هوالمحبوب
سلام علیکم
از سری تصاویر نهج البلاغه بخوانیم تصویری مزین به نامه نهم نهج البلاغه خدمت شما تقدیم می کنم.
نامه ۹ نهج البلاغه:
و من کتاب له (علیه السلام) إلى معاویه:
(نامه به معاویه در سال ۳۶ هجرى که شخصى به نام ابو مسلم آن را برد).
فَأَرَادَ قَوْمُنَا قَتْلَ نَبِیِّنَا وَ اجْتِیَاحَ أَصْلِنَا وَ هَمُّوا بِنَا الْهُمُومَ وَ فَعَلُوا بِنَا الْأَفَاعِیلَ وَ مَنَعُونَا الْعَذْبَ وَ أَحْلَسُونَا الْخَوْفَ وَ اضْطَرُّونَا إِلَى جَبَلٍ وَعْرٍ وَ أَوْقَدُوا لَنَا نَارَ الْحَرْبِ؛ فَعَزَمَ اللَّهُ لَنَا عَلَى الذَّبِّ عَنْ حَوْزَتِهِ وَ الرَّمْیِ مِنْ وَرَاءِ [حَوْمَتِهِ] حُرْمَتِهِ؛ مُؤْمِنُنَا یَبْغِی بِذَلِکَ الْأَجْرَ وَ کَافِرُنَا یُحَامِی عَنِ الْأَصْلِ، وَ مَنْ أَسْلَمَ مِنْ قُرَیْشٍ خِلْوٌ مِمَّا نَحْنُ فِیهِ بِحِلْفٍ یَمْنَعُهُ أَوْ عَشِیرَهٍ تَقُومُ دُونَهُ، فَهُوَ مِنَ الْقَتْلِ بِمَکَانِ أَمْنٍ. وَ کَانَ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله) إِذَا احْمَرَّ الْبَأْسُ وَ أَحْجَمَ النَّاسُ قَدَّمَ أَهْلَ بَیْتِهِ، فَوَقَى بِهِمْ أَصْحَابَهُ حَرَّ السُّیُوفِ وَ الْأَسِنَّهِ؛ فَقُتِلَ عُبَیْدَهُ بْنُ الْحَارِثِ یَوْمَ بَدْرٍ وَ قُتِلَ حَمْزَهُ یَوْمَ أُحُدٍ وَ قُتِلَ جَعْفَرٌ یَوْمَ مُؤْتَهَ، وَ أَرَادَ مَنْ لَوْ شِئْتُ ذَکَرْتُ اسْمَهُ مِثْلَ الَّذِی أَرَادُوا مِنَ الشَّهَادَهِ وَ لَکِنَّ آجَالَهُمْ عُجِّلَتْ وَ مَنِیَّتَهُ [أُخِّرَتْ] أُجِّلَتْ. فَیَا عَجَباً لِلدَّهْرِ إِذْ صِرْتُ یُقْرَنُ بِی مَنْ لَمْ یَسْعَ بِقَدَمِی وَ لَمْ تَکُنْ لَهُ کَسَابِقَتِی الَّتِی لَا یُدْلِی أَحَدٌ بِمِثْلِهَا إِلَّا أَنْ یَدَّعِیَ مُدَّعٍ مَا لَا أَعْرِفُهُ وَ لَا أَظُنُّ اللَّهَ یَعْرِفُهُ، وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ حَالٍ.
۱٫ افشاى دشمنى هاى قریش و استقامت پیامبر صلّى اللّه علیه و آله:
خویشاوندان ما از قریش مى خواستند پیامبرمان صلّى اللّه علیه و آله و سلّم را بکشند، و ریشه ما را در آورند و در این راه اندیشه ها از سرگذراندند، و هر چه خواستند نسبت به ما انجام دادند، و زندگى خوش را از ما سلب کردند، و با ترس و وحشت به هم آمیختند، و ما را به پیمودن کوه هاى صعب العبور مجبور کردند، و براى ما آتش جنگ افروختند.
امّا خدا خواست که ما پاسدار دین او باشیم، و شر آنان را از حریم دین باز داریم. مؤمن ما در این راه خواستار پاداش بود، و کافر ما از خویشاوندان خود دفاع کرد. دیگر افراد قریش که ایمان مى آوردند و از تبار ما نبودند، هر گاه آتش جنگ زبانه مى کشید، و دشمنان هجوم مى آوردند یا به وسیله هم پیمانهایشان و یا با نیروى قوم و قبیله شان حمایت مى شدند در امان بودند.
پیامبر اسلام صلّى اللّه علیه و آله و سلّم اهل بیت خود را پیش مى فرستاد تا به وسیله آنها، اصحابش را از سوزش شمشیرها و نیزه ها حفظ فرماید، چنانکه عبیده بن حارث در جنگ بدر، و حمزه در احد، و جعفر در موته، شهید شدند. کسانى هم بودند که اگر مى خواستم نامشان را مى آوردم، آنان دوست داشتند چون شهیدان اسلام، شهید گردند، امّا مقدّر چنین بود که زنده بمانند، و مرگشان به تأخیر افتاد.
شگفتا از روزگار که مرا همسنگ کسى قرار داده که چون من پیش قدم نبوده، و مانند من سابقه در اسلام و هجرت نداشته است، کسى را سراغ ندارم چنین ادّعایى کند، مگر ادّعا کننده اى که نه من او را مى شناسم و نه فکر مى کنم خدا او را بشناسد، در هر حال خدا را سپاسگزارم.
وَ أَمَّا مَا سَأَلْتَ مِنْ دَفْعِ قَتَلَهِ عُثْمَانَ إِلَیْکَ، فَإِنِّی نَظَرْتُ فِی هَذَا الْأَمْرِ فَلَمْ أَرَهُ یَسَعُنِی دَفْعُهُمْ إِلَیْکَ وَ لَا إِلَى غَیْرِکَ؛ وَ لَعَمْرِی لَئِنْ لَمْ تَنْزِعْ عَنْ غَیِّکَ وَ شِقَاقِکَ لَتَعْرِفَنَّهُمْ عَنْ قَلِیلٍ یَطْلُبُونَکَ لَا یُکَلِّفُونَکَ طَلَبَهُمْ فِی بَرٍّ وَ لَا بَحْرٍ وَ لَا جَبَلٍ وَ لَا سَهْلٍ إِلَّا أَنَّهُ طَلَبٌ یَسُوءُکَ وِجْدَانُهُ وَ زَوْرٌ لَا یَسُرُّکَ لُقْیَانُهُ، وَ السَّلَامُ لِأَهْلِه.
۲٫ افشاى ادّعاى دروغین معاویه در خونخواهى عثمان:
اینکه از من خواستى تا قاتلان عثمان را به تو بسپارم، پیرامون آن فکر کردم و دیدم که توان سپردن آنها را به تو یا غیر تو ندارم. سوگند به جان خودم اگر دست از گمراهى و تفرقه بر ندارى، به زودى آنها را خواهى یافت که تو را مى طلبند، بى آن که تو را فرصت دهند تا در خشکى و دریا و کوه و صحرا، زحمت پیدا کردنشان را بر خود هموار کنى. و اگر در جستجوى آنان بر آیى بدان که شادمان نخواهى شد، و ملاقات با آنان تو را خوشحال نخواهد کرد، و درود بر اهل آن.
برای دریافت تصویر، یک صلوات برای تعجیل در ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرستید.
برای مشاهده تصویر در ابعاد اصلی ، روی تصویر بالا و یا اینجا کلیک کنید.
–
لینک کمکی – پیکوفایل
–
برای دریافت فایل لایه باز (psd) تصویر اینجا کلیک کنید.
–
لینک کمکی – پیکوفایل
–
تصویر خوشنویسی به کار رفته در این اثر:
برای مشاهده تصویر در ابعاد اصلی ، روی تصویر بالا و یا اینجا کلیک کنید.
–
لینک کمکی – پیکوفایل
–
هر گونه استفاده از تصاویر (در قالب بنر ، پوستر و یا امور تجاری منصفانه) که موجب نشر فرهنگ اسلامی می شود موجب خوشحالی و رضایت ماست ولی هیچ شخص و گروهی ، اجازه قرار دادن هیچ گونه محدودیتی در استفاده از فایل ها را نخواهد داشت.
عناصر استفاده شده در طرح ها یا توسط عصر انتظار طراحی شده یا از سایت ها و از طریق جستجوی اینترنتی به دست می آیند، منبع اصلی تصاویر در صورت مشخص بودن ، در توضیحات طرح ذکر خواهد شد ، در غیر اینصورت مسؤولیت رعایت حقوق کپی رایت بر عهده استفاده کننده خواهد بود.
یا علی مدد
————————————————————————
سلام . با اینکه متن بالا رو نوشتیم باز هم یک سری افراد سوال میکنن و راجع به معنای متن بالا سوال میکنن .
به صورت خیلی واضح توضیح میدم . اگر نگران کپی رایت هستید می تونید برید به یک طراح حرفه ای گرافیک سفارش بدید و با هزینه از چند صد هزارتومانی تا چند میلیون تومان برای شما یک طرح گرافیکی از ابتدا تا انتها رو تولید و طراحی میکنه . اینجوری مطمئن هستید که همه کار تولیدی هست و قانون کپی رایت رعایت شده است .
که در اکثر موارد نگرانی افراد در مورد قانون کپی رایت به صورتی نیست که حاضر باشن هزینه تولید یک طرح گرافیکی رو پرداخت کنن و فقط حاضرن به صورت زبانی از عدم اجرای قانون کپی رایت ابراز نگرانی کنن .
حالا بر فرض مثال ما یک طرح لایه باز با ۱۰۰ لایه در سایت گذاشتیم . مثلا در یکی از لایه ها نیاز به بکگراند با طرح ابر داریم . با جستجوی توی گوگل به یک سری تصاویر از ابر می رسیم . یکی از تصاویر رو انتخاب و استفاده می کنیم . در اینجا به نظر شما چطور باید بفهمیم که تولید کننده واقعی این تصویر ابر یا عکاس این تصویر ابر چه کسی بوده ؟ چطوری باید پیداش کنم ؟ اگر در خود عکس یا سایت مربوطه توضیحاتی نوشته باشه ما هم اون توضیحات رو در متن ذکر خواهیم کرد .
این مورد میتونه برای هر تصویری که در طرح ها استفاده میشه اتفاق بیفته مثلا برای نقاشی یک گل یا یک طرح اسلیمی یا یک کادر تصویر .
تا جایی که در توان ما بوده و اطلاع داشتیم در توضیحات طرح ها نوشتیم که مثلا کادر تولید شده در این طرح با استفاده از براش هوشمند بوده و یا نقاش این طرح فلان شخص بوده و یا اینکه مثلا این طرح ما ایده گرفته شده از طرح فلان گروه بوده یا اینکه بکگراند این طرح توسط فلان شخص طراحی شده و موارد شبیه به این .
حالا هر کسی که میخواد از این طرح ها استفاده کنه و نگران قانون کپی رایت هست دو راه داره : یا اینکه هزینه چند میلیونی تولید کامل یک طرح گرافیکی رو بپردازه یا اینکه زحمت بکشه ، خودش بگرده منبع اصلی و تولید کننده اصلی تمام تصاویر و المان های به کار رفته در تمام لایه های طرح رو پیدا کنه و ازشون رضایت بگیره .
دیگه تصمیم و انجام اون با خود شماست .
برای دانلود رایگان کلیه فایل های لایه باز ( Psd ) سایت عصر انتظار ( به جز تصاویر ارسالی کاربران ) بر اساس تاریخ انتشار مطلب و نام فایل لایه باز از لینک زیر استفاده کنید :
دانلود رایگان فایل های لایه باز مطالب ، بر اساس تاریخ انتشار مطلب و نام فایل لایه باز