صد نفر از فعالان مذهبي فضاي اينترنت و سايبر در همايش “جهادگران عرصههاي مجازي ” در شهر مقدس مشهد گرد هم آمدند.
يش از يك صد نفر از وبلاگنويسان بسيجي فعال در حوزه سايبر از سراسر كشور، به صورت خودجوش اقدام به برگزاري يك همايش 4 روزه كردند.
در اين همايش برنامههاي متنوع فرهنگي، سياسي و آموزشي براي فعاليت در عرصه اينترنت و سايبر برگزار شد.
در اين اقدام جهادي بيش از يكصد نفر از خواهران و برادران فعال در عرصه وبلاگ نويسي از سراسر كشور با گرد همايي 4 روزه در حريم ملكوتي امام هشتم، ميثاقي مجدد با رهبر معظم انقلاب و ولايت بسته و هم قسم شدند كه به فرمان مقام معظم رهبري و تا آخرين توان در مبارزه با مفسدين و فتنه جويان عرصه سايبري تلاش كنند.
بنابراين گزارش، حجتالاسلام انجوينژاد از روحانيون فعال درامور فرهنگي كشور كه كانون رهپويان وصال شيراز را هدايت ميكند و فاطمه سادات موسوي از فعالان فرهنگي استان فارس كه از ايثارگران و جانبازان 8 سال دفاع مقدس است نيز در اين همايش 4روزه حضور داشته و اين جمعيت خودجوش را همراهي كردند.
در اين همايش، چندين كارگروه تخصصي پيرامون ابتلائات فضاي اينترنت، آفتهاي اجتماعات مجازي، روشهاي مبارزه در جنگ نرم، آموزشهاي تخصصي امنيتي ويژه فعاليت در فضاي سايبر و همچنين حلقههاي گفتوگو و پرسش و پاسخ با حضور علما و متخصصين برگزار شد.
به گفته بصيرت مدير اجرايي اين همايش، نقطه مشترك همه شركت كنندگان در اين برنامه، حركت جهادي و احساس تكليف در قبال فرامين و فرمايشات مقام عظماي ولايت بوده و عليرغم فقدان هرگونه حمايت و پشتيباني از سوي هيچ نهاد و سازماني، اين افراد با هزينههاي شخصي در اين مكان مقدس اجتماع كرده تا ثابت كنند سربازي در راه ولايت و عمل به تكليف، نيازي به بخشنامه و دستور ندارد.
وي اضافه كرد: اين افراد همانند رزمندگان دفاع مقدس بصورت كاملا خودجوش و بر اساس عمل به وظيفه اقدام به برپايي اين همايش كرده و در ادامه فعاليتهاي خود منتظر همراهي هيچ نهاد و سازماني نخواهند ماند.
بصيرت خاطر نشان كرد: پيروي از دستورات مقام معظم رهبري، توجه به اولويتهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي، حركت در خط مقدم مبارزه با فتنه جويان و بدخواهان نظام و انقلاب، محور قرار دادن روحانيت انقلابي و در خط امام و رهبري و نهايتاً پرهيز از تنشهاي بيهوده و حركتهاي فرسايشي، از سرفصلهاي مورد توجه اين حركت و همايش بوده و در همين راستا از كليه نهادهاي انقلابي و موسسات فرهنگي مذهبي دعوت ميكنيم كه با پيوستن به اين گونه حركتها و حمايت واقعي از اين پتانسيلهاي كم نظير، در تقويت آنها كوشش كنند.
يكي از شركت كنندگان دراين برنامه، در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: اين همايش با هدف منسجم كردن فعاليتهاي اينترنتي جوانان ارزشي سراسر كشور و با ابتكار و هزينه شخصي خود اين دوستان برگزار شده و هيچگونه كمكي از هيچ نهاد يا سازماني به اين همايش نشده است.
وي ادامه ميدهد: پس از فتنه سال گذشته و حمله بي محاباي دشمن به فضاي سايبري و اينترنت، جوانان انقلابي به طور خودجوش وارد عرصه جنگ نرم سايبري با دشمن شدند و اگر بخواهيم رويشهايي را كه رهبر معظم انقلاب اسلامي براي اين فتنه برشمردند ذكر كنيم، قطعاً يكي از آنها همين احساس وظيفه و احساس تكليفي بود كه در نيروهاي ارزشي در محيط اينترنت بوجود آمد.
وي همچنين گفت: جوانان حاضر در اين جمع در يك سال گذشته در فضاي اينترنت به خوبي به وظيفه خود عمل كردند تا آنجا كه بعد از حماسه 9 دي و 10ماه نبرد سايبري جمله “اينترنت را خدا آزاد كرد ” نقل محافل اينترنتي شد و اين را به حق ميتوان ناشي از فعاليتهاي اين عزيزان در فضاي اينترنت در حوادث بعد از انتخابات دانست.
وي با تأكيد بر اينكه بايد ضمن حفظ اين روحيه، براي سازماندهي اين عزيزان تلاش كرد، افزود: پس از پشت سر گذاشتن يك سال پر فراز و نشيب، نيمه شعبان را زمان مناسبي براي ديد و بازديد خارج از فضاي اينترنت با يكديگر ديديم و با برنامه ريزيهايي كه انجام شد، اين عزيزان از سراسر ايران به مشهد مقدس آمده و در اين همايش زيارتي آموزشي شركت كردند.
در اين همايش، اساتيدي همچون حجتالاسلام سيدمحمد انجوينژاد مسئول كانون فرهنگي رهپويان وصال شيراز كه خود از فعالان عرصه سايبري هستند نيز حضور دارند.
حجت الاسلام سيد محمد انجوينژاد در حاشيه اين همايش گفت: خوشبختانه استقبال از اين برنامه بسيار خوب و خارج از توقع بود مخصوصا اينكه اكثر عزيزان از راههاي دور و شهرهاي مختلف خود را به مشهد رساندهاند. وي دلايل موفقيت اين همايش را يكي دغدغه افراد حاضر براي كار تشكيلاتي و منظم در محيط سايبر و ديگري جاذبه علي بن موسي الرضا عليه السلام دانست.
انجوينژاد ادامه داد:اين برنامه در جهت تشكيلاتي كردن فعالان حزباللهي محيط سايبري و ايجاد يك لشكر مبارز متخصص و تشكيلاتي در محيط سايبر، تجهيز افسران سايبري جنگ نرم به شيوههاي مدرن نبرد نرم و در صورت امكان ارتباط دادن آن به يك مجموعه فرهنگي كشوري است.
وي افزود: معتقدم هر جا كه استعدادها و توانمنديها دور هم جمع شوند، برنامههاي زيادي مي توان انجام داد كه در اين جمع نيز ميتوان برنامه هاي درازمدت فراواني را به اجرا در آورد و بعد از شكلگيري تشكيلات مورد نظر، مي توان برنامه هاي آينده تشكيلات را نيز تدوين و منتشر كرد. البته بيشتر فعاليتهاي اين گروه به صورت مجازي و در فضاي سايبري خواهد بود اما قطعا اينگونه همايشهاي آموزشي حضوري نيز ادامه خواهد يافت.