هوالمحبوب
سلام علیکم
به مناسبت سالروز ولایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تصویری مزین به دعای فرج خدمت شما تقدیم می کنم.
طراحی این تصویر توسط آقای جریان پور انجام شده است.
برای دریافت تصویر، یک صلوات برای تعجیل در ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرستید.
برای مشاهده تصویر در ابعاد اصلی ، روی تصویر بالا و یا اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده تصویر در ابعاد بسیار بزرگ، اینجا کلیک کنید.
–
لینک کمکی – پیکوفایل
–
برای دریافت فایل لایه باز (psd) تصویر اینجا کلیک کنید.
–
هر گونه استفاده از تصاویر (در قالب بنر ، پوستر و یا امور تجاری منصفانه) که موجب نشر فرهنگ اسلامی می شود موجب خوشحالی و رضایت ماست ولی هیچ شخص و گروهی ، اجازه قرار دادن هیچ گونه محدودیتی در استفاده از فایل ها را نخواهد داشت.
عناصر استفاده شده در طرح ها یا توسط عصر انتظار طراحی شده یا از سایت ها و از طریق جستجوی اینترنتی به دست می آیند، منبع اصلی تصاویر در صورت مشخص بودن ، در توضیحات طرح ذکر خواهد شد ، در غیر اینصورت مسؤولیت رعایت حقوق کپی رایت بر عهده استفاده کننده خواهد بود.
یا علی مدد
————————————————————————
سلام . با اینکه متن بالا رو نوشتیم باز هم یک سری افراد سوال میکنن و راجع به معنای متن بالا سوال میکنن .
به صورت خیلی واضح توضیح میدم . اگر نگران کپی رایت هستید می تونید برید به یک طراح حرفه ای گرافیک سفارش بدید و با هزینه از چند صد هزارتومانی تا چند میلیون تومان برای شما یک طرح گرافیکی از ابتدا تا انتها رو تولید و طراحی میکنه . اینجوری مطمئن هستید که همه کار تولیدی هست و قانون کپی رایت رعایت شده است .
که در اکثر موارد نگرانی افراد در مورد قانون کپی رایت به صورتی نیست که حاضر باشن هزینه تولید یک طرح گرافیکی رو پرداخت کنن و فقط حاضرن به صورت زبانی از عدم اجرای قانون کپی رایت ابراز نگرانی کنن .
حالا بر فرض مثال ما یک طرح لایه باز با ۱۰۰ لایه در سایت گذاشتیم . مثلا در یکی از لایه ها نیاز به بکگراند با طرح ابر داریم . با جستجوی توی گوگل به یک سری تصاویر از ابر می رسیم . یکی از تصاویر رو انتخاب و استفاده می کنیم . در اینجا به نظر شما چطور باید بفهمیم که تولید کننده واقعی این تصویر ابر یا عکاس این تصویر ابر چه کسی بوده ؟ چطوری باید پیداش کنم ؟ اگر در خود عکس یا سایت مربوطه توضیحاتی نوشته باشه ما هم اون توضیحات رو در متن ذکر خواهیم کرد .
این مورد میتونه برای هر تصویری که در طرح ها استفاده میشه اتفاق بیفته مثلا برای نقاشی یک گل یا یک طرح اسلیمی یا یک کادر تصویر .
تا جایی که در توان ما بوده و اطلاع داشتیم در توضیحات طرح ها نوشتیم که مثلا کادر تولید شده در این طرح با استفاده از براش هوشمند بوده و یا نقاش این طرح فلان شخص بوده و یا اینکه مثلا این طرح ما ایده گرفته شده از طرح فلان گروه بوده یا اینکه بکگراند این طرح توسط فلان شخص طراحی شده و موارد شبیه به این .
حالا هر کسی که میخواد از این طرح ها استفاده کنه و نگران قانون کپی رایت هست دو راه داره : یا اینکه هزینه چند میلیونی تولید کامل یک طرح گرافیکی رو بپردازه یا اینکه زحمت بکشه ، خودش بگرده منبع اصلی و تولید کننده اصلی تمام تصاویر و المان های به کار رفته در تمام لایه های طرح رو پیدا کنه و ازشون رضایت بگیره .
دیگه تصمیم و انجام اون با خود شماست .
برای دانلود رایگان کلیه فایل های لایه باز ( Psd ) سایت عصر انتظار ( به جز تصاویر ارسالی کاربران ) بر اساس تاریخ انتشار مطلب و نام فایل لایه باز از لینک زیر استفاده کنید :
دانلود رایگان فایل های لایه باز مطالب ، بر اساس تاریخ انتشار مطلب و نام فایل لایه باز
2 دیدگاه
سارا
سلام من بسیار دعای فرج امام زمان علیه السلام را دوست دارم با این که خیلی سن کمی دارم و ۱۲ سالم است ولی خیلی به نماز و قرآن ودعاها علاقه زیادی دارم .
حتماً بعد نماز این دعا را بخوانید. {♡♡}
ناشناس
هزار ماشاءالله دختر گلم سارا خانم، خدا حفظت کنه، برای همه و من هم دعا کن، دست بر و بچه های سایت عصر انتظار هم درد نکه. گله کوچکی هم دارم و اون اینکه از عبارات ” سالروز ولایت امام زمان” یا ” تاج گذاری” یا ” آغاز امامت امام زمان” استفاده نکنید،چون امام از روزیکه بدنیا میاد امام هست چیزی شبیه به عیسی ابن مریم که در قرآن آمده در آغوش مادر گفت: ” و آتَینیَ الکِتاب/ یعنی: به من کتاب داده شده. امام موسی کاظم(ع) در باز گشت از یکی از سفرهای حجّ پدر بزرگوارش امام صادق(ع) و در منزلگاهی بدنیا آمد.برخی شیعیان برای استقبال رفته بودند،یکی از آنها نقل میکند که در آن منزلگاه محضر امام صادق(ع) بودم که کودکی نو رسیده را خدمت حضرت آوردند.حضرت بعد از گفتن اذان و اقامه در گوش کودک به من فرمودند: ” به امام خودت سلام کن “، من به کودک خطاب کردم السّلام علیک یا ابن رسول الله، کودک در آغوش پدر جواب مرا به اسم و اسم پدرم جواب دادند و فرمودند: ” ای پسر فلانی! خداوند به تازگی دختری به تو عطا فرموده که او را حُمیرا نام گذاشته ای و این نام در شأن ما و شیعیان ما نیست، نام او را فاطمه بگذار”؛ راوی میگوید که در حیرت بودم که حضرت صادق(ع) خطاب به من فرمودند: ” فرمان امام خود را اطاعت کن،”. پس نتیجه میگیریم که مقام امامت به سنّ و سال و زمان و مکان و….بستگی ندارد و برای امامت امام عصر(عج) تاریخ نمیتوان تعیین کرد همانطور که به امام هفتم و بقیه ائمه(ع) نیز نمیتوان تاریخ تعیین کرد.