مدتی پیش مستندی در 5 قسمت هر شب از اخبار 8:30 پخش میشد که نکات جالب و قابل تاملی در بر داشت. نکات مهم مستند رو بیرون کشیده شد تا دوستان از محتوای مستند اطلاع پیدا کنند. لینک دانلود خود مستند در انتهای پست ارائه شده است.
برخی از مطالب مطرح شده به قرار زیر است:
فمینیسم همان ایدئولوژی برتری جنس زن است و فمینیستها کسانی هستند که معتقدند زنان موقعیت فرودست و تحت ستمی دارند و این ظلم به خاطر جنس یا زن بودن آنهاست.
واژه فمینیسم از كلمه لاتین Femina یعنی جنس زن گرفته شده است و در قرن نوزدهم برای توصیف زنانه شدن بدن مرد یا توصیف زنانی كه خصوصیات مردانه داشتهاند، استفاده میشده است. اما در قرن بیستم این مفهوم تغییر كرد و از آن به بعد به جنبش فكری یا نظریهای گفته میشود كه معتقد است زنان به علت جنس خود، در طول تاریخ به فرودستی كشیده شده و تحت تبعیضهای گوناگون قرار گرفتهاند.
دانلود بخش اول با حجم 98 مگابایت
دانلود بخش دوم با حجم 98 مگابایت
دانلود بخش سوم با حجم 52 مگابایت
دکتر William Gairdner جامعه شناس کانادایی صاحب کتاب جنگ علیه خانواده «The War Against the Family» است. او ضمن انتقاد از فمنیستها به مفهوم آزادی در اندیشه آنها اشاره می کند و می گوید:
«مفهوم رایج آزادی این است که ما باید از قید و بندهای انتظارهای دیگران آزاد باشیم. یا در اعمال خودمان به قوانین محدود نباشیم و هر آنچه را که خود مایلیم انجام دهیم. وقتی مردم می گویند آرزو دارند آزاد باشند، معمولا منظورشان این است که از مسئولیت ها، استرس ها و الزام های شغلی، همسر یا فرزند یا هر چیز دیگری که در آنها حس محدودیت ایجاد می کند رها شوند…
ما منشورهای بسیاری برای حقوق انسانها داریم. از سازمان های ملل گرفته تا نهادهای پایین تر، اما هیچ منشور رسمی جهت تکالیف و مسئولیت ها نداریم. این روزها مصلحت سیاسی این است که مفهوم آزادی اخلاقی و مسئولیت پذیری که در خانواده ها و زندگی های سنتی هست، مثل مادری و همسری، تحقیر شود، تنزل پیدا کند، و این برای تاریخ دموکراسی مایه تاسف است.»
کنوانسیون یا معاهده رفع تبعیض از زنان، از جمله اسناد مهم بین المللی است. پس از بررسی های کارشناسان، شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد الحاق به کنوانسیون ولو مشروط، به صلاح جمهوری اسلامی ایران نیست. ولی در آغاز سال 1378 مرکز امور مشارکت زنان به سازمان ملل تعهد داد تا امکان الحاق را پیگیری کند و در این زمینه دست به اقداماتی زد. جالب اینجاست که خود آمریکا به این کنوانسیون ملحق نشده و آن را مخالف قوانین داخلی خود می داند.
اصل 80 قانون اساسی: گرفتن و دادن وام یا کمکهای بدون عوض داخلی و خارجی از طرف دولت، باید با تصویب مجلس شورای اسلامی باشد.
حال این تجاوزها از قوانین را چطور می توان توجیه کرد:
– پرداخت 120 هزار دلار در سال 1381
– 140 هزار دلار در سال 1382 از طرف یونیسف برای ایجاد مهد کودک های خصوصی و روستایی
– پرداخت 30 هزار دلار توسط یونسکو برای انجام سه طرح پژوهشی در سال 1373 پیرامون کتب درسی، حقوق زنان، نرخ باروری در ایران
– مبلغ 100 میلیون دلار به صورت بلاعوض، به مرکز مطالعات زنان دانشگاه تهران جهت ایجاد شبکه ارتباطی زنان در ایران و کشورهای همسایه فارسی (خبرنامه شورای فرهنگی اجتماعی زنان، اسفند 82)
– فرانچسکو باستالی، هماهنگ کننده سازمان ملل در ایران اعلام کرد کمک مالی 294 هزار دلاری به مرکز امور مشارکت زنان داده تا اقداماتی را جهت مبارزه با خشونت علیه زنان انجام دهد که با همین کمک مالی، جزوه آموزشی «اقدام محلی، تغییر جهانی» با نظارت سازمان ملل تهیه و از سال 1379 در پنج استان کشور آموزش داده شد.
در راهنمای آموزشی جزوه «اقدام محلی، تغییر جهانی» جمله بسیار صریحی در محکومیت دین آمده است:
«… همه دین ها دارای خصوصیات فرهنگی هستند که در نتیجه آنها بر زنان ستم وارد می شود…»
در توصیه به رهبران این نهضت آمده:
«… از گروه زنان شرکت کننده بخواهید فهرستی از اعمال فرهنگی و مذهبی جوامع خود را که برای زنان و مردان متفاوت است تهیه کنند (مثل اینکه زنان نمی توانند طلاق بدهند)، بعد این پرسش ها را مطرح کنید: چه کسی این راه و رسم را تحمیل می کند؟ چه کسی از این راه و رسم سود می برد؟ (حکومت ها، جوامع مذهبی، …)، چه کسی زیان می کند؟… »
در این جزوه آموزشی به صراحت داشتن روابط آزاد بین زنان و مردان، به عنوان یک حق برای هر دو در نظر گرفته می شود.
همینطور بارداری دختران نیز به عنوان یک حق نگاه شده است:
«… زنان و دختران درباره امور جنسی، خود تصمیم می گیرند که اطلاعاتی درباره مسائل جنسی بدست آورند و از وسائل جلوگیری از بارداری استفاده کنند. اینکه تصمیم بگیرند بچه دار بشوند یا نه…»
«… دامنه قانون مهاجرت باید گسترش یابد و به زنانی که از هر گونه خشونتی گریخته اند، باید پناهندگی سیاسی اعطا شود. البته خودشان اعتراف می کنند که چنانچه در زنان گریخته اردوگاه های پناهندگی زیاد بمانند، احتمالا به محافل روسپیگری روی خواهند آورد…»
«… ازدواج های زود هنگام بر تندرستی و استقلال میلیونها دختر جوان لطمه می زند…»
دکتر William Gairdner می گوید:
«در نظرسنجی که توسط موسسه گالوپ انجام گرفته نشان می دهد که 73 درصد از مردم، معتقدند روابط جنسی خارج از ازدواج، همیشه یا تقریبا همیشه نادرست است. در حالیکه آنچه دولت انجام می دهد موجب می شود دیدگاه های لیبرالی در مورد روابط جنسی به طور گسترده ای در مدارس و رسانه ها گسترش یابد. سکس به طور رسمی از ازدواج جدا شده است.»
واژه ای که بعضا متاسفانه بین زنان مذهبی رواج پیدا کرده، واژه «فمینیست اسلامی» است که درون خودش تعارض و تناقض دارد. این موضوع حتی توسط اساتید!!؟ حقوق زنان خارج از کشور نیز مورد تایید قرار می گیرد که نمی توان هم به فمینیست و هم به اسلام پایبند بود و راهکارشان برای یدک کشیدن نام فمینیست برای زنان مسلمان، عدم تعهد به اسلام است.
از دیگر مطالبات فمینیست ها، حمایت از سقط جنین در بارداری های ناخواسته است و پر واضح است که دلیل چنین خواسته ای، آزاد کردن روابط بدون محدودیت بین جنس پسران و دختران می باشد.
دکتر David Popenoe استاد دانشگاه و پژوهشگر آمریکایی معتقد است که:
«باید بگویم که در جوامع مدرن، در جدایی والدین از فرزندان زیاده روی شده است. من خودم دوست دارم زمانی را ببینم که زنان، وقت بیشتری را با فرزندانشان می گذرانند و فقط بخشی از ساعات روز را کار می کنند چراکه نقش مادری حرف اول را می زند. »
در همایش حقوق کودک در سال 1379 که با همکاری یونیسف و دفتر مطالعات وزارت خارجه برگزار شد، نماینده یونیسف اعلام کرد مبلغ 9 میلیون و 700 هزار دلار بودجه برای اجرای کنوانسیون حقوق کودک به ایران اختصاص یافته است…
در صفحه 74 مجله راهنمای پدر و مادر که در نمایشگاه مُد و لباس دی ماه 1387 عرضه شده چنین آمده:
چهار دوستی که همه بچه ها نیاز دارند:
1- دوست در دسترس
2- دوست ورزشکار
3- یک دوست از جنس دیگر، (کجا؟ هر جایی که دخترها و پسرها بازی می کنند، کلاس های موسیقی، کتابخانه و ….)
4- یک دوست که انتخاب خود کودک باشد. (توصیه های مطرح شده: وسواسی و عصبانی نباشید. ممکن است که شما دوست کودک خود را و خانواده او را نشناسید و فکر کنید کودک شما وارد دنیای ترسناک و خطرناکی می شود. یک نفس عمیق بکشید و خونسرد باشید. این قدمی است که هر کودکی باید بردارد.)
در صفحه 84 همین مجله آمده که رفتن به کلاس های موسیقی و نواختن ساز یکی از مهمترین برنامه های والدین برای تربیت فرزندانشان است. می شود از آنها بپرسیم تربیت دینی، اخلاق و معارف قرآنی جایش در چنین جهانبینی کجاست؟
خانم Nancy Leigh Demoss صاحب کتاب دروغهایی که زنان باور می کنند «Lies Young Women Believe» می گوید:
«… یکی از دروغهایی که زنان باور می کنند این است که کودکان باید در معرض دنیای واقعی قرار بگیرند تا بتوانند زندگی کردن در آن را یاد بگیرند… خداوند هرگز از انسان نخواسته که برای شناخت بدی ها آنها را تجربه کند… وظیفه ما تربیت فرزندانی نیست که با دنیا سازگار باشند بلکه تربیت فرزندانی است که خدا را بشناسند…»
در این مستند اشاره به فیلمهایی چون «دختران انتظار» و «همخانه» شده که چطور کمک می کنند به عادی سازی فرهنگ های منحط غربی از جمله طلاق به عنوان اولین راه حل و همخانه(Roommate) شدن زوج ها قبل از ازدواج.
جزئیات مطالب مطرح شده همراه با اسناد آنها در خود مستند موجود می باشد. این مستند حدود 75 دقیقه هست.