امام راحل ما می فرمود: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به این مملکت نرسد.
در واقع شاید آنان که می بایست این جمله را برای همه و از جمله برخی از مدیران کشور تبیین می کردند در این کار اهمال کرده اند که امروز روز باید شاهد باشیم در قبال برخی از دستورات رهبری تعلل هایی صورت می گیرد.
شاید برای بار چندم باید تأکید کرد که پشتیبانی از ولی فقیه وجوه مختلفی دارد که یکی از آنها تلاش برای اجرای دستورات ولی است.
باید اذعان کرد که در مقطع کنونی، در اجرای ۳ دستور بارز و استراتژیک مقام معظم رهبری تعلل به خرج داده می شود.
در واقع روند پرداختن به آنها به حدی ضعیف است که به عنوان مثال، مقام عظمای ولایت از اقدامات پیرامونی یکی از این دستورات با تعبیر “کارَکی انجام شد” یاد کردند و در مورد دو دستور دیگر نیز اگرچه معظم له هشدار صریحی تاکنون اعلام نکرده اند اما چهره های سیاسی و اقتصادی کشور انذارهای فراوانی در این زمینه داشته اند.
سه دستور مهم و عمده “اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی”، “جهاد اقتصادی” و “طرح نظارت بر نمایندگان”.
اگرچه شاید این سه دستور به صورت عمده، هم عرض یکدیگر نباشند اما وجه تساهل و تغافل در قبال آنها یکسان و هشدار دهنده تبعات خطرناکی است که در صورت ادامه روند بر زمین مانده محتوای ۳ دستور یاد شده، دامن ما را خواهد گرفت.
*جهاد اقتصادی و مسائل حاشیه ای
در بحث جهاد اقتصادی که در ابتدای امسال توسط مقام معظم رهبری طرح شد، معظم له در بیاناتی که در حرم مطهر رضوی داشتند در صحبتی مدبّرانه راجع به الزامات بحث جهاد اقتصادی اینگونه فرمودند: “يك شرط ديگر اين است كه كشور به مسائل حاشيهاى مبتلا نشود. ببينيد، در بسيارى از اوقات يك مسئله اصلى در كشور وجود دارد كه همه بايد همت كنند و به سراغ اين مسئلهى اصلى بروند؛ بايد مسئله كانونى كشور اين باشد؛ اما ناگهان مىبينيم از يك گوشهاى يك صدائى بلند ميشود، يك مسئله حاشيهاى درست ميكنند، ذهنها متوجه آن ميشود. اين مثل اين ميماند كه در يك مسافرت مهمى، كاروانى، قطارى دارد حركت ميكند، هدفش رسيدن به يك نقطهى خاص است؛ ناگهان ذهنها را مشغول كنند به يك چيز حاشيهاى در بيابان، از راه باز بمانند، احياناً امكان ادامهى حركت هم از آنها گرفته شود. مسائل حاشيهاى نبايد به ميان بيايد. مردم ما خوشبختانه قدرت تحليل دارند، هوشمندند، هوشيارند؛ ميتوانند مسائل فرعى و حاشيهاى را از مسائل اصلى جدا كنند توجه شود مسائل حاشيهاى كانون توجه افكار عمومى قرار نگيرد.”
در واقع باید با توجه به اتفاقاتی که در بیش از ۴ ماه گذشته در فضای عمومی کشور رخ داده است به این نکته تصریح داشت که متاسفانه جهاد حاشیه ها بیش از جهاد اقتصادی توانسته است ذهن و دل برخی مدیران دولتی کشور و در ادامه تعدادی از سیاسیون را به خود معطوف دارد.
خانه نشینی ۱۱ روزه رئیس جمهور احمدی نژاد، چند عزل و نصب پر سر و صدای دولتی، ادغام به یک باره ۸ وزارتخانه بدون خبر قبلی، خیز برخی نمایندگان مجلس به سمت انتخابات مجلس نهم و … جملگی حواشی مختلفی را به فضای عمومی کشور تزریق کردند که هنوز هم گرد و غبار آن در فضا متلاطم است.
و از دیگر سو شاهدیم که بیرق بلندی نیز در این زمینه به اهتزاز در نمی آید و گویا مسئولان امر و آنان که در هدف کانونی “جهاد اقتصادی” قرار دارند، چندان وقت تأمل و پیگیری این مسئله مهم را ندارند.
*طرح نظارت بر نمایندگان و اهمیتی که شاید احساس نمی شود!
دستور مهم دیگر، بحث نظارت بر نمایندگان مجلس است.
مجلس چندی قبل از دیدار خود با مقام معظم رهبری در ماه های ابتدایی سال جاری، این طرح را به صحن علنی آورد و مخالفان و موافقان پیرامون آن سخنانی را مطرح کردند و همین.
و نتیجه این اقدام آن بود که چندی بعد و در دیدار با مقام عظمای ولایت، معظم له تصریح کردند: ” اگر اين خودنظارتى نباشد، اشكال به وجود مىآيد؛ خود شما هم داريد، مىبينيد. من پارسال در اين خصوص سفارش كردم. البته اخيراً در مجلس نسبت به اين قضيه كاركى انجام گرفت، اما اهميت اين قضيه درست به دست نيامد. اين خودنظارتى، تقواى جمعى است.”
چرا مجلس نمایندگان ما سعی نکرد و گویا هنوز هم سعی نمی کند که به اهمیت این مسئله مهم واقف شود. نشاید که التهاب انتخابات اسفندماه مجلس، از هم اکنون تمام ذهن و دل برخی نمایندگان را آنچنان با خود به حاشیه ها برده باشد و در این میانه تنها نتیجه ای که عاید می شود، بر زمین ماندن دستور رهبری است.
*بی دقتی های اصل ۴۴ و آنها که پاسخگو نیستند
و اجرای صحیح اصل ۴۴ قانون اساسی نیز دستور مهم دیگری است که باید اذعان کرد، اجرای درست چارچوب های آن از چشم کارگزاران امر به عمد یا از روی سهو دور مانده است و مشخص نیست چه کسی باید پاسخگوی برخی انحرافات هر چند کوچک رخ داده از اهداف این طرح مهم اقتصادی باشد.
بسیاری از فعالان مبرّز سیاسی و اقتصادی کشور نسبت به عدم اجرای صحیح این طرح هشدارهای مداومی را مطرح کرده اند اما معلوم نیست گوش های شنوا تا چه میزان به این انذارها دقت دارند؟
رئیس کمیسیون ویژه اصل ۴۴ به طرح سهام عدالت، نمره ۱۰ از ۲۰ می دهد و در یکی از مصاحبه های خود اینچنین می گوید: “با وجود تذاكرات رهبري مبني بر اينكه شركتهايي كه دولت سهام آنها را واگذار كرده بايد مديريتشان هم واگذار شود باز هم مواجه با عزل و نصب مديران اين شركتها هستيم.”
مرتضی نبوی، از چهره های مبرّز سیاسی و قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین تأکید می کند که برخی از اهداف تعیین شده در اصل ۴۴ محقق نشده است.
و این علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی است که در یکی از سخنرانی های خود اینچنین می گوید: “در اصل ۴۴ قرار نبود كه كارخانجات تقسيم شده و اقتصاد شبه دولتي به وجود بيايد.”
از واقعی بودن میزان واگذاری ها در اصل ۴۴ نیز اخبار ضد و نقیضی موجود است اما واقعیات گویای آن است که رقم اشاره شده پایین تر از میزانی است که قانون مشخص می کند.
*فاین تذهبون…؟
مدیران دولتی، نمایندگان مجلس و سایر مسئولان ذیربط کشور را چه می شود که اینچنین باید شاهد باشیم، سه فرمان استراتژیک مقام معظم رهبری در کشاکش بگومگوهای سیاسی به بوته فراموشی سپرده و یا کمرنگ می شود؟
مسئولان کشور بدانند که در مقابل رهبر و مردمی پاسخگو هستند که مردمش در حمایت از رهبری ۹ دی را خلق می کنند و رهبرش اعلام می کند که با مردم هیچ حرف درگوشی ندارد.
پاسخگویان اگر خیال می کنند که ذهن و دل جامعه از مسیر حرکت اصلی قطار پیشرفت کشور منحرف شده است، سخت در اشتباهند.
مردم به کُنه تمام حرکات آنها آشنا و بصیرند و مطالبات مقام معظم رهبری نیز همچنان اولویت و اهمیت خود را حفظ کرده اند.
باشد که بیندیشند…
——
منبع: جهان نیوز
یک دیدگاه
مهدی
سلام خدا قوت
اخوی ما یه عکس از شما برداشتیم(طرح پرچم ایران) برای طراحی یه لوگوی ازش استفاده کردیم که اول کلیپ هامون بزاریم. ولی متاسفانه مجبور شدیم تبیلغات شما رو از روی عکس پاک کنیم! اصلا هم نمیشه منبع شما رو داخلش قرار داد، میخواستم ببینم حلال می فرمائید؟؟ با تشکر منتظر پاسختون هستم