“شهید احمد انصاری” اصیل از قاریان و فعالان قرآنی بود که در کارنامه خود علاوه بر تلاوت قرآن، در برگزاری و راه اندازی جلسات قرآنی بسیارکوشا بود. کریمی دوست و همراه شهید “احمد انصاری ” درباره این شهید بزرگوار گفت: از خصوصیات اخلاقی بارز شهید احمد انصاری توأم بودن تلاوت قرآن و عمل به قرآن بود که با شهادت خود و تأسی به امام حسین (ع) آن را ثابت کرد. وی روحیه ای فعال و با نشاط داشت. این شهید بزرگوار بسیار شاد، خوش بیان و خوش اخلاق بود و با دوستان خود بسیار٬ دلسوز و مهربان بود.همچنین در فعالیت های اجتماعی حضوری موثر و مستمرداشت و فردی بسیارمومن و باتقوا بود و دغدغه گسترش فعالیت های قرآنی در جامعه داشت.
شهید احمد انصاری در زندگی پربرکت خود، شاگردی اساتیدی چون استاد محمد تقی مروت و استاد مولایی و …را در کارنامه خود داشت و در درسهای قرآنی حسینیه ارشاد نیز شرکت می کرد.این قاری شهید از همدرسان و هم جلسه ای های قاریان و قرآنیان برجسته امروزی همچون استاد صلح جو، استاد موسوی بلده، استاد مرحوم غفاری، استاد خدام حسینی، استاد فروزان، استاد پرهیزگار و استاد حشمتی بود.
شهید احمد انصاری علاوه بر رفتار قرآنی، تسلط خوبی بر تلاوت قرآن کریم به سبک مصطفی اسماعیل و شیخ محمد رفعت داشت و غیر از اینکه قاری برجسته ای بود دغدغه راه اندازی جلسات قرآنی را نیز داشت.راه اندازی و تاسیس و اداره جلسات و تدریس جلسات قرآنی جوانان در مسجد ابوالفضل خیابان بلورسازی(شهید نعیمی)، راه اندازی هیئت مکتب صادق(ع) خیابان عباسی و در مسجد سجاد(ع). خیابان میرفندرسکی(شهیدانصاری) از فعالیت های این شهید بزرگوار است.
وی قرائت آغازین مجالس بزرگ سخنرانی و جلسات را برعهده می گرفت و در تأسیس کانون اسلامی رسالت نیز مشارکت داشت.با پیروزی ملت مسلمان ایران در به ثمر نشاندن انقلاب اسلامی، ابرقدرتهای استکباری که تلاششان برای سرکوب مردم مبارز ایران نتیجه نداد به مزدوران و سرسپردگان داخلی روی آوردند و در این مسیر، در جای جای کشور عزیزمان قائله های براندازی را ایجاد کردند.
یکی از این توطئه ها، ارسال سلاح و تجهیزات جنگی برای منافقین خودباخته در غرب کشور و در کردستان بود که شهید احمد انصاری با روحیه قرآنی و انقلابی که داشت، تاب این خیانت ها را نداشت به صورت داوطلبانه، در قالب نیروهای مردمی، به مریوان اعزام و به صفوف مردم مسلمان کردستان پیوست و برای مقابله با منافقین مزدور به پاوه عزیمت کرد و در حالیکه شهر پاوه در معرض سقوط قرار داشت 35 نفر، مدافع شجاع به همراه شهید انصاری، مسئولیت دفاع از بیمارستان و حمایت از بیماران را به عهده میگیرند که مصادف با شب 23 ماه مبارک رمضان و شب احیاء و قدر بوده، برنامه احیاء ترتیب داده و در اوج ناامیدی به تقویت روحی همرزمان خود میپردازد، به طوری که به گواهی چند تن از بازماندگان، در این امر موفقیت موثری به دست می آورد.
صبح روز 23 رمضان مصادف با روز جمعه ، روزی که از طرف امام خمینی به عنوان روز قدس و روز همبستگی جهانی با ملت مظلوم فلسطین علیه صهیونیست های غاصب قدس شریف اعلام میشود؛ شهید احمد انصاری به عادت همیشگی به تلاوت قرآن می پردازد که جنگ آغاز می شود و مهاجمین با تعداد بیشتر و تجهیزات سنگین تر به بیمارستان حمله می کنند؛ محافظین بیمارستان به آتش آنان پاسخ می دهند؛ ساعت حدود 11 صبح، بیمارستان از چهار طرف در محاصره قرار می گیرد و حلقه محاصره تنگتر می شود و 26 تن از این رادمردان با شهادت سرخشان، خون خود را نثار راه خدا و دفاع از انقلاب مردمشان می کنند و شهید احمد انصاری نیز در این دفاع جانانه با قرائت قرآن شریف، عصبانیت مزدوران را به اوج رسانده بود با تنی مجروح و شکنجه دیده، در اسارت آنان با بیرحمی هرچه تمامتر ذبح می شود.
منبع : ساجد