جمعه , ۲ آذر ۱۴۰۳
آخرین مقالات :
خانه » راشد الغنوشی خطاب به سران فتنه: شما به اسراییل خدمت کردید

راشد الغنوشی خطاب به سران فتنه: شما به اسراییل خدمت کردید


رهبر حزب اسلامی النهضه تونس در مقاله ای با اشاره به توطئه های مختلف آمریکا و غرب علیه جمهوری اسلامی نوشت؛ جریان اپوزیسیون در ایران با سر دادن شعار نه غزه نه لبنان به اسرائیل خدمت کرد و زمینه محاصره غزه را برای آنها فراهم آورد.

عصر امروز- در حالی که ایران چنین همکاری ای با آژانس دارد ولی اسرائیل که دشمن ایران و مسلمانان است تاسیسات هسته ای نظامی خود را به روی جهان بسته است و کشورهای غربی نیز هیچ فشاری علیه این رژیم اعمال نمی کنند. ایران و دیگر کشورهای منطقه باید در برابر تهدیدات مستمر اسرائیل از توانایی هسته ای برخوردار باشند.

رهبر حزب اسلامی النهضه تونس در مقاله ای با اشاره به توطئه های مختلف آمریکا و غرب علیه جمهوری اسلامی نوشت؛ جریان اپوزیسیون در ایران با سر دادن شعار نه غزه نه لبنان به اسرائیل خدمت کرد و زمینه محاصره غزه را برای آنها فراهم آورد.

 

راشد الغنوشی در مقاله خود در پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی قطر با عنوان چرا ایران هدف قرار گرفته است؟ افزود: در صورتی که از تفاسیر کلیشه ای توطئه آمیز درباره حوادث جاری در کشورهای اسلامی به ویژه درباره ایران که بیشتر به حاشیه می پردازد و توجه اساسی به وقایع آشکار ندارد، خلاص شویم خواهیم دید توطئه های بزرگی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران برای تجزیه این کشور طراحی شده است. دستگاههای رسانه ای غرب ایران را به گونه ای نشان می دهند که این کشور منبع اصلی بی ثباتی و ناامنی در جهان است.

 

کشورهای غربی با فشارهای مختلف علیه ایران از طریق محاصره اقتصادی و بی ثبات کردن اوضاع داخلی این کشور می کوشند تهران را وادار به تسلیم کنند ولی این کشور تاکنون تسلیم این فشارها نشده است و توانایی و وحدت داخلی را برای مقابله با سیاست های غرب بسیج کرده است تا بتواند به شدیدترین ضربات ویرانگر پاسخ بدهد. اگر ایران تسلیم این فشارها شود به معنای این است که خود را در برابر خطرات تجزیه طلبانه قرار داده است، فرهنگ و ارزشهای دینی آن کم اهمیت خواهد شد، عزت و کرامت آن با استقرار پایگاههای نظامی خارجی همان طوری که در عراق، آلمان و ژاپن رخ داد، خدشه دار خواهد شد.

 

اما چرا ایران از سوی قدرت های غربی هدف قرار گرفته است؟ نخست این که کشورهای غربی به رهبری آمریکا و اسرائیل سگ نگهبان آمریکا در واشنگتن از ابتدای انقلاب اسلامی ایران تلاش گسترده سیاسی و اقتصادی به کار بستند تا نظام نوپای ایران را به زانو درآورند. حتی وزارت دفاع آمریکا در این راه به حمله محدود نظامی در صحرای طبس متوسل شد که با عنایات خداوند به شکست انجامید.

 

الغنوشی نوشت: آمریکا نیروهای خود را در اطراف مرزهای ایران مستقر کرد. رسانه های غربی نیز از هیچ تلاشی برای مخدوش نشان دادن وجهه جمهوری اسلامی فروگذاری نکردند، ایران را به حمایت از تروریسم متهم کردند و تلاش می کنند جهان را علیه ایران بسیج کنند. غربی ها تلاش می کنند از شکاف و گلایه هایی که در نظام ایران وجود دارد- چنین گلایه هایی در هر نظام سیاسی وجود دارد- اوضاع این کشور را به بی ثباتی بکشانند.

 

راشد الغنوشی تصریح کرد: غربی ها حتی تلاش کردند با حمایت تسلیحاتی از برخی از گروهها در ایران شورش مسلحانه در این کشور ایجاد کنند. چنین تحولاتی برای افراد منصف تاکید می کند جمهوری اسلامی ایران با توطئه بزرگی روبرو است. شکی در این نیست در هر نظامی اشکالات، اختلافات و حتی نقض حقوق بشر وجود دارد و باید این اشکالات در داخل حل و فصل شود. مسئولان ارشد ایرانی مسائلی از این دست نظیر شکنجه و کشته شدن نیروهای مخالف نظام را محکوم کرده اند.

 

اقدام کشورهای غربی در محکوم کردن این موارد بیشتر دارای اهداف اصلاح طلبانه نیست. دوم این که آنچه مساله هدف قراردادن نظام جمهوری اسلامی ایران را اثبات می کند تغییر احزاب حاکم در غرب از راستگرا تا چپگرا و تغییر دولتهای ایران از اصلاح طلب تا محافظه کار است ولی این کارزار سیاسی، رسانه ای و اقتصادی علیه ایران به قوت خود پابرجا است.

 

امام خمینی(ره) نظام جمهوری اسلامی ایران را بر این اساس استوار ساخت که مستقل از اعمال نظرات قدرتهای بین المللی باشد تا شعار نه شرقی نه غربی مصداق عینی داشته باشد. نظام جمهوری اسلامی ایران که از سوی ایرانی ها در همه پرسی روزهای آغازین انقلاب تایید شد نظامی متفاوت با دیگر نظامات سیاسی موجود در جهان پدید آورد.

 

امام خمینی(ره) ارزشهای اسلامی فقه اهل بیت علیهم السلام را با میراث سیاسی دنیای مدرن ادغام کرد. وی در این راه از اصل اسلامی اقتباس که دیگر رهبران تحول خواه اسلامی بر آن اصرار دارند استفاده کرد. به عبارت دیگر وی از مفاهیمی در ارزشهای سیاسی مدرن استفاده کرد که به سود اسلام است. سیاست استقلال در تصمیم گیری جمهوری اسلامی علاوه بر سیاست خارجی خود را در سیاست های تربیتی، فرهنگی و قانونگذاری این کشور نیز نشان داده است.

 

قطع نظر از این که این سیاست ها درست یا اشتباه باشد ولی این سیاست های از سوی مردم و آزادانه در انتخابات مختلف تایید می شود. تاکنون گروه های مخالف شک و تردید اندکی درباره سلامت انتخابات برگزار شده مطرح کرده اند و این مسئله باعث شد تلاش قدرت های منطقه ای و بین المللی برای بی ثبات کردن نظام ایران به شکست بیانجامد. این تصمیم گیری مستقل در ایران بسیار متفاوت از دیگر کشورهای منطقه است که نتایج انتخاباتی را می پذیرند که همسو با نظرات آمریکا و اسرائیل باشد.

 

راشد الغنوشی در ادامه افزود: یکی دیگر از نشانه های تصمیم گیری مستقل ایران، تلاش گسترده برای توسعه مستقل و فراهم کردن نیازهای اساسی اقتصادی، فرهنگی و نظامی است. اتخاذ این سیاست با مخالفت کشورهای غربی روبرو بوده است و این کشورها در سالهای پس از انقلاب، ایران را در یک محاصره شدید اقتصادی قرار داده اند تا این کشور نتواند توانایی های اقتصادی خود را ارتقا دهد.

 

جمهوری اسلامی به رغم این فشارها به افزایش توان دفاعی و فن آوری صلح آمیز هسته ای خود ادامه داد و در این راه هم قدرت های غربی را تهدید کرد و هم براساس اصل احترام دوجانبه و به رسمیت شناخته شدن قدرت خود در منطقه و جهان، سیاست های خویش را به پیش برد.

 

ایران براساس قوانین بین المللی به افزایش توانایی های خود در زمینه انرژی هسته ای ادامه می دهد ولی قدرت های غربی با این مسئله مخالفت و تاکید می کنند برنامه هسته ای ایران ابعاد نظامی دارد، امری که ایران آن را رد می کند. در حالی که ایران تاسیسات هسته ای خود را در برابر بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی باز کرده است این بازرسان در گزارش های خود شبهاتی درباره فعالیت هسته ای ایران مطرح می کنند.

 

رهبر حزب النهضه تاکید کرد در حالی که ایران چنین همکاری ای با آژانس دارد ولی اسرائیل که دشمن ایران و مسلمانان است تاسیسات هسته ای نظامی خود را به روی جهان بسته است و کشورهای غربی نیز هیچ فشاری علیه این رژیم اعمال نمی کنند. ایران و دیگر کشورهای منطقه باید در برابر تهدیدات مستمر اسرائیل از توانایی هسته ای برخوردار باشند.

 

راشد الغنوشی تصریح کرد:حمایت جمهوری اسلامی ایران از گروه های مقاومت فلسطین از ابتدای انقلاب ایران آغاز شد و این کشور به رغم فشارهای مختلف از این حمایت چشم پوشی نکرد. امام خمینی(ره) قبل و پس از پیروزی انقلاب اسلامی رژیم صهیونیستی را سرطانی در دل امت اسلامی توصیف کرد که باید محو شود.

 

این شعار امام خمینی(ره) از مهم ترین سلاح های وی در برابر رژیم شاه (مخلوع) بود و وی توانست با این شعار ملت ایران را علیه شاه(مخلوع) همسو با آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیج کند.

 

همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران امام خمینی(ره) سفارت اسرائیل را در اختیار نمایندگان سازمان آزادیبخش فلسطین قرار داد. جمهوری اسلامی با حمایت سخاوتمندانه از گروه های مقاومت شیعی و سنی اسلامی یا سکولار به مقابله با رژیم صهیونیستی ادامه می دهد و در این راه مشروعیت بزرگی در امت اسلامی به دست آورده است.

 

جمهوری اسلامی در این راه توجهی به حساسیت کشورهای غربی و لابی صهیونیست ها به مسئله یهودیت و پیامدهای این سیاست ندارد. راهبرد اساسی لابی صهیونیست ها و کشورهای عربی مقابله با هر نوع جریان بیداری در این منطقه است.

 

راشد الغنوشی در ادامه نوشت به رغم این که سیاست ایران در حمایت از گروه های مقاومت در لبنان و فلسطین باعث تنش هایی در داخل ایران شد و برخی از گروه های مخالف دولت شعار نه غزه نه لبنان را سر دادند و کشورهای غربی نیز به این بهانه نوار غزه را در محاصره قرار دادند و از ساخت دیوار نژادپرستانه حائل در کرانه باختری رود اردن حمایت کردند تا فلسطینیان تسلیم دشمن اسرائیلی شوند، ولی ایران همچنان بیش از کشورهای عربی ندای آزادی فلسطین را فریاد می زند.

 

راشد الغنوشی عامل دیگری که باعث تشدید فشار علیه ایران شده است را ناشی از تشکیل محور مقاومت می داند و می نویسد:ایران تنها به حمایت از گروه های مقاومت در منطقه بسنده نکرد بلکه محوری از این گروه ها را با عنوان محور مقاومت تشکیل داد.

 

این محور متشکل از کشورها و گروه های سیاسی با رویکردهای مختلف است. اصول اساسی این محور تلاشی برای آزادی فلسطین و مخالفت با عادی سازی روابط و تسلیم نشدن در برابر فشار قدرت های بین المللی است. همچنان گروه ها و کشورهای مختلف در جهان جذب این محور می شوند و حتی در این محور برخی از گروه های یهودی ضدصهیونیسم نیز حضور دارند. گفتمان امام خمینی(ره) مبنی بر مقابله مستضعفان جهان با مستکبران براساس آیه شریفه قرآن کریم پایه گذار تشکیل این محور بین المللی مقاومت بوده است.

 

وی در پایان مقاله خود تصریح کرد انقلاب اسلامی ایران یکی از بزرگ ترین رخدادهای تاریخ معاصر است و الگوی جدیدی را به امت اسلامی و کشورهای جهان ارائه کرده است. این الگو نوید دهنده استقلال و آزادی از قدرت های بین المللی و تقویت وحدت امت اسلامی، بیدار شدن نیروهای خاموش آن و حمایت از مقاومت در فلسطین است. اما غرق شدن در خوی طایفه گری، خرافه پرستی و درگیری های سیاسی در منطقه مانعی بر سر راه این بیداری در میان امت اسلامی است