* محمد علی انصاری، مدیر موسسه نشر و آثار امام خمینی(ره) در نامهای سرگشاده خطاب به جواد لاریجانی نسبت به سخنان وی پیرامون سید حسن خمینی انتقاد کرد.
* رجانیوز: «همزمان با آغاز بهکار دانشگاهها دور جدیدی از فعالیت چماقبهدستها با تعرض به اساتید انقلابی کلید خورده است. این جریان که به صورت سازمان یافته عمل میکند، هفته گذشته، تعرض به دکتر غلامعلی حدادعادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و استاد فلسفه دانشگاه تهران را در دستور کار قرار داد و سعی داشت مانع از برگزاری کلاس درس این استاد باسابقه در دانشگاه شود.
همچنین بعدازظهر شنبه هفته جاری نیز در بین دو کلاس درس دکتر غلامحسین الهام استاد حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، همان افرادی که هفته قبل تعرض به حدادعادل را در دستور کار داشتند، اقدام به عربدهکشی در راهروهای دانشکده علیه این استاد انقلابی کردند.
این عده که تعداد آنها به کمتر از 20 نفر میرسد و اغلب نیز از دانشکده ادبیات و هنرهای زیبا هستند، اطلاعیه کذبی مبنی بر سخنرانی الهام در دانشگاه تهران منتشر کرده بودند تا به این بهانه تعداد زیادی از دانشجویان را به محل تدریس این استاد حقوق بکشانند. اما این افراد که در قبال رفتار توهین آمیز خود با بیتوجهی دانشجویان دانشکده و دکتر الهام مواجه شدند، ترجیح دادند پس از دقایقی دانشکده را ترک کنند. همچنین در دانشگاه علموصنعت نیز کمتر از 10 نفر از افرادی که سابقه تخلفات انضباطی نیز دارند، به دفتر کاریک عضو هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه تعرض کردند.
این رفتارها در حالی از سوی جریان چماقبهدست دنبال میشود که پیش از این، منتقدان خود را به استفاده از چنین روشهایی متهم و آنها را به گفتوگو و آزادی اندیشه و ببیان توصیه میکردند. برهم زدن کلاسهای درس اساتید انقلابی دانشگاه در اوایل انقلاب نیز جزء برنامههای ثابت گروهکها بهویژه منافقین بود.»
* روزنامه اعتماد در گزارشی پیرامون محمددباقر قالیباف، تلویحا از عدم حضور وی در میان حامیان دولت و یا سبزها انتقاد کرد و در ادامه نوشت: «قالیباف نسخه یی تندروانه از اکبر هاشمی رفسنجانی است، به همان اندازه دلبسته پیشرفت اقتصادی کشور(نگاهی به طرح های بزرگ او در شهر بیندازید) و به همان اندازه در راه این پیشرفت بی پروا از نقدهایی که به او می شد. اما آنچه میان هاشمی و قالیباف فاصله های دست نیافتنی انداخته است، سیاست ورزی و زیرکی رئیس جمهور دوران سازندگی است که تجربه ده ها سال چشیدن گرم و سرد دنیای سیاست را دارد. با این حال قالیباف از دنیای مورد علاقه اش در دستگاه های نظامی استعفا نداد تا در اولین شکست سیاسی عرصه را به رقیبان واگذار کند، به ویژه آنکه پیروز انتخابات کسانی بودند که قالیباف موافقت و مرافقتی با آنها ندارد … او خود را همواره در قامت رئیس دولتی می بیند که فرصت های بروز آن از دست رفته است و چشم امید به آینده یی دارد که مملو از خوف و رجا است.»
در پایان گزارش روزنامه اعتماد تصریح شده است: «تصور شهردار تهران، خوش پوشی و توجه او به پارامترهای مدرن مانند پروازهای هفتگی اش با ایرباس چیزی کمتر از مدرن ترین سیاستمداران ایران ندارد، ولایت پذیری را که در جنگ به اثبات رسانده امروز همچنان به عنوان سند افتخار خود به رخ منتقدانش می کشد، توسعه طلبی و عطش پیشرفت اقتصادی و تکنولوژیک کشور را سرلوحه مدیریت خود قرار داده و عملکرد مطلوبش در شهرداری تهران را برگ برنده خود می داند. قالیباف سعی می کند سربلند از کارزاری خارج شود که یک سوی آن معترضانی قرار دارند که واکنش های هیچ کس را فراموش نمی کنند و در طرف دیگر ساختاری که باید در حفظ آن کوشید. آلترناتیو بودن در شرایط سخت و حفظ این موقعیت شاید تنها ابزاری است که شهردار تهران را به آینده امیدوار می کند.»
* در پی اظهارات اخیر زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مبنی بر نقش دادستان سابق تهران در تخلفات بازداشتگاه کهریزک، قاضی مرتضوی به این اظهارات واکنش نشان داد. مرتضوی دادستان سابق تهران با ارسال توضیحاتی به خبرگزاری فارس با رد اظهارات زاکانی آن را خبرسازی کذب خواند.