*واحد مرکزی خبر: «در اقدامی تروریستی سردار نورعلی شوشتری جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده قرارگاه قدس، سردار محمدزاده فرمانده سپاه استان سیستان و بلوچستان و مرادی فرمانده سپاه ایرانشهر و فرمانده سپاه سرباز و فرمانده تیپ امیرالمؤمنین (ع) به شهادت رسیدند. این اقدام تروریستی زمانی به وقوع پیوست که این گروه از فرماندهان در تدارک برگزاری همایش وحدت میان عشایر شیعی و سنی کشور بودند. در مجموع آمار شهدا و زخمیهای حادثه تروریستی سرباز به 57 نفر رسید.
* حبیب الله عسگراولادی دبیرکل اسبق حزب موتلفه در نشست مطبوعاتی خود گفت: «ما هنوز معتقد نیستیم که موسوی، کروبی و خاتمی فتنه گر هستند ما معتقدیم اطراف اینها کسانی هستند که از آنان سو استفاده میکنند و آنها را در شرایطی قرار دادهاند که واکنشهایی این چنینی داشته باشند.
وی ادامه داد: «من خود پس از جریانات اغتشاشات خیابانی با حجت الاسلام کروبی دیدار داشتم و درد دل صمیمانه ای کردیم، چون سالهای زیادی با ایشان کار کردهام ، از او پرسیدم میخواهید کجا قرار بگیرید داخل نظام یا خارج از نظام؟ من معتقدم کروبی گم شده است و باید کوشش کنیم که او خودش را پیدا کند.» وی با تاکید بر اصرار آیت الله مهدوی کنی بر دیدار با کروبی گفت: «ایشان به من توصیه کردند با کروبی صحبت کنم و من نیز به دیدار کروبی رفتم و کروبی بسیار با محبت و دوستانه با من برخورد کرد و ما به دنبال ایجاد وحدت در میان گروههای سیاسی هستیم.» وی با تاکید بر اینکه ما نمیخواهیم راجع به کروبی، خاتمی و موسوی ظلم کنیم، افزود: «این افراد سالیان زیادی به کشور خدمت کردند اما اینها در نظام ارزش دارد. موسوی، کروبی و خاتمی از خانواده انقلابند و آنها را مفت بدست نیاورده ایم که آنها را مفت از دست بدهیم.
وی با اشاره به اغتشاشات و اختلافات بعد از انتخابات تصریح کرد: «هیچ تقلب و تخلفی در انتخابات رخ نداد کما اینکه مقام معظم رهبری برای بررسی مجدد صحت انتخابات دستوراتی را دادند و صحت انتخابات مجدد بررسی شد.»
وی با اشاره به اعتراضات برخی نامزدها به نتیجه انتخابات گفت: «من با مهندس موسوی که زمانی وزیر بازرگانی ایشان نیز بودم پس از انتخابات دیدار صمیمانه ای داشتم و به وی نیز ثابت شده که در انتخابات تقلبی رخ نداده و موضوع تنها ذهنیت سازی اطرافیان وی است.» وی با اشاره به اقدام مقام معظم رهبری در خصوص تمدید مدت بررسی و نظارت بر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، گفت: «پس از این موضوع در مورد اتفاقاتی که رخ داد من به همراه چهار نفر دیگر با مهندس موسوی صحبت کردیم. ایشان در آن جلسه صحبتهای ما را پذیرفتند و حتی وقتی ما تا جلوی در آسانسور میآمدیم لطف کردند و آمدند. ما هم به ایشان گفتیم این دفعه ما خودمان به دیدار شما آمدیم دفعه دیگر هم اگر شما ما را دعوت کنید، خواهیم آمد. ایشان قول دادند اما فردای آن روز بیانیه شماره 10 خود را صادر کردند و در واقع جلسهای که ما با ایشان داشتیم کان لم یکن شد.» وی گفت: «حرف تازهای که آیتالله هاشمی رفسنجانی زدهاند این است که من دولت را مشروع میدانم.» وی با بیان اینکه ” آقای هاشمی رفسنجانی انصافاً سردار بزرگی است” تاکید کرد: «به حقیقت میتوان گفت که ایشان سردار قبل از انقلاب، بعد از انقلاب و در نهایت سردار بزرگ جمهوری اسلامی است. من برای خانواده ایشان هم احترام قائلم اما به نظرم باید یک بار برای همیشه برخی ابهامات درباره خانواده ایشان پاک شود؛ چراکه وقتی کسی در رأس دو بال پرواز رهبری یعنی مجلس خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد در رابطه با اطرافیانش نباید ابهامی وجود داشته باشد.»
* محسن مخملباف در نامه ای سرگشاده خطاب به رییس جمهور آمریکا، نوشت: “آقای اوبامای عزیز! … ما ایرانیها نشان دادهایم آنچه را طی 56 سال به سبب کودتای آمریکاییها بر ما گذشت نتوانسته ایم به راحتی فراموش کنیم چرا که در این 56 سال لااقل سه نسل از ایرانیها به جای تجربه دمکراسی و آزادی در گیر تبعات استبدادی آن کودتا در دوران شاه و عکسالعمل به آن کودتا در پس از انقلاب بودهاند. اما اکنون پس از تجربه ای دردناک و در عین حال آموزنده به آن جا رسیدهایم که بتوانیم شما را ببخشیم. از سویی درک میکنیم که حمله به سفارت امریکا و گروگانگیری کارمندان آن از سوی جوانان انقلابی ما ملت شما را عمیقاً رنجانده است و فراموش کردن آن برای شما بسیار دشوار است، به سهم خود از شما عذر میخواهیم و امیدواریم که ما را ببخشید. ما پیشنهاد میکنیم ایرانیها و امریکاییها به جای تصحیح گذشته، روابط امروزمان را به خاطره آینده تصحیح کنیم. ما به شما پیشنهاد میکنیم روز 13 آبان را به عنوان روز دوستی ملتهای ایران و آمریکا اعلام کنیم.”
منبع: کتاب 8 ماه نبرد مقدس