حضور مقتدرانه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس از روز اول جنگ امكان كوچكترین حركت را از نیروی دریایی دشمن سلب كرده بود. انجام عملیات مروارید از سوی رزمندگان ناوچه پیكان كافی بود تا صدام هیچگاه به خود اجازه ندهد در خلیج فارس دست به جنگ دریایی بزند
در این عملیات جسورانه ناوچه پیكان از نیروی دریایی ایران با حمله به عمق آبهای عراق و تصرف و انهدام دو سكوی مهم البكر و الامیه و به غنیمت گرفتن تمام تجهیزات موجود در آن اسكلهها و سرنگون كردن 13 هواپیمای جنگی و 4 فروند ناوچه و تعدادی از شناورهای جنگی عراق، درسی فراموش نشدنی به دشمنان ایران داد، كه تا همیشه تاریخ هیچ كس حتی فكر حمله به مرزهای آبی ایران را نكند. هر چند در راه بازگشت این ناوچه مورد اصابت موشكهای دوربرد عراق قرار میگیرد و تعدادی از رزمندگان اسلام به شهادت میرسند.
با كمكهای فراوانی كه متحدان صدام در اختیار او قرار میدهند از قبیل: در اختیار گذاشتن پایگاه و آسمان كشورهای عربی برای حملات هوایی علیه ایران.
دادن بالگردهای سوپرفرلون فرانسوی كه قدرت فوق العادهای در جنگ دریایی دارند، هواپیماهای سوپر اتاندارد كه مجهز به موشكهای اگزوسه هستند و كمكهای دیگر، عراق قادر نمیشود هیچ حركتی را در خلیج فارس انجام دهد.
سرانجام در سال 1366 آمریكا به همراه متحدانش كه در پیمان آتلانتیك شمالی (ناتو) گرد هم آمدهاند مثل كشورهای انگلیس، فرانسه، هلند، بلژیك و سایر كشورهای اروپای غربی به همراه شوروی سابق تصمیم میگیرند با اعزام ناوهای هواپیمابر و ناوهای جنگی و اعزام نیروهای نظامی به خلیج فارس، ایران را وادار به تسلیم كنند.
با این اقدام دنیای استكبار، جبههایی دیگر به وسعت دهها كیلومتر از بندر جاسك در دریای عمان تا خور عبدالله در انتهای خلیج فارس بر علیه ایران گشوده میشود.
آمریكائیها موقعیت را برای انتقام گرفتن از ایران به خاطر تحقیر آن كشور در به گروگان گرفتن و بازداشت جاسوسهای آمریكایی در تهران مناسب میبینند.
كشورهای عربی خلیج فارس كه با حمایتهای بیدریغ خود از عراق، در واقع با ایران در حالت جنگ قرار دارند، نگران حملات ایران هستند. كویت پرچم ملی خود را از روی كشتیها ی نفتكش برمیدارد و پرچم آمریكا را روی آنها نصب میكند تا مانع از حمله ایران شود. ایران اعلام میكند اگر در حمله به كشتیهای عربی تردید كند در حمله به كشتیهای آمریكایی تردیدی نخواهد كرد.
همه دنیای زور و ستم جمع شدهاند تا با جلوگیری از صادرات نفت ایران و ممانعت از واردات كالاهای مورد نیاز مردم محاصره اقتصادی و نظامی ایران را تكمیل و مانع از پیروزی ایران شوند.
سرانجام اتحاد شوم شیاطین دنیا در خلیج فارس دست به كار میشوند و با 50 فروند ناو هواپیمابر، ناوچه موشك انداز، ناوشكن، رزمنا و نبرد ناو و با استفاده از 000/7 هزار نیروی نظامی غربی كه در این ناوها حضور دارند ؛ با به كارگیری 90 فروند هواپیمای جنگی فوق مدرن، باکمک نیروی نظامی عراقی و عربی که تعدادشان چند برابر نیروهای ایران است و 610 هواپیمای جنگی عراق ؛در مقابل 200 هواپیمای جنگی و 000/655 نیروی نظامی ایران شروع به ایجاد مزاحمت برای ایران میكنند.
در این شرایط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قایقهای انفجاری بدون سرنشین و قایقهای تندرو و زیردریایی كوچك ساخت سپاه به یاری همرزمان ارتشی خود میشتابد و با همكاری یكدیگر مانور شهادت را در قسمت وسیعی از خلیج فارس به اجرامیگذارند و از ورود كشتیهای خارجی به این قسمت خلیج فارس جلوگیری میكنند.
كشتیهای خارجی با مشاهده حالت جنگی در خلیج فارس، حاضر نمیشوند در بنادر كشورهای عربی نفت بارگیری كنند. نماینده ایران در سازمان ملل متحد اعلام میكند اگر خلیج فارس و تنگه هرمز برای ایران ناامن شود، ایران این آبراه بینالمللی را برای تمام دنیا ناامن خواهد كرد. و از سازمانهای بین المللی میخواهد جلو تشنج آفرینی را در خلیج فارس بگیرند.
بعد از این ایران طبق قوانین بین المللی كشتیهایی را كه از تنگ