شنبه , ۳ آذر ۱۴۰۳
آخرین مقالات :
خانه » کروبی چه کسانی را خوشحال کرد؟

کروبی چه کسانی را خوشحال کرد؟


اقدامات مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی در انتخابات ریاست جمهوری خوشحالی دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی را در پی داشت و موجب تکمیل شدن پرده های نمایشنامه ی دشمنان کشورمان برای این انتخابات شد.
به گزارش ایرنا، دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره در سی سال گذشته که از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد با نوشتن نمایشنامه هایی برای کشورمان درصدد رسیدن به اهداف خود بوده اند اگر نگاهی به انتخابات ریاست جمهوری بیاندازیم می بینیم که چهره هایی مانند مهدی کروبی در تکمیل کردن پرده های نمایشنامه های دشمن نقش به سزایی داشته اند این بار این نمایشنامه با رنگ و لعاب جایزه صلح نوبل شکل گرفت.
*پرده اول/ سال ۲۰۰۳، شیرین عبادی پس از حمایت از بهائیت و دادن قول هایی به اسرائیلی ها جایزه صلح نوبل را گرفت
مدت زمان زیادی از قرار گرفتن شیرین عبادی در لیست برندگان جایزه صلح نوبل نگذشته؛ کافیست به متن بیانیه کمیته صلح نوبل در اعطای جایزه صلح به وی نگاهی بیاندازیم. این بیانیه دفاع و حمایت شیرین عبادی از بهائیت رامورد تقدیر قرارداده و تاکید کرده است که شیرین عبادی تمایل و توانایی خود را برای همکاری با نمایندگان گروه های سکولار به اثبات رسانیده و علی رغم تهدیدهای فراوان علیه جان خود، همچنان به مبارزه ادامه می دهد.
سیاسی بودن اهدای جایزه صلح نوبل آنقدر آشکار بود که حتی محمد خاتمی رئیس جمهور وقت در۲۲ مرداد ۱۳۸۲ درجمع خبرنگاران پارلمانی گفت: این جایزه بر اساس ملاک‌‏های کاملاً سیاسی به وی داده شده است. وی درادامه ابراز امیدواری کرد شیرین عبادی منافع جهان اسلام و ایران را در نظر داشته باشد و اجازه سوء استفاده از این موضوع را ندهد.
شیرین عبادی پس از گرفتن جایزه صلح نوبل در مصاحبه با روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارنوت گفت: قول می دهم در حد توان خود برای یافتن «رون آراد» خلبان اسرائیلی کمک کنم. همچنین وی در این مصاحبه در پاسخ به سؤالی درخصوص یهودیان جاسوس و زندانی در شیراز با حمایت از این جاسوسان گفت:من به عنوان یک زن مسلمان ایرانی از این ماجرا شرمنده و متأثر شدم.
*پرده دوم/ جرج بوش،رژیم صهیونیستی و ضد انقلاب های فراری از اعطای جایزه به شیرین عبادی استقبال گسترده ای کردند
اعطای جایزه صلح نوبل به شیرین عبادی با استقبال گسترده مقامات سیاسی آمریکا، رژیم صهیونیستی، اتحادیه اروپا و شادمانی گروهها و جریانات ضدانقلاب فراری روبرو گردید به طوریکه جرج بوش، رئیس جمهوروقت آمریکا با صدور بیانیه ای ضمن ابراز خوشحالی از اختصاص جایزه صلح نوبل به شیرین عبادی اعلام کرد: من قاطعانه از خواست مردم ایران برای آزادی و دموکراسی حمایت می کنم، آمریکا در انتظار روزی است که ایران آزاد به الگوی مداراگری در خاورمیانه و سراسر جهان تبدیل شود.
*پرده سوم/ توییتر مهدی کروبی را برای دریافت جایزه صلح پیشنهاد می دهد
چندی پیش نشریه فرانسوی نوول اوبزرواتورنوشت: کمپین اینترنتی جمع آوری امضا برای معرفی مهدی کروبی به عنوان نامزد دریافت جایزه صلح نوبل در سایت توییتر قرار گرفت. طراحان این کمپین امیدوارند تا مهدی کروبی به دلیل تلاش شایان توجه اش در زمینه حقوق بشر در ایران، به عنوان نامزد دریافت جایزه صلح نوبل، معرفی شود.
پس از اعلام این موضوع آمار قرار گرفته برروی این کمپین نشان از امضاء ۲۰۰ نفر داشت، باید دید چه اتفاقی افتاده است که دبیرکل حزب اعتماد ملی امسال به عنوان یکی از کاندیداهای جایزه صلح نوبل مطرح شد؛ آیا کروبی هم پایبندی خود را به مواردی که کمیته صلح نوبل برای شیرین عبادی عنوان کرده به اثبات رسانیده؟ آیا دبیر کل حزب اعتماد ملی که بارها ادعای یارحضرت امام(ره) بودن را داشته است،امروز به مانند شیرین عبادی در مورد رژیم غاصب صهیونیستی چنین می اندیشد؟یا مانند ۱۰ برنده این جایزه که بر ضد منافع کشورمان به دبیرکل سازمان ملل نامه نوشتند و همچنین دیگر برندگان جایزه صلح نوبل که هرگاه در جهت منافع رژیم صهیونیستی قدمی برداشتند این جایزه را هدیه گرفتند، فکر می کند؟
* پرده چهارم/ پشت پرده توییتر فاش می شود؛ این سایت لحظه به لحظه زندگی مردم را به سازمان های اطلاعاتی غربی گزارش می دهد
با نگاهی عمیق به سایت آمریکایی توییتر که پیشنهاد کاندیداتوری کروبی را مطرح کرد، درمی یابیم جک دورسی، اسحاق استون و اون ویلیامز در سال ۲۰۰۶ میلادی اقدام به راه اندازی این شبکه نمودند یکی از اهداف تشکیل این سایت این است که در راستای فرهنگ عریانگری غربی که در چند سال اخیر موج جدید آن در ساختمان سازی ها با پنجره‌های بلند و بدون پرده و مدهای لباس جدید غربی روز به روز افزون می‌شود، مردم را عادت دهند که کارهای خود را لحظه به لحظه گزارش دهند تا چیزهایی که توسط سایر سایت‌های ارتباطات اجتماعی غیر قابل اکتشاف بود بدین وسیله از مردم استخراج شود تا این اطلاعات را در اختیار سازمان‌های اطلاعاتی غربی قرار دهند. این موضوعی است که تا حدودی خود دورسی در۳۰ سپتامبر ۲۰۰۷ اعتراف کرد و اذعان داشت: برتری سایت ما بر دیگر سایت‌های ارتباط اجتماعی در این است که مردم تشویق می‌شوند کارهای معمولی خود را به هم اطلاع دهند، کاری که به دلیل ساختار سایر سایت‌ها، صورت نمی‌گیرد به این ترتیب شما می‌توانید لحظه به لحظه از یکدیگر مطلع باشید.
*پرده پنجم/ آمریکا از توییتر می خواهد برای قطع نشدن ارتباطش با اغتشاشگران حتی تعمیرات ماهیانه خود راهم انجام ندهد
این سایت در انتخابات دهم ریاست جمهوری کشورمان عملیات وسیعی را در فضای اینترنت سازماندهی کرد عملکرد توییتر به صورت یک وبلاگ خلاصه و شبیه به پیامک‌های اس‌ام‌اس بوده و به صورت جدی در اختیار سازمان‌های خارجی برای تهییج و هماهنگی با اعضا و هوادارانش در داخل کشور برای تجمع و اغتشاش قرار گرفت بدین ترتیب توییتر نقش بی‌سیم و شبکه ارتباطی نیروهای اپوزیسیون را در انتخابات ریاست جمهوری بازی کرد بطوریکه شاهد فشار دستگاه حکومتی آمریکا بر توییتر بودیم که حتی تعمیرات ماهیانه خود را انجام ندهد تا اینکه ارتباط آشوبگران لحظه‌ای قطع نشود این علمیات با همکاری و سرمایه گذاری کشورهای غربی همراه بوده و با ایجاد و ارسال نرم افزارهای فیلترشکن مانند Psiphon که محصول دانشگاه تورنتو کانادا است، دیش‌های ارسال و دریافت ماهواره‌ای، دوربین‌های قلمی و مواردی دیگر حمایت شد.
نقش این سایت در سازماندهی اغتشاشات پس از انتخابات آنقدر گسترده بود که حتی مشاور سابق امنیت ملی بوش در مطلبی که در روزنامه کریستین ساینس مانیتورآمریکا انتشار داده است خواستار تعلق جایزه صلح نوبل به بانیان سایت توییتر به دلیل نقش این رسانه در وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران شد؛ مارک پفیفل در ادامه گفت: در اوج نا آرامی ها در ایران به طور متوسط در هر ساعت بیش از ۲۲۰ هزار مطلب از سوی کاربران ایرانی در داخل یا خارج این کشور روی این شبکه قرار می گرفت توییتر در زمان اوج بحران چند نقش را به طور همزمان ایفا می کرد. این شبکه هم سردبیری می کرد، هم گزارشگری و هم اینکه در نقش تهیه کننده بود و از این روست که این شبکه و موسسان آن، این شایستگی را دارند تا نامزد دریافت جایزه صلح نوبل سال ۲۰۰۹ باشند.
*پرده ششم /۱۰ برنده جایزه صلح نوبل بر علیه ایران به بان کی مون نامه می نویسند
چندی پیش خبری دیگربر روی خروجی برخی خبرگزاری ها قرار گرفت که ۱۰ برنده جایزه صلح نوبل که همگی از حامیان رژیم صهیونیستی هستند به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل نامه ای تحت عنوان محکوم کردن خشونت و سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز، افزایش محدودیت های آزادی های مدنی و به زندان افتادن عده زیادی از رهبران مدنی ایران نوشتند.
*پرده هفتم/کروبی بدون داشتن مستندات اتهاماتی را پیرامون مسایل پس از انتخابات مطرح کرد
مروری بر اقدامات و موضع گیری های مهدی کروبی درانتخابات و حمایت از اغتشاشگران پس از انتخابات به روشن شدن موضوع کمک می کند. وی در همان ساعات اولیه به نتیجه انتخابات معترض شد و پس از آن هم اقداماتی به شرح ذیل انجام داد:
۱- به گزارش سایت انتخاب در ۲۳ خرداد ۸۸ کروبی به همراه خاتمی و موسوی به صورت غیرمنتظره در منزل هاشمی رفسنجانی حضور یافتند و درجلسه ای درباره ادامه اعتراضات دو نامزد ناموفق در انتخابات و کشاندن هواداران افراطی آن ها به خیابان ها گفت و گو و تصمیم گیری شد.
۲-در ۳۰ خرداد ۸۸ ضمن حضور نیافتن در شورای نگهبان برای رسیدگی به شکایتش خواستار ابطال انتخابات شد.
۳-در ۴ مرداد ۸۸ مسئله رفراندوم را مطرح کرد.
۴- در ۶ مرداد ۸۸ به همراه موسوی و خاتمی به مراجع عظام برای جلوگیری از پخش اعترافات زندانیان سیاسی نامه نگاری کردند.
۵- در ۷مرداد ۸۸ کروبی در نامه ای به هاشمی رفسنجانی با مطرح کردن اتهاماتی بدون داشتن مستنداتی با ادبیات همیشگی خود، نوشت: عده‌ای از افراد بازداشت‌شده مطرح نموده‌اند که برخی افراد با دختران بازداشتی با شدتی تجاوز نموده‌اند که منجر به … آنان گردیده است از سوی دیگر افرادی به پسرهای جوان زندانی با حالتی وحشیانه تجاوز کرده‌اند به طوری‌که برخی دچار افسردگی و مشکلات جدی روحی و جسمی گردیده‌اند و در کنج خانه‌های خود خزیده‌اند.
وی بدون نام بردن از منابع خود در ادامه آورده است: افرادی این مطالب را به من گفته‌اند که دارای پست‌های حساس در این کشور بوده‌اند، نیروهای نام و نشان داری که تعدادی از آنها نیز از رزمندگان دفاع مقدس بوده‌اند. این افراد اظهار داشته‌اند اتفاقی در زندان‌ها رخ داده است که چنانچه حتی اگر یک مورد نیز صدق داشته باشد، فاجعه‌ای است برای جمهوری اسلامی.
*پرده هشتم /کروبی:به اظهارات خود درباره تجاوز جنسی اطمینان ندارم/هیئت صالحه قضایی:هیچ مدرکی دال بر اثبات این ادعا وجود ندارد
پس ازمطرح شدن چنین اتهامات سنگینی از سوی مهدی کروبی، رئیس قوه قضاییه هیئت صالحه قضایی را برای رسیدگی به این موضوع تشکیل داد که کروبی با حضور در جلسات این هیئت درباره مستندات خود برای ادعای تجاوز به ترانه موسوی گفت: من ترانه موسوی یا اعضاء خانواده او را ندیده‌ام و از افراد مرتبط با آقای میرحسین موسوی و اعضای کمیته‌ای که من و آقای موسوی تشکیل داده‌ایم شنیده‌ام و خودم اطمینان ندارم و فقط صرفاً شنیده‌های این‌جانب است و در این مورد مستندی ندارم.
وی در مورد ادعایش پیرامون مورد دیگری به نام الف-ش هم گفت: از طریق افراد خوبمان در حزب اعتماد ملی شنیدم.
کروبی در این جلسه درخصوص ادعایش پیرامون فرد دیگری به نام خانم م-الف گفت:این خانم از طرف بچه‌های حزب اعتماد ملی به من معرفی شد.
رئیس حزب اعتماد ملی درخصوص مورد دیگری به نام س-پ در پاسخ به سؤال هیئت صالحه قضایی مبنی بر اینکه آیا از شنیده هایتان در مورد این فرد اطمینان دارید گفت:نه. من اطمینان ندارم و اینها شنیده‌های من است ولی چون در انتخابات معترض بودم و ذهنیتی داشتم لذا هر کسی ادعایی داشت به سراغ او می‌رفتیم.
در نهایت با توجه به این اظهارات کروبی این هیئت در ۲۱ شهریور ۸۸ در نتیجه تحقیقات خود اعلام کرد: مطابق گزارش ارائه شده هیئت سه نفره قضایی به این جمع‌بندی رسیده است که نه تنها هیچ‌گونه مدرکی دال بر تجاوز جنسی به افراد مورد ادعای کروبی وجود نداشته و ادعاهای مطرح شده بدون مستند و عاری از حقیقت است بلکه ادعاها و مدارک ارائه شده کاملاً ساختگی و برای انحراف افکار عمومی تنظیم شده است.
*پرده آخر/تکرار دوباره ادعاها از سوی کروبی
با این حال کروبی در ۲۳ شهریور ۱۳۸۸ نامه ای با عنوان “نامه کروبی به ملت ایران” به تکرار ادعاهای قبلی خود پرداخت و نوشت: هیچ گاه برای من قابل پیش بینی نبود که یک روز در جمهوری اسلامی به تظاهرات آرام و مسالمت آمیز مردم چنین پاسخ دهند که دادند. پرسش و ابهام مردم درباره سرنوشت رایی که داده بودند را پاسخ دادند اما نه با برهان و منطق که با گلوله و باتوم و چماق و ضرب و شتم. در کوچه و خیابانها هر آنچه را که دور از انتظار بود دیدم؛ به مرور زمان و در گذر حوادث اما خبرهایی دیگر رسید از شکنجه و انجام اعمال حیرت آور از درون بازداشتگاههای بی نام و نشان؛ خبرهایی که بر حیرت من و هر ناظر و بیننده ای می افزود. افرادی می آمدند و نقل می کردند یا با سند و شهادت نشان می دادند در ایام محبس چه از سر آنها که نگذشته است؟ هیات سه نفره کار خود را پایان داد و خواستار برخورد قضایی با اینجانب شد و من اما قضاوت درباب خود را به داوری مردم و محکمه الهی وامی گذارم و نامه نگاری های خود در این خصوص را درهمین جا پایان می دهم.
اکنون درسال ۲۰۰۹ بار دیگر در آستانه اختصاص جایزه صلح نوبل، این بار مهدی کروبی موجبات خوشحالی دشمنان این نظام مقدس را فراهم کرد به طوریکه آیت‌الله احمد خاتمی در خطبه نماز جمعه تهران گفت: یکی از سیاسیون نامه‌ای سرتاپا افترا و سرتاپا تهمت به نظام اسلامی منتشر کرد نامه‌ای که جشن آمریکا بود. نامه‌ای که جشن اسرائیل بود نامه‌ای که جشن بیگانگان بود.
*رهبر معظم انقلاب معیاری را برای شناختن نمایشنامه ی دشمن برای انتخابات به چهره های سیاسی نشان دادند
می توان گفت هیچ کس به زیبایی رهبر معظم انقلاب این موضوع را تبیین نکرده است ایشان درسفراخیرخود درمیان مردم چالوس و نوشهرفرمودند: “امروز در مقابل نظام جمهورى اسلامى که فعلاً قله‌ى اسلام‌طلبى در دنیاى اسلام است، صفوفى قرار گرفته‌اند؛ استکبار جهانى در قلب آن صفوف است؛ صهیونیست در قلب آن صفوف است. اینها به طور صریح، دشمنان خونى اسلامند، پس دشمنان خونى جمهورى اسلامى‌اند. این شد یک معیار. اگر حرکتى کردیم، کارى کردیم که به نفع این دشمن انجام گرفت، باید بدانیم اگر غافلیم، هوشیار بشویم، بدانیم که داریم راه غلط می رویم. اگر حرکتى کردیم که دیدیم این دشمن را خشمگین می کند، بدانیم که راهمان راهِ درست است. دشمن از پیشرفت ملت ایران خشمگین می شود، از موفقیتهاى شما خشمگین می شود، از استحکام نظام اسلامى خشمگین می شود. شما ببینید از کدامیک از کارهاى ما دشمن خشمگین می شود؛ آن چیزى که دشمن را خشمگین میکند، این همان خط درست است. آن چیزى که دشمن را مشعوف می کند، ذوق‌زده می کند، سعى می کند بر روى او تکیه کند؛ در تبلیغات، در سیاست‌ورزى، این آن خط کج است؛ این همان زاویه‌دارى است. این معیارها را در نظر داشته باشید. این معیارها حقایق را روشن خواهد کرد. در بسیارى از موارد آن جایى که اشتباهى پیش مى‌آید، با این معیارها میشود آن اشتباه را برطرف کرد.”