پنج شنبه , ۸ آذر ۱۴۰۳
آخرین مقالات :
خانه » حماسه ۹ دی انقلابی عظیم برای تداوم انقلاب اسلامی ایران بود

حماسه ۹ دی انقلابی عظیم برای تداوم انقلاب اسلامی ایران بود

حسین ابراهیمی در گفت و گوی اختصاصی با تبیان:

حجت الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز تهران معتقد است که فتنه سال ۸۸ که با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی صورت گرفته بود تا مرز نابودی نظام پیش رفت اما با جسارت و توهین به همه مقدسات مردم در روز عاشورای سال گذشته خشم مردم برانگیخته شد و در نهایت مردم در ۹ دی ماه سال گذشته وارد صحنه شدند تا به بی دینی ها و تخریب و آسیب به جامعه پاسخ دهند. رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد هم چنین می افزاید که حماسه ۹دی انقلابی عظیم برای حفظ نظام و تداوم و استمرار انقلاب اسلامی ایران بود.

مشروح این گفت و گو را در پی می خوانید:

-نقطه آغاز وقایع عاشورای سال گذشته و در پی آن حماسه نهم دی ماه ۱۳۸۸ را در چه می دانید؟

فتنه سال ۸۸ یک فتنه برنامه ریزی شده بود که هدف آن براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود. لذا از خارج و داخل امکانات زیادی را در این راستا بسیج کردند و رسانه های مجازی و غیر مجازی به صحنه آمدند و این امکانات را به کار گرفتند تا اصل نظام را از بین ببرند. البته اینها دقیقا تا مرز نابودی نظام جمهوری اسلامی جلو رفتند یعنی توانستند یک سری افراد را گول بزنند و فریب دهند. آنها توانستند صحنه خیابان ها را از نیروهای فریب خورده و غافل پر کنند.-پس شما معتقدید که اقدامات آنها موفقیت هایی را نیز برایشان در پی داشت؟

البته آغاز این اقدامات با آنها بود اما عملکرد خیابانی رفته رفته از دستورات آنها خارج شد. مغازه و خانه آتش زدندعده ای را کشتند و شهید کردند. مسجد را به آتش کشیدند. در روز عاشورا پرچم امام حسین(ع) را آتش زدند و به ساحت مقدس ایشان جسارت و توهین کردند.

البته نقطه اوج تمام این اقدامات روز عاشورای سال گذشته بود که آنها به همه مقدسات مردم جسارت کردند. این اقدام انگیزه ای شد تا مردم روشن شوند

-نقش مردم و بصیرت آنها را در این میان چطور ارزیابی می کنید؟

همه این عوامل دست به دست هم داد و مردم ازاینکه آنها به خیابان می آمدند و مغازه و مسجد آتش می زدند ناراحت شدند. موضوع شهادت پیش آمد. ما در صحنه تلویزیون شاهد این اقدامات بودیم. برخی بچه های مخلص و مومن را به شهادت رساندند. موتور آتش می زدند و هر بسیجی و متدینی که رد می شد را به قصد کشت می زدند.البته نقطه اوج تمام این اقدامات روز عاشورای سال گذشته بود که آنها به همه مقدسات مردم جسارت کردند. این اقدام انگیزه ای شد تا مردم روشن شوند.

-خواص چه نقشی در بصیرت افزایی مردم ایفا کردند؟

البته در این میان رهنمودهای مقام معظم رهبری علما و ائمه جماعات مساجد هم بسیار تاثیر گذار بود. این افراد زحمت زیادی کشیدند و به بصیرت افزایی مردم کمک کردند. نتیجه اش خشم مردم را به دنبال داشت که نهایتا این بغض درنهم دی ماه سال گذشته شکست و مردم به خیابان ها آمدند. جمعیت انبوهی وارد صحنه شد تا به بی دینی ها و تخریب و آسیب به جامعه پاسخ دهد و این اتفاق افتاد.-آیا به نظر شما در طول دوران بعد از انقلاب نظیر این حماسه را شاهد بوده ایم؟

من معتقدم نهم دی ماه یک حماسه بی نظیر بود. با گذشت ۳۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی چنین حضوری بی نظیر بود و باید گفت که برای یک بار دیگر انقلاب شد به این معنا که حماسه ۹دی انقلابی عظیم برای حفظ نظام و جامعه و انقلابی دیگر برای تداوم و استمرار انقلاب اسلامی ایران بود.


گفت و گو از سارا کیان

گروه جامعه و ارتباطات