شنبه , ۳ آذر ۱۴۰۳
آخرین مقالات :
خانه » ابعاد جنگ نرم » تاکتیک های جنگ نرم

تاکتیک های جنگ نرم

 

آموزش اینترنتی جریان براندازی ادامه دارد. در یکی از این آموزش ها، ۳۶ استراتژی برای جنگ علیه جمهوری اسلامی پیشنهاد شده است.
مضمون برخی از این رهنمودهای به اصطلاح استراتژیک و تاکتیکی در عین حال اعتراف به اقتدار جمهوری اسلامی و وضعیت بحرانی گروهک های رادیکال است.
در بخشی از این توصیه ها که از جمله در سایت ایران گلوبال منتشر شده، با دعوت به نفاق و نقابداری مذهبی آمده است: زمانی که دشمن آن قدر قوی است که نمی توانی به او مستقیم حمله کنی، به چیزی حمله کن که عزیز اوست. جنبش، این کار را با حمله به مراسم روز قدس و ۱۳ آبان انجام داد. هیئت های مذهبی و روضه خوانی هم عزیز حکومت هستند… همچنین می توان از حملات درونی خود گروه های اصولگرا علیه یکدیگر استفاده کرد. وقتی که درگیری بین نیروهای درون بالا گرفت،می توان یورش و پیشروی کرد.
در ادامه این توصیه ها از جمله آمده است: «از هیچ،چیزی بساز… دشنه را پشت لبخند مخفی کن. یورش را باید ناگهانی انجام داد و حریف را هشیار نکرد… باید ولایت فقیه و فرماندهان گروه مقابل را هدف گرفت تا سست شوند. وقتی با قدرت نیرومندی طرف هستید که از پس او برنمی آیید ابتدا به بنیان و منبع قدرتش حمله کنید مثلاً مذهب که بنای مشروعیت حکومت است… وقتی ماهی بگیرید که آب گل آلود است. پیش از رویارویی، شرایط گمراه کننده ای ایجاد کنید که توان درک و قضاوت دشمن تحت تاثیر قرار گیرد.
نویسندگان این توصیه در عین حال نوشته اند: وقتی در خط شکست هستید و تنها راه، فرار و تجدیدقواست، پس یک داستان سر هم کنید. وقتی دشمن سرگرم داستان شماست، نیروهایتان را از معرض خطر خارج کنید… نقش احمق را بازی کنید. جوری نقش بازی کنید که طرف مقابل فکر کند شما احمق و نادان هستید. اینجوری دفاع کمتری به خودش می گیرد و شما بهتر می توانید حمله کنید.
طراحان این تاکتیک ها با وجود تاکید بر «حمله به آموزش های مذهبی جمهوری اسلامی» می نویسند: بگذارید تفرقه و اختلاف در اردوی دشمن پراکنده شود. توانایی آنها را با نبرد پنهان برای ایجاد اختلاف بین دوستان و متحدان و مشاوران و نیروهای دشمن تضعیف کنید که اگر درگیر اختلاف داخلی شدند، توانایی شان برای دفاع پایین می آید. ولی ما باید هوشیار باشیم اختلاف بین نیروهای جنبش سبز به ویژه سکولارها و مذهبی ها یا داخلی ها و خارجی ها پیش نیاید.
در ادامه این توجیه ها با اشاره به این مثل چینی که «درخت را با شکوفه های دروغین تزئین کن»، بر سبز نمایاندن حرکت مرده تاکید شده و آمده است: اگر شکوفه هایی را به درخت مرده ای آویزان کنید این توهم را ایجاد می کند که آن درخت سالم است. با تغییر چهره و دستکاری،باید تظاهر کرد که یک چیز بلااستفاده یا بی خطر،مفید یا خطرناک است.
طراحان این تاکتیک ها در عین حال دعوت به اتخاذ «استراتژی دژهای خالی» کرده و پیشنهاد نموده اند:زمانی که تعداد دشمن بر شما می چربد و هر لحظه ممکن است از او عقب بیفتید، آنگاه با تمام توان تظاهر به آمادگی کنید و با خونسردی و بسیار عادی رفتار کنید. این سبب افزایش گمان و تردیدها در جبهه دشمن می شود مگر آن که اطلاعات دقیقی از وضعیت شما داشته باشد…اگر همه طرح ها شکست خورد، و شواهد حاکی از قطعی بودن شکست باشد عقب نشینی کنید و برای بازیابی نیروها زمان بخرید. در آستانه باخت یا می توانید تسلیم شوید، یا سازش کنید که این شکست کامل یا نیمه شکست هستند، یا اینکه فرار کنید چون هنوز از شانس برخوردار هستید
]![