سه شنبه , ۲۷ شهریور ۱۴۰۳
آخرین مقالات :
خانه » فتنه88 » بیانیه محسن رضایی

بیانیه محسن رضایی

بیانیه محسن رضایی  ـ ۲۳/۰۳/۸۸

 

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت عزیز و بزرگوار ایران

 

میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را تهنیت عرض می نمایم. علاقه زایدالوصف شما در تعیین سرنوشت و آینده خود را می ستایم. اینجانب به عنوان فرزند ملت، آفرینش این حماسه را به شما تبریک گفته و به ایرانی بودن خود می بالم.

 

اکنون که در تعیین سرنوشت خود حماسه و شگفتی دیگری آفریده اید، امیدوارم این حضور پرشور با برخی کج اندیشی ها در کام ملت تلخ نشود.

 

با آگاهی از اینکه برخی از افراد و جریانها در این گونه موارد چه اهدافی را دنبال می کنند، شما مردم شریف را به آرامش و وحدت دعوت می نماید، چرا که آرامش و اتحاد مردم بر هر چیزی مقدم است.

 

متواضعانه از رهبر معظم انقلاب اسلامی خواستارم صرف نظر از رقم اعلام شده به عنوان آرا اینجانب، نسبت به دغدغه هایی که موجب تشویش اذهان مردم فهیم ایران شده است، از هر طریق که صلاح میدانند برای رفع این نگرانیها همانند گذشته فصل الخطاب شوند.

 

 

از این فرصت استفاده کرده از کلیه کسانیکه اینجانب را مورد حمایت قرار داده و تلاش نموده اند، قردانی و از آنان تشکر می کنم. بدیهی است فردی که پس از طی مراحل قانونی و تایید نهادهای نظارتی و تنفیذ مقام معظم رهبری به عنوان رییس جمهور اعلام شود، رییس جمهور همه ملت ایران بوده و برای جلوگیری از هرگونه وقفه در خدمت رسانی به مردم، وی را حمایت خواهم نمود.

 

سرباز کوچک ملت ایران

محسن رضایی

۲۳/۰۳/۸۸

 

——————-

 

بیانیه محسن رضایی ـ ۲۶/۰۳/۱۳۸۸

بسمه تعالی

ملت بزرگ ایران

 

حوادث تلخ دو روز اخیر نشان می‌دهد که مناقشه‌ء بزرگی در جامعه ما در حال شکل گیری است. خوشحال نیستم که پیش‌بینی‌های اینجانب در حال وقوع است. از مدت‌ها قبل فکر می‌کردم که تفرقه و نا آرامی جدیدی در حال شکل‌گیری است. در نامه به آقای عسگراولادی تقاضای وحدت و در مناظره با آقای میرحسین موسوی به آن اشاره کردم. اینکه نیروهای انتظامی در مقابل مردم قرار گیرند و یا اینکه مردم در مقابل نیروی انتظامی – که فرزندان آن‌ها هستند – قرار گیرند، بخشی از این فتنه است. لذا لازم می‌دانم نکات زیر را عرض کنم:

 

۱- از همه برادران انتظامی و امنیتی تقاضا می‌کنم که با حضور مسالمت آمیز و آرام مردم، برخوردی دوستانه و محبت‌آمیز داشته باشند. و تا زمانی که کسی به خشونت دست نزده است، از برخورد تند با آنها پرهیز کنند. رعایت خونسردی و متانت در چنین شرایطی بسیار ضروری است. از مردم بخواهید که خودشان نظم و آرامش را حفظ کنند.

 

۲- از مردم عزیز می‌خواهم که اعتراض خود را قانونی و با کمال مسالمت ابراز دارند و از هرگونه درگیری و یا اهانت افراد نفوذی نسبت به نیروهای انتظامی، در میان خود، جلوگیری کنند. همیشه در چنین شریطی احتمال سوء‌استفاده نفوذی‌ها امکان‌پذیر است. شما خودتان نظم را با کمال آرامش حفظ کنید.

 

۳- برخی از مسئولان کشور باید در صحبت‌های خود از به کارگیری کلمات و جملات تحریک آمیز و یا اهانت آمیز پرهیز کنند که موجب خشم و عصبانیت مردم نشوند. تواضع و فروتنی و ایثار از یکسو، و رعایت ادب و متانت از سوی دیگر، رمز عبور از شرایط فتنه انگیز امروز جامعه است.

 

۴- از اعضای محترم شورای نگهبان می خواهم به شکایات نامزدهای ریاست جمهوری به صورت جدی رسیدگی کنند. مردم می‌خواهند بدانند سرنوشت آرای آنها به کجا انجامیده است. بدیهی است هر نوع بی توجهی و بی اعتنایی به خواست عمومی مردم، به مصلحت نیست.

 

در پایان ناراحتی و نگرانی عمیق خود را از حوادث اخیر ابراز می کنم و از مسئولین کشور می‌خواهم که هرچه سریعتر به این حوادث رسیدگی کنند. حفظ وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان از مهمترین امور است و همه باید در جهت آن بکوشند. وقتی که ما بهترین مردم دنیا را داریم نباید چنین حوادثی در ایران شکل بگیرد و با کمک خود آنها باید نظم و آرامش و متانت را حفظ کنیم.

 

محسن رضایی

بامداد ۲۶/۰۳/۱۳۸۸

 

—————–

 

بیانیه محسن رضایی

 

بسمه تعالی

ملت شریف ایران

با سلام

با توجه به حوادث امروز تهران لازم می‌دانم همچنان که در بیانیه قبلی خود عرض کردم، مجدداً، مردم و مسئولین نظام را به آرامش و وحدت دعوت کرده، به هواداران خود نیز توصیه کنم با توجه به شکایتی که در خصوص نتایج اعلام شده به شورای نگهبان داشته‌ام، تا رسیدگی به شکایات و اعلام نتیجه، آرامش و متانت خود را حفظ کنند.

معتقدم اکنون که رهبر فرزانه انقلاب که فصل‌الخطابند نیز خواستار آرامش مردم هستند، ملت ایران، واکنش‌های خود به نتیجه انتخابات را با درایت و قانونمند ابراز کنند. اینجانب معتقدم و مصرانه تاکید می‌کنم که نیروی انتظامی نیز باید با صبر، بردباری و رعایت موازین اخلاقی و انسانی با مردم برخورد کند که خدای ناکرده فرصتی در اختیار بدخواهان قرار نگیرد. نهادهای اجرایی و نظارتی نیز باید سریعاً به سؤالات و ابهامات مردم پاسخ قانع‌کننده دهند تا خدشه‌ای به اعتماد بوجود آمده، وارد نشود.

در پایان بر خود لازم می‌دانم متذکر شوم، اینجانب کمافی‌السابق با تمام توان از حقوق ملت ایران قاطعانه دفاع خواهم کرد.

محسن رضایی

 

 

 

——————–

 

بسمه تعالی

 

ملت شریف ایران

 

اکنون که مبارزات انتخاباتی به پایان رسیده است، وظیفه خود می دانم که از مشارکت گسترده و تاریخی شما مردم ایران در تعیین سرنوشت خویش تشکر نمایم.

 

همچنین از کلیه کسانی که برنامه های این حقیر را که محصول کارگروهی و مدلی فراگیر و مبتنی بر عقلانیت و مبتنی بر نیاز و حقوق مردم بود را پذیرفتند و به آن رای دادند، و از کسانی دیگر که پذیرفتند ولی به دیگری رای دادند یا کسانی که نیم نگاهی برای فردا به آن داشتند سپاسگذاری می کنم. باید از مراجع دینی و نخبگان کشور نیز که حضور بارز و موثری در این انتخابات داشتند، تشکر نمایم.

 

حال که فعالیت ستادهای انتخاباتی پایان یافته است، از همه هواداران خود صمیمانه تشکر و با آنها مرتبط خواهم بود و از نظرات و مشاوره های آنها در آینده و به منظور پیشرفت و توسعه کشور استفاده خواهم کرد. به ملت عزیز ایران هم قول می دهم که همواره در کنارشان بوده و خواهم بود.

 

همچنین در این انتخابات حوادث تلخ و شیرین فراوانی به وجود آمد و پرسش ها، ابهامات و دغدغه هایی در ذهن نگران جامعه و نخبگان پدید آمدکه باید در فرصتهای مناسب تری به آنها بپردازیم.

 

درس های بزرگی در این حوادث برای ملتی که می خواهد به الگویی برای دیگران تبدیل شود و پایه های یک تمدن جدیدی را بگذارد، وجود دارد. بکار گرفتن این درسها برای ساختن آینده سرمایه بزرگی است، که به بهای سنگینی بدست آمده است. به همین دلیل باید این درس ها را پاس بداریم و با صبر و حوصله به مطالعه آن ها بپردازیم تا در طراحی مسیر آینده ایران اسلامی، بتوانیم از آن بهره کافی بگیریم.

 

دغدغه های انتخابات

 

این روزها کسانی هستند که به من و امثال من مراجعه می کنند و در رابطه با آزادی ها و مردم سالاری و انتخابات در آینده سؤال می کنند. دغدغه های خود را می گویند. از دلسردی ها حرف می زنند. من معتقدم که جمهوری اسلامی بدون آزادی و مردمسالاری دینی مفهومی ندارد و به همین دلیل با اطمینان می گویم که این ارزشهای بنیادین که از مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی هستند در آینده با شدت و قوت ادامه خواهد داشت. اما مسائل اساسی وجود دارد که مورد غفلت قرار گرفته است و نیازمند توجه و تأمل است:

 

اولاً آنچه که باعث شده این سئوالات بوجود آید حوادث پیرامون انتخابات ریاست جمهوری بوده و بر کل نظام تأثیر گذاشته است. انتخاباتی که به هر حال در کنار اوج گیری جنبش حماسی ملت ایران یک نزاع سیاسی هم در درون آن بین نامزدها اوج گرفت. این عامل در کنار مدیریت انتخاباتی و ساختارهای ناقص آن، بی تدبیری ها، کج سلیقگی ها و … در فرآِیند برگزاری انتخابات از یک سو و سوء مدیریت مطالبات و اعتراضات مدنی هواداران موجب شد تا محیط سیاسی و جنبش اجتماعی مردم تحت الشعاع قرار گیرد و به سوی بحران وسوء استفاده غرب کشیده شود.

 

ثانیا ریاست جمهوری تنها بخشی از حکومت می باشد و نه همه آن. درکنار آن مجلس شورای اسلامی وجود دارد که نمایندگان شما مردم در آن حضور دارند، و قوانین کشور را تدوین و بودجه را تصویب و بر دولت نظارت دارند. همچنین قوه قضاییه وجود دارد که سازمان بازرسی و دیوان عدالت اداری می تواند هر نوع تخلفی را از مقامات دولتی گزارش و در دادگاه ها بررسی کنند. این نهادها دژهای محکمی در دفاع از آزادیها و مردمسالاری دینی و حقوق ملت هستند.

 

ثالثاٌ در رأس همه این قوای حکومتی، رهبری نظام، که از مدافعان و سنگربانان آزادی و مردمسالاری طی سی سال انقلاب بوده است قرار دارد. شخصیتی که در دوران انسداد سیاسی می گفت خدا لعنت کند آن کسانی را که می گویند دانشجو نباید سیاسی باشد، و یا در مقابل تغییر قانون اساسی برای اینکه ریاست جمهوری سه دوره چهار ساله شود مقاومت کرد، آیا ممکن است اجازه دهد که آزادی ها و مردمسالاری دینی ضعیف شود؟ فردی که در دوران سکوت چپ و کنار رفتن از سیاست به آن ها گفت که اگر به صحنه نیآیید، نظام و جامعه نمی تواند با یک جناح اداره شود و ناچار خواهیم شد از فعالان و نخبگان سیاسی بخواهیم یک چپ جدیدی را به وجود آورند، چگونه ممکن است راضی شود که تنها یک گروه و سلیقه خاص در صحنه سیاسی کشور فعال باشد؟ فردی که استقلال کشور را در دوران اصلاحات حفظ کرد و از رفتن کشور به سوی جنگ با آمریکا در چند سال اخیر جلوگیری کرد، آیا حاضر است جمهوری اسلامی را فدای یک گروه خاص و یا خدای نکر