این انیمیشن کاری از مازیار بیژنی با موضوع هولوکاست می باشد.
دانلود ۱۰ قسمت به صورت یکجا (حجم : ۵۷ مگابایت)
منبع : کاریکاتورهای مازیار بیژنی – مبین مدیا
وبگاه طنز “هولوکارتون“ که با پشتیبانی زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی راهاندازی شد، بر اساس کاریکاتورهای مازیار بیژنی و متن طنز نوشته دکتر برزو بیطرف تدوین و منتشر شده و روی اینترنت قرار گرفته است. این سایت به رغم گذشت کمتر از دو روز از راه اندازی، حدود ۱۰۴هزار بازدید داشته است که در نوع خود، کم نظیر به شمار می آید.
کتاب “هولوکاست” که به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی ارائه شده روایتی است داستانی و البته طنز از سرگذشت قوم بنیاسرائیل یا همان “صهیونیست“ها، از قبل از هولوکاست تا بعد از هولوکاست. متن “دکتر برزو بیطرف” در کنار کاریکاتورهای “مازیار بیژنی” ماجرا را روایت میکند. در این کتاب تلاش شده است تا دروغ آشکار “کشته شدن برنامهریزی شده شش میلیون یهودی در جنگ جهانی دوم”، موسوم به “هولوکاست” به نقد کشیده شود.
مجموعه انیمیشن ساخته شده بر اساس کاریکاتورهای مازیار بیژنی با موضوع هولوکاست که در حال حاضر شامل ۱۰ انیمیشن حدودا یک دقیقه ای است که با لینک مستقیم قابل دانلود می باشد.
روزنامه صهیونیستی “هاآرتص” نیز با اشاره به راه اندازی این وبگاه، نوشت: هولوکارتون نشان می دهد که قتل عام شش میلیون یهودی در جنگ جهانی دوم، یک دروغ محض است. هاآرتص نوشت: هولوکارتون با هدف تضعیف ابعاد ماجرای تاریخی! قتل عام یهودیان در جنگ جهانی دوم راه اندازی شده و در ابتدای آن آمده است: این اثر به همۀ کسانی که بهانه هولوکاست کشته شدند تقدیم میشود. هاآرتص در ادامه آورده است: «راه اندازی یک وبگاه به انکار هولوکاست از سوی ایران، آخرین تیر ترکش این کشور برای انکار واقعیت(!) هولوکاست و تأثیرگذاری بر افرادی است که از تاریخ بی اطلاع هستند.»
این روزنامه صهیونیستی در ادامه با ابراز خشم از را ه اندازی این وبگاه این گونه می نویسد: «رویکرد منفی و تمسخرآمیز این وبگاه ترکیبی از انکار هولوکاست و تحریف ان آست که بیانگر بی اعتنایی ایرانیان به واقعیت حقیقی “هولوکاست“، “یهودیان” و “اسرائیل” است. این روزنامه می افزاید: پس از وقوع انقلاب اسلامی در ایران در سال ۱۹۷۹، ایران از شناسایی اسرائیل به عنوان یک کشور مستقل خودداری کرده و حتی به جای استفاده از واژه “اسرائیل” یا حتی “دولت یهود” از عنوان “رژیم صهیونیستی” استفاده می کند.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص می نویسد: جنجال ها پس از آن اوج گرفت که محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران در سال ۲۰۰۵ در سخنانی ضدصهیونیستی، هولوکاست را یک افسانه خواند و در ماه دسامبر سال ۲۰۰۶ با برپایی کنفرانسی در تهران که شامل چهره های سرشناس ضدصهیونیستی و نئونازیست ها بود، به میزبانی این اندیشه پرداخت.
این نشریه صهیونیستی در ادامه با زدن نعل وارونه و مقایسه یک حقیقت بزرگ تاریخی با عنوان بعثت پیامبر اسلام(ص) و افسانه ای دروغین به نام هولوکاست می نویسد: باور احمدی نژاد و دیگر مقامات ایرانی به افسانه بودن هولوکاست در حالی است که ایران به انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز از پیامبر اسلام، محمد[ص] و تحریک احساسات بیش از یک میلیارد مسلمان ناراحت است و این در حالی است که جهان غرب به این کاریکاتورها به چشم یک نگاه تاریخی در چارچوب آزادی مطبوعات می نگرد.
روزنامه صهیونیستی “اورشلیم پست” نیز با ابراز نگرانی از راه اندازی وبگاهی که هولوکاست را یک دروغ بزرگ معرفی می کند، نوشت: این کتاب از سوی یک مؤسسه فرهنگی غیردولتی ایران راه اندازی شده و در آن، علامت ستاره داوود با آیکون های شبیه صلیب شکسته تلفیق شده است. این روزنامه صهیونیستی می افزاید: تمام صفحات این کتاب، شامل متن ها و کارتون های توهین آمیز، زشت، جنجالی و ضدصهیونیستی است.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت هم با بازنشر گزارش خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس درباره راه اندازی وبگاه هولوکارتون، نوشت: این وبگاه تازه ایرانی، با بهره گیری از کاریکاتورهای متعدد ضدصهیونیستی، به انکار و تمسخر و تحریک خشم اسرائیلی ها پرداخته است که شامل کاریکاتورهایی درباره بینی دراز صهیونیست ها به علت دروغ پردازی درباره هولوکاست، محکومیت بنای یادبود و موزه هولوکاست، دروغ بودن نسل کشی شش میلیون یهودی در کوره های آدم سوزی و… است.
چند سایت و وبلاگ صهیونیستی دیگر نیز به بررسی راه اندازی هولوکارتون و پیامدهای آن پرداخته اند.