جمعه , ۲ آذر ۱۴۰۳
آخرین مقالات :
خانه » سناریو / پروژه ۷۲ تن‌سازی از کشته‌شدگان اغتشاشات با تأخیر کلید خورد

سناریو / پروژه ۷۲ تن‌سازی از کشته‌شدگان اغتشاشات با تأخیر کلید خورد

A0737984
در حالی که برخی رسانه‌ها از حدود ۲۰ روز قبل، از شکست پروژه ۷۲ تن‌سازی از کشته‌شدگان اغتشاشات خبر دادند، سایت‌های وابسته به جریان ناکام در انتخابات این پروژه را با تأخیر کلید زدند.

 

به گزارش رجانیوز، سایت حزب مشارکت در این زمینه نوشت: «از آنجا که در روزهای اخیر آمار غیر واقعی فراوانی از سوی مقامات رسمی و غیررسمی وابسته به کودتاگران در خصوص تعداد کشته شدگان حوادث اخیر منتشر شده که در این زمینه میتوان به آخرین آمار یعنی اظهارات فرمانده سپاه اشاره کرد، پایگاه اطلاع رسانی نوروز در پاسخ به اینگونه اظهارات بی پایه و اساس که برای پاک کردن صورت مسئله و منحرف کردن اذهان عمومی از جنایات انجام شده در حوادث پس از انتخابات بیان میشود، اقدام به انتشار اسامی دقیق این شهدا می کند تا شاید وجدان های خفته بیدار شده و از کتمان حقایق روشن دست برداشته و از اعمال و جنایات انجام شده توسط زیرمجموعه ها و عوامل کودتا را پذیرفته و سعی در سرپوش گذاشتن بر جنایات نداشته باشند. در این خبر اسامی و مشخصات دقیق ۷۲ شهید جنبش سبز که تاکنون احراز هویت شده اند آمده است و تلاش ها برای شناسایی و تکمیل این لیست ادامه داشته و شهداء به اسامی ذکر شده در این لیست ختم نمی گردد.»

پروژه ۷۲ تن‌سازی از کشته شدگان در حالی کلید خورده است که از حدود یک ماه قبل تاکنون علیرضا بهشتی و مرتضی الویری که قرار بود مستندات خود را در این زمینه به کمیته ویژه مجلس ارائه کنند، هیچ‌گونه مدرکی ارائه نکرده‌اند.

این در حالی است که یک ماه پیش، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و عضو کمیته ویژه مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به لیست ۶۹ نفره‌ای که الویری و بهشتی به‌عنوان نمایندگان کروبی و موسوی مدعی هستند، این افراد مفقود شده‎اند، گفت: آقایان بهشتی و الویری طی جلسه ای نقطه نظرات خود را بیان کردند اما لیست شان ناقص بود که قرار شد اخبار تکمیلی را ارایه کنند، اما تا امروز، از ارایه لیست به کمیته هنوز خبری نشده است.

بر مبنای پروژه ۷۲ تن‌سازی قرار است که اسامی ۷۲ نفر به‌عنوان کشته‌شدگان حوادث اخیر مطرح شود و به‌دلیل تشابه عدد ۷۲ تن با شهدای کربلا و دفتر حزب جمهوری اسلامی، نوعی تقدس سازی چاشنی این پروژه سیاسی گردد.

تأخیر در کلید زدن رسانه‌ای این پروژه به‌دلیل افشای جعلی بودن برخی افراد از جمله علیرضا توسلی و ترانه موسوی که قرار بود نام آن‌ها در لیست درج شود، اتفاق افتاد.

با این حال، در لیست منتشر شده در سایت حزب مشارکت، بار دیگر تعدادی اسامی بدون هویت دقیق منتشر شده است، به طوری که هر اسم دیگری نیز قابل افزودن به این لیست جعلی می‌باشد.

 

– در لیست ۷۲ شهید جنبش سبز یک نفر را هم جا انداخته بودند! البته حق داشتند؛ چون پروژه «۷۲ تن سازی» بوده. البته شاید هم اتفاقی ۷۲ تن شده باشد! در هر حال اطلاعات «دقیق» یک نفری که جا افتاده بدین شرح است:

نام شهید: علی علوی / محل شهادت: خیابان آزادی، نزدیک های میدون / نحوه شهادت: بدجوری تیر خورده است!

 

۲- این که لیست رسمی کشته شدگان شان حاوی افرادی مانند محسن ایمانی و ترانه موسوی باشد، کل بضاعت شان را نشان می دهد! البته نمی خواهم منکر اطلاعات بسیار دقیق منتشر شده از ۷۲ تن(!) شوم، اما جسارتاً -به عنوان نمونه- بعد از شایعاتی که راجع به کشته شدن محسن ایمانی در کوی شد، او مصاحبه ای کرد با تلویزیون و گفت نه تنها زنده است، بلکه آن روز اصلاً در کوی (و تهران) نبوده! البته چون VOA خبرش را اعلام نکرده، دوستان مشارکتی هم مطلع نشده اند طبیعتاً!

۳- به قول معروف: «شهیدان زنده اند الله اکبر!»؛

جعلی بودن پروژه ۷۲ تن‌سازی از کشته‌شدگان اغتشاشات اخیر که از روز جمعه توسط سایت حزب مشارکت کلید خورده و بازتاب وسیعی در رسانه‌های ضدانقلاب داشت، محرز شد.

در حالی که بررسی اسامی منتشر شده، نشان می‌دهد اغلب این اسامی، فاقد اطلاعات دقیق است و صرفاً تعدادی اسامی بدون هویت مشخص جعل شده، یکی از آسیب‌دیدگان حوادث پس از انتخابات که از قضا توسط آشوب‌گران نزدیک به حزب مشارکت مورد هدف قرار گرفته بود، نسبت به درج نامش در لیست ۷۲ نفره اعتراض کرد.

 

 

بنا بر این گزارش، احمد کارگر نجاتی در وبلاگ خود با لحنی طنز نسبت به اینکه نام وی در کنار کشته‌شدگان حوادث پس از انتخابات آمده اعتراض کرد و با اشاره به ادعاهای قبلی سایت حزب مشارکت مبنی بر دفن شبانه تعدادی جسد بی‌نشان در بهشت زهرا(س) تهران افزود: «چند وقتیه حرف از دفن مخفیانه اجساد میزدن و من باور نمیکردم! اما واقعا این دفن مخفیانه رو به قدری استادانه انجام دادن که حتی خود من هم نفهمیدم کی دفن شدم. اصلا اونقدر کارشون خوب بلد بودن که نفهمیدم کی کشته شدم. عجب دنیائیه این دنیای بعد از مرگ. همه چی عین قبل از مردنه و اصلا هیچی تغییر نکرده. البته هنوز کسی برای سوال و جواب سراغم نیومده. یا شاید سوال و جواب هم مخفیانه انجام شده که خودم نفهمیدم…»

نام احمد کارگر نجاتی در شماره ۱۸ کشته‌شدگان حوادث پس از انتخابات در سایت مشارکت آمده و حتی نحوه مرگ وی بر اثر ضرب و شتم در بیمارستان و محل دفن او قطعه ۲۱۳ ردیف ۱۵ شماره ۳۵ ذکر شده است.

کارگر نجاتی البته در پست قبلی وبلاگ خود، سیر هدف گلوله قرار گرفتن از سوی حامیان جنبش سبز را توضیح داده و به همراه انتشار تصاویری از خود در بیمارستان نوشته است: «مدتی بود که به لطف دوستان سبزمون و با یک گلوله چند گرمی امریکایی یا شاید هم انگلیسی (بخاطر اینکه کالیبر گلوله از یک نوع سلاح نا متعارف در ایران بود) راهی بیمارستان شده بودم. البته هنوز بهبودی کامل حاصل نشده و بعد از یک مدت حرکت چهار پایی (به کمک دو عصا) به تازگی به لطف فیزیوتراپ و آب درمانی سه پایی (تک عصا) شدیم.»

۴- در همین زمینه:

رئیس کمیسیون امنیت ملی و عضو کمیته ویژه مجلس:

بیش از ۲۰ بار پیگیری کردیم اما الویری و بهشتی هیچ مستندی ارائه ندادند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در باره ادعای اخیر مبنی بر افزایش تعداد کشته شدگان در حوادث پس از انتخابات به ‏۷۲‏ نفر توضیحاتی ارائه کرد.

علاءالدین بروجردی گفت: حدود یک ماه پیش آقایان الویری و علیرضا بهشتی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور یافتند و یک فهرست ‏۶۹‏ نفره که فقط حاوی اسامی افراد بود، ارائه کردند.

وی با بیان اینکه ارائه نام بدون ذکر نام پدر و شماره شناسنامه برای بررسی ادعای آن‌ها قابل پیگیری نیست، گفت: به همین خاطر خواهش کردیم کهحداقل نام پدر و شماره شناسنامه این افراد را به کمیته بدهند تا پیگیری کنیم و صحت و سقم آن بر همگان روشن شود و کمیته ویژه مجلس آن را اعلام کند.

عضو کمیته ویژه مجلس افزود: شاید متجاوز از ۲۰‏ بار، دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس این موضوع را پیگیری کرد و من هم مرتب دنبال آن هستم.

وی اضافه کرد: چند روز پیش این عدد به ‏۷۲‏ نفر افزایش یافت بدون آنکه ما جواب خود را گرفته باشیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: البته پاسخ ناقصی ارسال شد که باز اکثریت اسامی بدون مشخصات بود.

وی تصریح کرد: ذکر نام تنها، کار ساده ای است و می توان یک فهرست ‏۲۰۰ نفره هم تنظیم کرد.

بروجردی با بیان اینکه هدف کمیته ویژه مجلس حقیقت یابی است و ما به این مسئله بسیار حساس هستیم، گفت: اصرار داریم حتماً اگر این موضوع صحت داشته باشد، افکار عمومی اطلاع یابد.

وی افزود: از همین فرصت استفاده و اعلام می کنم منتظر مشخصات کامل ارائه شده به کمیته ویژه مجلس هستیم.

۵- البته نکات مربوط به سند حقوقی و معتبر ۷۲ تن محدود به موارد مذکور نیست!

 

وبلاگ نویسی از دیار باقی

امروز صبح داشتم خبرهارو زیرورو میکردم که ییهو چشمم خورد به خبر اعلام اسامی ۷۲ نفر از کشته شدگان اغتشاشات اخیر. اونقدر حس فضولی جولوی چشممو گرفت که نفهمیدم کی روی خبرکلیک کردم و کی لیست اسامی کشته شده ها جلوم ظاهر شد. همین طور که داشتم یکی یکی اسامی رو میخوندم که یکهو چشمم از حدقه بیرون افتاد  (با حالت فنری تصور کنید) و فکم رو زمین ولو شد.

آره، جالب بود، اسم خودمو توی لیست کشته شده ها دیدم.

نکته جالبتر اینکه  علت مرگم رو ضرب و شتم در بیمارستان عنوان کردند.

و باز نکته بسیار جالبتر اینکه الان من در قطعه ۲۱۳ ردیف ۱۵ شماره ۳۵ دفن شدم.

 

چند وقتیه حرف از دفن مخفیانه اجساد میزدن و من باور نمیکردم! اما واقعا این دفن مخفیانه رو به قدری استادانه انجام دادن که حتی خود من هم نفهمیدم کی دفن شدم.

اصلا اونقدر کارشون خوب بلد بودن که نفهمیدم کی کشته شدم.

عجب دنیائیه این دنیای بعد از مرگ. همه چی عین قبل از مردنه و اصلا هیچی تغییر نکرده.

البته هنوز کسی برای سوال و جواب سراغم نیومده. یا شاید سوال و جواب هم مخفیانه انجام شده که خودم نفهمیدم… تا بعد