کلیپ کنفرانس مقابله با تهدید ایران / بنیاد آمریکایی دفاع از دموکراسی FDD / لینک مستقیم دانلود
FDD: Foundation for Defense of Democracies / Conference on Countering the Iranian Threat
+تحلیل کنفرانس بنیاد FDD با موضوع مقابله با تهدید نرم ایران+
بنیاد آمریکایی ‘دفاع از دموکراسی’ (FDD) از هفدهم تا نوزدهم آذر ماه ۱۳۸۹، کنفرانس سه روزه ای را با عنوان’مقابله با تهدید ایران‘ در واشنگتن برگزار کرد. حضور همزمان چهرههای برجسته و تاثیرگذار سیاسی، اطلاعاتی، نظامی و رسانهای آمریکا و رژیمصهیونیستی در کنار عوامل وابسته به گروهک منافقین، سبزها و سایر گروههای معاند نظام جمهوری اسلامی ایران از جمله نکات قابل توجه این نشست بود.
از جمله سخنرانان این نشست “رابرت مکفارلین” مشاور امنیت ملی دولت ریگان، “یوری لوبرانی” آخرین سفیر رژیمصهیونیستی در ایران، مشاور فعلی معاون نخستوزیر رژیمصهیونیستی در امور ایران و رئیس سابق سازمان دفاع موشکی این رژیم، “مایکل چرتوف” وزیر امنیت داخلی سابق آمریکا، “مایکل لدین” مشاور سابق وزیر خارجه آمریکا، “امانوئل اوتولنگی” متخصص واحد مطالعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موسسه FDD، “غیثالعمری” مسئول دیپلماسی عمومی نیروهای آمریکایی حاضر در فلسطین و مشاور سابق سیاست خارجی محمود عباس، “دیوید میلر” عضو تیم مذاکره کننده دولتهای کلینتون و بوش در روند مذاکرات صلح خاورمیانه، سرلشکر “یعقوب امیدور” رئیس سابق شاخه تحقیقات و ارزیابی ارتش رژیمصهیونیستی، “تام دیلیر” مدیر سیاستهای تحریمی و امور مالی تروریسم وزارت خارجه آمریکا، “مارک دابویتز” مدیر اجرایی FDD، “دنیل گلاسر” جانشین معاون امور مالی تروریسم و جرایم مالی وزارت خزانهداری آمریکا، “کن کاتزمن” کارشناس شناخته شده مسایل سپاه پاسداران ایران و عضو اتاق فکر سیاستهای تحریمی کنگره آمریکا ، “اورد کیترای” مسئول سابق تهیه پیشنویس قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل و کارشناس اشاعه هستهای، “مهدی خلجی” عضو ارشد بخش سیاستهای خاور نزدیک “موسسه واشنگتن“، از جمله سخنرانان این نشست بودند.
مکان: کنفرانس مقابله با تهدید ایران، بنیاد آمریکایی دفاع از دموکراسی (FDD)، واشنگتن
زمان: هفدهم تا نوزدهم آذر ماه ۱۳۸۹
مدت زمان کلیپ: ۷ دقیقه
دانلود با لينك مستقيم (حجم : 39 مگابايت )
کنفرانس مقابله با تهدید ایران، با سخنرانی “رابرت مکفارلین” مشاور امنیت ملی دولت ریگان در روز چهارشنبه هشتم دسامبر۲۰۱۰ آغاز به کار کرد و با برگزاری پنل تخصصی “میادین چندگانه نبرد در جنگ دراز مدت” و سخنرانی “مارک کایرک” سناتور جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا در روز دوم ادامه یافت. دیگر پنل روز دوم این نشست، با عنوان “فهم ماهیت رژیم ایران” و با سخنرانی “ایروین کاتلر” دادستان سابق کانادا و نماینده فعلی حزب لیبرال این کشور، “مارک فیتزپتریک” مقام سابق وزارت خارجه آمریکا و کارشناس اشاعه هستهای موسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک، “مهدی خلجی” عضو ارشد بخش سیاستهای خاور نزدیک “موسسه واشنگتن“، “امانوئل اوتولنگی” متخصص “واحد مطالعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی” موسسه FDD و “دیوید سنگر” خبرنگار روزنامه “نیویورکتایمز” که به جنجالپردازی در مورد ایران شهرت دارد، برگزار شد.
از دیگر نکات قابل توجه روز دوم نشست مقابله با تهدید ایران، میتوان به برگزاری جلسه گفتوگو با “یوری لوبرانی” آخرین سفیر رژیمصهیونیستی در ایران، مشاور فعلی معاون نخستوزیر رژیمصهیونیستی در امور ایران و رئیس سابق سازمان دفاع موشکی این رژیم، اشاره کرد که “کلیف می” رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی نیز وی را همراهی میکرد. آخرین سفیر رژیمصهیونیستی در ایران با تاکید بر لزوم حمایت از فتنهگران بعد از انتخابات سال گذشته ایران، جنبش سبز و خرابکاری را تنها راه مقابله با رژیم ایران دانست. “یوری لوبرانی” آخرین سفیر رژیمصهیونیستی در ایران در جریان سخنرانی خود در کنفرانس “مقابله با تهدید ایران” بر لزوم حمایت آمریکا از گروههای سیاسی مخالف دولت ایران تاکید کرد.
یوری لوبرانی روز پنجشنبه نهم دسامبر در این کنفرانس با تاکید بر تقویت دیپلماسی عمومی آمریکا در قبال ایران گفت: ما، یعنی غرب، متحد بزرگی در ایران داریم، و آن هم مردم ایران هستند. وی که با حمایت از فتنهگران بعد از انتخابات ریاستجمهوری سال گذشته ایران، سعی در بزرگنمایی آشوبگریها و نسبت دادن آن به مردم ایران داشت، افزود: در حقیقت مردم ایران، تنها مامورانی هستند که میتوانند رژیم تهران را تغییر دهند. لوبرانی با اشاره به وابستگی جریان فتنه به قدرتهای خارجی گفت: فقط کافی است تا این احساس را به آنها بدهید که متحدانی در خارج از کشور دارند. مشاور معاون نخستوزیر رژیمصهیونیستی در امور ایران افزود: به نظر من جنبش سبز رشد یافته است و باید به آن کمک شود تا بتواند وظیفهاش برای تغییر رژیم ایران را انجام دهد.
در ادامه نشست مقابله با تهدید ایران، مقامات اطلاعاتی، رسانهای و نظامی رژیمصهیونستی و آمریکا، انجام اقدامات خرابکارانه علیه ایران را نیز به عنوان راهحلی برای توقف برنامه هستهای ایران معرفی کردند. در همین رابطه نیز “الی لیک” خبرنگار و کارشناس روزنامه “واشنگتنتایمز” با اشاره به برنامه موشکی ایران از “اوزی رابین” رئیس سازمان دفاع موشکی رژیمصهیونیستی در مورد اقدامات خرابکارانه کشورهای غربی در درون ایران پرسید که رابین در اینباره گفت: انجام اقدامات خرابکارانه در درون ایران میتواند موجب کند شدن روند برنامههای این کشور شود. شایان ذکر است، انجام عملیاتهای تروریستی علیه دانشمندان هستهای ایران در کنار اقدامات خرابکارانه برخی گروهکهای تروریستی در مناطق مرزی ایران همچون حادثه اخیر در چابهار، از جمله مواردی است که با حمایت مستقیم و اثبات شده سرویسهای اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و رژیمصهیونیستی انجام پذیرفته است.
همچنین سخنرانیهایی نیز با موضوع “حزبالله، سپاه خارجی ایران” از سوی “تونی بادرن” و “ولید فارس” اعضای ارشد FDD و “دیوید گارتناشتاین راس” مدیر مرکز مطالعات افراطیگرایی تروریسم بنیاد دفاع از دموکراسی ارایه شد. اما دیگر پنل اختصاصی که در روز دوم نشست مقابله با تهدید ایران برگزار شد، “تعقیب روند صلح خاورمیانه” نام داشت که از جمله سخنرانان آن میتوان به “غیثالعمری” مسئول دیپلماسی عمومی نیروهای آمریکایی حاضر در فلسطین و مشاور سابق سیاست خارجی محمود عباس، “دیوید میلر” عضو تیم مذاکره کننده دولتهای کلینتون و بوش در روند مذاکرات صلح خاورمیانه و “برت استفانز” سرمقالهنویس نشریه “والاستریت ژورنال” اشاره کرد.
برگزاری پنل “تحریمها، حرکت بعدی چیست؟” آخرین بخش از دومین روز نشست مقابله با تهدید ایران در بنیاد دفاع از دموکراسی آمریکا بود که شرکتکنندگان آن را نیز “تام دیلیر” مدیر سیاستهای تحریمی و امور مالی تروریسم وزارت خارجه آمریکا، “مارک دابویتز” مدیر اجرایی FDD، “دنیل گلاسر” جانشین معاون امور مالی تروریسم و جرایم مالی وزارت خزانهداری آمریکا، “کن کاتزمن” کارشناس شناخته شده مسایل سپاه پاسداران ایران و عضو اتاق فکر سیاستهای تحریمی کنگره آمریکا و “اورد کیترای” مسئول سابق تهیه پیشنویس قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل و کارشناس اشاعه هستهای، تشکیل میدادند.
برگزاری جلسه گفتوگو با “مایکل چرتوف” وزیر امنیت داخلی سابق آمریکا، برنامه آغازین روز سوم نشست مقابله با تهدید ایران بود که از حضور نمایندگان رسانهها در این جلسه جلوگیری شد. ریاست این جلسه را نیز “ریچارد کارلسون” سفیر سابق آمریکا در جمهوری سیشل و رئیس سابق شبکه تلویزیونی “صدای آمریکا” بر عهده داشت.
پس از برگزاری این جلسه، پنل “افزایش تهدیدات، کاهش گزینهها” با موضوع “آیا باید گزینه نظامی علیه ایران به کار گرفته شود؟” با حضور سرلشکر “یعقوب امیدور” رئیس سابق شاخه تحقیقات و ارزیابی ارتش رژیمصهیونیستی برگزار شد. حضور همزمان چهرههای نظامی، اطلاعاتی و رسانهای در این پنل از جمله نکات مهم آن بود. بطوریکه علاوه بر یعقوب امیدور،”ریویل مارک گریچت” مامور سابق سازمان سیا در مسایل ایران به همراه “جفری گلدبرگ” خبرنگار و نویسنده آمریکایی که به انتشار مطالب دروغین علیه ایران شهرت دارد و “کن پلبک” مدیر سابق امور خلیج فارس شورای امنیت ملی آمریکا و عضو بنیاد بروکینگز در این پنل حضور یافتند.
در ادامه روز سوم نشست مقابله با تهدید ایران در بنیاد آمریکایی دفاع از دموکراسی، دکتر “گری سامور” هماهنگ کننده کاخ سفید در مسایل تسلیحات کشتار جمعی و مقابله با تروریسم به سخنرانی در رابطه با ایران پرداخت. بعد از این سخنرانی نیز آخرین پنل تخصصی نشست، با عنوان “جنگ سایبر، خرابکاری و انقلاب سبز” برگزار شد. “پیت هوکسترا” عضو برجسته مجلس نمایندگان آمریکا و عضو کمیته دائمی اطلاعات این مجلس، “رودنی جوف” کارشناس امنیت سایبر موسسه “نئو استار“، کلی می مدیر FDD و “تام جوسکلاین” عضو ارشد FDD از جمله شرکتکنندگان در این پنل بودند.
همچنین حضور “مایکل لدین” مشاور سابق وزیر خارجه آمریکا که موضعگیریها و شایعهپراکنیهای وی در مورد ایران همواره مورد توجه رسانهها بوده است، از جمله نکاتی بود که بر اهمیت پنل جنگ سایبر، خرابکاری و انقلاب سبز افزود. شرکتکنندگان در این پنل کوشیدند تا به این سوال پاسخ دهند که “سرویسهای جاسوسی غربی چگونه میتوانند ایران را متوقف کنند“. سخنرانی “براد شرمن” عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و رئیس کمیته فرعی تروریسم بینالملل و امور خارجه این مجلس، بخش پایانی آخرین روز از نشست مقابله با تهدید ایران بود.
تحلیل کنفرانس بنیاد FDD با موضوع مقابله با تهدید نرم ایران / دکتر فواد ایزدی / برنامه راز / لینک مستقیم دانلود
برنامه راز با موضوع “بصیرت ولایی مردم در برابر تهدید نرم” در دو قسمت اجرا شد. قسمت اول که دکتر فواد ایزدی، استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران مهمان برنامه بود، به ادامه موضوع یعنی بررسی کنفرانس اخیر بنیاد FDD و تحلیل سخنان چندتن از سخنرانان این کنفرانس سه روزه اختصاص یافت. دکتر فواد ایزدی، استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در برنامه این هفته راز گفت: ویدئوهای کنفرانس اخیر FDD که از ۸ تا ۱۰ دسامبر در واشنگتن برگزار شد، حاوی مطالب زیادی است که نکات ظریفی را به ما یادآوری میکند. مسایلی که میدانیم اما تاکنون با صراحت آنها را نشنیدیم، توجه به این کنفرانسها که در واشنگتن کم نیستند، در صداوسیما خوب است، هر چند که شنیدن و دیدن ۱۵ ساعت این ویدئوها کار آسانی نیست. ایزدی خطاب به نادر طالب زاده، مجری و سازنده برنامه راز عنوان کرد: خبر برنامه امشب شما جهانی می شود و در روند برگزاری این کنفرانس ها تاثیرگذار خواهد بود. از این پس این کنفرانس ها با احتیاط بیشتری برگزار می شود.
نادر طالب زاده با اشاره به مراکز فکری آمریکا که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به طور قارچ وار رشد می کنند، بیان کرد: تعداد زیادی فیلم دوبله و پخش می کنیم. ای کاش ۱۰ ساعت از ۲۰ ساعت کنفرانس اخیر FDD را دوبله می کردیم و ای کاش صحبت های خودمانی آنها را ترجمه می کردیم. طالب زاده، سازنده برنامه راز خاطرنشان کرد: در این کنفرانس سرلشگر و متخصص موشک اسراییلی، چندین جاسوس و نویسنده سازمان سیا، نخبگان آمریکا و گروه های تحت فشار آنها حضور داشتند. قسمت هفتم این ویدئوها را که دیدم عصبی شدم، اینکه عنوان کنفرانس مقابله با تهدید نرم بود، مسخره است. ایران چه کسی را تهدید کرده و اینکه بنیاد FDD خود را بنیاد دموکراسی می داند نیز مسخره است.
مدت زمان: ۵۷ دقیقه
مجری-کارشناس: نادر طالب زاده
کاری از: شبکه چهار سیما / برنامه راز
دانلود با فرمت mp4 (حجم کل:248 MB )
استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران با بیان اینکه باید در کنار راز” برنامه در واشنگتن چه می گذرد” را داشته باشیم تا خیلی از مسایل برای ما روشن شود، تصریح کرد: اگر تحریم بنزین را رصد کنیم، می بینیم که ابتدا در FDD طرح شد. حمایت هایی که آمریکایی ها از برخی اسامی می کنند، پیش از آنکه از سوی سیاستمداران آمریکا مطرح شد، در اتاق فکر طرح می شود. در حقیقت در آمریکا طرح هایی که دولتمردان احتیاج است به آن بپردازند درابتدا در اتاق فکر بررسی می شود و سپس با برگزاری کنفرانس در مورد مسایل تحقیق شده افراد درصدد توجیه یکدیگر برمی آیند. ایزدی از نداشتن وجه خوب نمایندگان در ساختار سیاسی آمریکا خبر داد و افزود: چندی پیش لیستی دیدم از میزان احترام مردم آمریکا به مشاغل مختلف. ۸۶ تا ۷۷ درصد مردم آمریکا به پزشکان سپس استادان دانشگاه و معلمان احترام می گذارند و ۷ تا ۹ درصد مردم نمایندگان مجلس را قابل احترام می دانند و در آخر لیست نیز افرادی وجود دارند که ماشین دست دوم می فروشند یعنی محبوبیت نمایندگان مجلس همپای فروشندگان ماشین های دست دوم است، زیرا مردم می دانند کار اصلی نمایندگان مجلس پول جمع کردن است. افرادی که در کنگره هستند کار اصلی را انجام می دهند، در حقیقت استفرها هستند که قوانین را می خوانند و نمایندگان حالت سمبلیک دارند.
طالب زاده یادآور شد: یکی از نمایندگان کنگره در کنفرانس اخیر FDD می گوید که افتخار می کنم که مهمان شما در FDD هستم ،خوشحالم مسایلی که اینجا روی آن صحبت می شود را من به کنگره می برم و قانون می کنم. به گفته ایزدی به بسیاری از قانون هایی که در آمریکا تصویب می شود، می توان از طریق کنفرانس های برگزار شده در این کشور پی برد. طالب زاده پس از پخش برشهایی از سخنرانی های ماریک کریک، عضو جمهوری خواه سنای آمریکا و براد برمن، عضو کمیته تروریسم و نماینده دموکرات از ایالت کالیفرنیا عنوان کرد: کریک در این کنفرانس از همکاری امریکا و اسراییل برای مقابله با شهاب ۳ سخن گفت و تم اصلی سخنانش دفاع از امنیت اسراییل بود.
ایزدی نیز در واکنش به بخش این سخنرانی، بیان کرد: سخنرانی یک جمهوری خواه و یک نفر از دموکرات در کنفرانس FDD حاکی از این است که هر دو هماهنگ با لابی اسراییل هستند. در این محافل صهیونیستی در مورد خدماتی که به اسراییل داده می شود، صحبت می کنند. برمن که در حوزه ایران فعالیت می کند از حزب دموکرات است و برچسب محافظه کار هم ندارد. خیلی از قوانین که علیه ایران تصویب شده کار این شخص بوده است. طالب زاده در واکنش به پخش دقایقی از سخنان یوزی روبین، تحلیلگر نظامی اسراییل و متخصص ساخت موشک در اسراییل گفت: جو کنفرانس FDD نظامی بود که سطح نظامی بر آن حاکم بود، یوزی در این کنفرانس نسبت به پیشرفت های ایران در زمینه ساخت موشک تا فضا هشدار می دهد. این پیامها در کنفرانس به سیاست تبدیل می شود و لازم است که ما آنها را رصد کنیم.
ایزدی با بیان اینکه روبین بحث پیشرفت ایران در مورد همه حوزه ها را مطرح کرد، ادامه داد: یوزی در کنفرانس FDD مطرح کرد که ایران ۲۰ سال پیش برای رفع نیازهایش از لیبی موشک وارد می کرد و حالا وضعش به جایی رسیده که برای خودش سازمان هوایی دارد و در تمام زمینهها سیستمهای بسیار پیشرفته دارد و ما نباید تنها به نقاط روی نقشه نگاه کنیم باید متوجه نمودار و سرعت باشیم. وی مشکل اصلی اسراییلی ها را وجود یک کشور قدرتمند در خاورمیانه دانست و افزود: اگر حکومت ایران سکولار بود، اسراییلی ها باز هم با ایران مشکل داشتند زیرا آنها نمی خواهند رقیبی داشته باشند که تعادلشان را بهم بریزد، حال که حکومت ایران اسلامی است وضع برای صهیونیست بدتر است، برای همین آمریکا و اسراییل مشکلات ما را برجسته میکنند موفقیتهای ما را کمرنگ می کنند و در رسانه ها سیاه نمایی میکنند، اما در جلسات خصوصی خود اذعان میکنند که ایران به موفق است و به همین دلیل خطر دارد.
استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران درخصوص لیست حامیان کنفرانس FDD اظهار داشت: اگر به سیاست این کنفرانس مراجعه کنید، می بینید که اکثر صاحبان صنایع برجسته که اغلب صهیونیست هستند، در این لیست به چشم می خورند. کار اتاقهای فکر در آمریکا گرفتن پول از ثروتمندان به منظور توجیه و طرح نظرات آنهاست. ایزدی پس از پخش گوشه ای از سخنرانی گری سیمور در کنفرانس اخیر FDD با بیان اینکه وی در کاخ سفید مسایل را رصد می کند، تصریح کرد: اگر دولت ایران دستها را بالا ببرد و تمام قطعنامه های سازمان ملل را بپذیرد، باز آمریکا راضی نمیشود. مسئله هسته ای ربطی به بمب اتمی ندارد و تنها وسیله ای برای فشار بر مردم ایران است. وی مشکل اصلی آمریکا را مردم ایران و نه دولت ایران ذکر کرد و افزود: آمریکا مردم ایران را دوست ندارد، زیرا آنها می خواهند مستقل باشند و دیگر مانند قبل نفت خود را در اختیار آمریکا قرار نمی دهند، بر این اساس مشکل اصلی آمریکا مساله هسته ای نیست بلکه مردم است و به همین دلیل آنها با تحریم ها مردم را هدف قرار دادند.
استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران با اشاره حمایت صریح آمریکا از جریان فتنه یادآور شد: در رادیو فردا و صدای آمریکا که متعلق به آمریکاست، بحث داشتن ساعت سبز را مطرح کردند. کریک عضو جمهوریخواه سنای آمریکا در کنفرانس اخیر FDD صریحا سه نفر از عوامل جریان سبز را در کنار مسئله حمایت از رژیم صهیونیستی مطرح کرد. در حقیقت حمایت از جریان سبز برای این سناتور همپای حمایت از اسراییل است. وی در مورد سخن طالب زاده درخصوص طرح مسئله عدم جرات انتقاد از اسراییل در کتاب جیمی کارتر، گفت: خانم مککینی، نماینده مجلس به خاطر انتقاد ضعیفی که از اسراییل داشت از کنگره بیرون شد. اگر کسی بخواهد انتقاد کوچکی از اسراییل داشته باشد، دیگر نمی تواند در کنگره حضور داشته باشد. خانم هلن توماس سالیان سال در کاخ سفید بود. وی خبرنگار ورزیده ای بود که به دلیل انتقاد کوچک از اسراییل اخراج شد.
ایزدی پس از پخش برشی از سخنرانی مهدی خلجی، ضد انقلاب مقیم آمریکا در کنفرانس سه روزه FDD بیان کرد: خلجی سابقه حضور بیش از ۱۰ سال در حوزه علمیه قم را دارد. مدتی همکار روزنامه های اصلاح طلب بود، بعد به انگلیس رفت و سپس در رادیوی صدای آمریکا مشغول به کار شد و سپس به واشنگتن رفت و در حال حاضر برای یکی از اتاقهای فکر کار می کند. وی از خلجی به عنوان یک ملیجک یاد کرد که وظیفه امیدوار کردن طرف مقابل را دارد و گفت: رهبر انقلاب فرمودند” گناه بزرگ فتنه گران امیدوارکردن دشمن است”. به این فرمایش می توان با دقت در سخنان دشمنان پی برد. خلجی در کنفرانس گفته که خیلی از مردم ایران عاشق بوش هستند، شاید خودش این احساس را داشته باشد اما مرتبط کردن این احساس به مردم ایران جای سئوال است. خلجی حرفهایش را از قاب جنش سبز می زند. وی مسیر رو به زوال را به تدریج طی کند. ابتدای کار به واشنگتن نرفت ابتدا کار را با قلم زدن برای روزنامه های داخلی شروع کرد و سرانجام به اینجا رسید.
منبع : مبین مدیا
یک دیدگاه
رضا
با سلام اگه با زیر نویس باشه همه کاربران می توانند موضوع و اهمیت آن را بفهمند وگرنه کسی که انگلیسی نمی دانه تا بفهمه