدا یعنی در نمازجمعه ۲۹ خرداد ۸۸ که در شرایطی بودیم که برخی خواص بیبصریت و بعضاً اهل سکوت ترفندهایی چون حکمیت و مصالحه غیرمنطقی و ابطال را مطرح میکردند و این کار در شرایط فتنه حکم تعیین زمین و قاعده بازی را داشت، رهبر انقلاب بر فصلالخطاب بودن قانون و انجام اعتراضات تنها از مسیر قانون و راههای قانونی و مراجعه به نهادهای قانونی تاکید بسیار داشتند و در ادامه برای مهار فتنه از جنگ نرم دشمن سخن گفتند که نخبگان، جامعه و اجتماع را هدف گرفته است. ایشان به خوبی فشارها، چانهزنیها و باجخواهیها از رهبری را ناکام گذاشتند”.
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ادامه داد: در نهایت حادثه عظیم ۹ دی و راهپیمایی ۲۲ بهمن پس از ماهها مظلومیت انقلاب و رهبری و جنگ روانی سنگین تبلیغاتی و رسانهای همراه با دروغ و تهمت، توانست سیمای مقتدر نظام اسلامی و پایگاه عظیم مردمی و اعتماد ملت به انقلاب و مقام معظم رهبری را به نمایش گذاشته و انزوای سیاسی مردمی جریان فتنه را به رخ استکبار بکشاند.
فدایی اظهار داشت: حوادثی مانند هتک حرمت عاشورا و راهپیمایی عظیم و پرابهت ملت ایران در روز ۹ دی و خصوصاً راهپیمایی بی سابقه ۲۲ بهمن بعد از ۸ ماه فتنهگری، موجب شد که جریان فتنه و عناصر کلیدی آن در حوزه سیاسی و حاکمیت و مهمتر از آن، از نظر پایگاه اجتماعی و مردمی منزوی و آنها را که میخواستند با ابزار ظرفیتهای اجتماعی مانند تجمع و راهپیمایی، نظام و انقلاب و رهبری را در بین مردم بیاعتبار کنند، در بین ملت ایران بیاعتبار شوند، البته همه اینها نگاهی بسیار اجمالی به نقش برجسته و درخشان رهبر معظم انقلاب در مهار فتنه و دستاوردهای آن است که بایستی مورد بحث، تبیین و کنکاش نخبگان و صاحبان اندیشه قرار گیرد./ب