به نام خدا
شيخ بزرگوار كفعمي(ره) مينويسد: از ائمة معصومين(ع) به ما رسيده است كه: در شب بيست و سوم ماه مبارك رمضان، اين دعا را در حال سجده يا ايستاده يا نشسته، و در هر حالي و در تمامي ماه مبارك،
در شب بيست و سوم ماه مبارك رمضان
شيخ بزرگوار كفعمي(ره) مينويسد: از ائمة معصومين(ع) به ما رسيده است كه: در شب بيست و سوم ماه مبارك رمضان، اين دعا را در حال سجده يا ايستاده يا نشسته، و در هر حالي و در تمامي ماه مبارك، و هر طور كه برايت امكان دارد و در تمام دوران عمرت، تكرار كن؛ و بعد از بزرگداشت و اداي احترام به خداوند متعال، و درود بر پيامبرش(ص) بگو:
اللّهمّ كن لوليّك الحجّة بن الحسن، (صلواتك عليه و علي آبائه)، في هذه السّاعة و في كلّ ساعةٍ، وليّاً و حافظاً، و قائداً و ناصراً، و دليلاً و عيناً، حتّي تسكنه أرضك طوعاً، و تمتّعه فيها طويلاً.
بار خدايا؛ براي وليّت حجتبن الحسن (كه درود تو بر او و پدران او باد)، در اين ساعت و در هر ساعت، سرپرست و محافظ و پيشوا و ياور و راهنما و ديدهبان باش، تا او را از روي ميل و رغبت بر روي زمينت ساكن گرداني، و بهرهمندي او را در زمين طولاني فرما.
2 دیدگاه
نیره پهلوان
امام زمان نظرشان راجع به حقوق زنها چیست . وایا مثل صدر اسلام یک مرد باید جند زن بگیرد.
عصر انتظار
به نام خدا
در پاسخ به سوال خانم پهلوان
این نکته رو که فرمودید در صدر اسلام یک مرد باید چند زن می گرفت که جای اشکال دارد بطور مثال امام علی (ع) در زمان حیات حضرت فاطمه (س) به غیر از ایشان همسر دیگری نداشتند و اجباری هم برای ازدواج با بیش از یک زن وجود نداشت و بیشتر به خاطر جنگ های زیاد در صدر اسلام و به شهادت رسیدن مردان و نبودن سرپرست برای خانواده ها به مردان توصیه به این امر می شده و منافاتی با حقوق زنان نداشته است.
از این رو به نظر بنده این که در زمان امام (عج) مردان با بیش از یک زن ازدواج می کنند یا خیر به موقعیت آن زمان متناسب است.
با این حال مراجع بهتری نیز برای پاسخ گویی به این سئوال شما وجود دارد بطور مثال می توانید از این پایگاه برای طرح سئوالات خود استفاده کنید.
http://askdin.com/